Tots estem familiaritzats amb l'àlcali comestible. Les mares sempre afegeixen àlcali comestible quan es fan bollos al vapor. Això és per integrar l'àcid produït durant el procés de fermentació dels bollos al vapor, de manera que el component químic de l'àlcali comestible és el carbonat de sodi. Moltes persones pateixen un excés d'àcid estomacal, de manera que poden menjar més aliments alcalins comestibles per neutralitzar l'àcid estomacal. Àlcali comestible: farina d'àlcali (soda, àlcali pur): el nom científic és carbonat de sodi i la fórmula química és la farina d'àlcali és un àlcali comestible. efecte Afegir una mica de farina alcalina quan es cuina les farinetes de blat de moro pot augmentar la seva viscositat. Beure aquest tipus de farinetes de blat de moro amb regularitat és especialment bo per a persones amb àcid estomacal, sense haver de beure específicament aigua de soda. Això és com menjar més verdures en lloc de comprar pastilles de vitamines. És una bona manera de tractar la malaltia a través dels aliments. Amb la nostra plena comprensió dels seus ingredients i funcions, podem arribar a la conclusió que si l'utilitzem de manera completa, raonable i en quantitats adequades, el seu valor serà positiu si l'utilitzem infringint les normatives, com ara augmentar el picant de l'olla calenta o netejar les desposses d'animals, les conseqüències seran molt perjudicials. L'àlcali afegit a l'olla calenta, quan es passa a alta temperatura, entra al sistema digestiu juntament amb el menjar i neutralitzarà contínuament l'àcid de l'estómac per generar diòxid de carboni. Si aquest tipus de substàncies es consumeixen durant molt de temps, danyarà el sistema digestiu humà, provocant que el sistema digestiu es torni menys funcional i fins i tot provoqui reaccions patològiques. Anàlisi nutricional 1. Els microorganismes generaran àcid durant el procés de fermentació de la massa. Després de la fermentació, cal afegir-hi alcali (carbonat) per fer una pasta deliciosa. 2. L'àlcali pot neutralitzar els àcids orgànics o sulfurs que s'adhereixen a les verdures de color verd fosc a causa de la polvorització excessiva de pesticides, conservant així el color original de les verdures i eliminant la contaminació dels pesticides a les verdures; 3. L'àlcali té un fort efecte desgreixant i pot eliminar l'excés d'oli dels ingredients d'aliments secs grassos; 4. L'àlcali pot alliberar la niacina del blat de moro que no és fàcil d'alliberar, de manera que les persones que mengen blat de moro durant molt de temps no patiran pel·lagra per la manca de niacina del blat de moro; 5. El desavantatge de l'àlcali és que té un fort efecte destructiu sobre la vitamina B1, B2 i la vitamina C dels aliments, i també afecta l'absorció i la utilització del cos de certs minerals. |
<<: Quin mal fa la fàbrica de cautxú al cos humà
>>: El dany del netejador de vàter al cos humà
Què és el cristall de Swarovski? SWAROVSKI és la m...
Per a aquells que practiquen la cal·ligrafia, ja ...
El cos humà acumula toxines en molts aspectes Si ...
A la vida moderna, les persones es trobaran inevi...
L'opacitat vítria és una malaltia ocular que ...
Ens agrada portar roba neta i còmoda quan sortim ...
Què és AboutMyBrowser? Quant al meu navegador nomé...
Què és Canoe.com? Canoe.com és un proveïdor de mit...
Què és el lloc web de l'agència de viatges Sha...
Crec que tothom sap la importància de les aixetes...
A moltes persones els agrada banyar-se a la pisci...
Cadascun de nosaltres té un físic diferent Entend...
La llengua és molt important per a la gent, però ...
A molts amics els agrada posar flors fresques a l...
Quin és el lloc web de l'ambaixada de Bulgària...