Avui en dia, hi ha infinites maneres de mantenir la salut, i la gent té moltes maneres de triar en termes de manteniment de la salut, però el millor és triar aquells que no tenen efectes secundaris en el teu cos, per exemple, pots remullar el llorer en vi negre i beure-ho, perquè el llorer és ric en molts nutrients, que pot millorar la resistència de la gent després de la ingestió, que és més important que el ferro. Tothom sap que el llorer té un alt valor nutricional i és un aliment natural verd i saludable. Segons les mesures, el contingut de sucre de la polpa de bayberry d'alta qualitat és del 12% al 13% i el contingut d'àcid és del 0,5% al 1,1% és ric en cel·lulosa, elements minerals, vitamines, una certa quantitat de proteïnes, greixos, pectina i 8 tipus d'aminoàcids beneficiosos per al cos humà. Nota: No importa com vulguis menjar el llorer, has de fer els preparatius amb antelació. És important menjar-lo amb confiança! Després de treure les fulles i les branques grans, poseu-les en remull en aigua salada durant 15-30 minuts per eliminar l'acidesa, matar bacteris i repel·lir insectes. Després del remull, esbandiu amb aigua corrent petita. Utilitzeu un corrent constant d'aigua per evitar danyar la polpa de l'arroix, escorreu l'aigua i traieu les petites tiges de la fruita que queden a l'amanida. Materials 500 g de bayberry 30 g de vi negre 100 g de sucre granulat 2 g de sal pràctica 1. Posa el bayberry en un recipient hermètica 2. Espolvorear amb sal i sucre 3. Aboqui el vi negre 4. Segellar i refrigerar durant més de 24 hores. El vi Bayberry és una delicadesa feta amb bayberry fresc, vi blanc, sucre de roca i altres ingredients. Bayberry conté una varietat d'àcids orgànics i és rica en vitamina C. La fruita fresca té un gust agre, i menjar-la pot augmentar l'acidesa de l'estómac, digerir els aliments i promoure la gana. Menjar bayberry a l'estiu també pot alleujar la calor i eliminar el xa. Antiinflamatori i antidiarreic. És un vi de fruita casolà.1. Renteu i assequeu l'ampolla de vidre No hi hauria d'haver cap olor peculiar a l'ampolla, afegiu-hi sucre de roca, aboqueu-la amb una tapa de vidre i poseu-la en un lloc fresc per deixar-la fermentar lentament. 2. Els bayberries que vaig comprar van ser molt grans i dolços. El licor que s'utilitza per remullar el llorer ha de ser un licor fort i s'ha d'elaborar a partir de grans, el sucre ha de ser sucre de roca, mai sucre granulat. Pel que fa a la quantitat d'ingredients, personalment crec que el vi blanc ha de ser suficient per cobrir els nabius, i la quantitat de sucre depèn de la dolçor del vi preferit de cadascú. |
<<: Com eliminar les taques antigues de vi negre
>>: Causes i solucions dels malsons
Què és Paul&Joe? Paul&Joe (abreviament PJ)...
Què és el lloc web de la Universitat de Toho? La U...
Els desencadenants de la fam i els desitjos són d...
Molts dels nostres amics sempre senten dolor a la...
La corba en forma de S és la millor encarnació de...
Introducció: el cos humà necessita ferro per ajud...
Potser sovint tens aquesta situació: fa uns quant...
El càncer és una malaltia maligna causada per can...
Tothom està familiaritzat amb l'aigua floral....
Cuinar és un art profund, però com podem tallar b...
L'ompliment de greix autòleg és un mètode de ...
En comparació amb l'os de la cuixa, l'os ...
Què és la fibrosi pulmonar induïda per radiació? ...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Al...
Els aliments de mongetes són una font de nutrició ...