Quins són els beneficis de l'arroix en remull de vi negre

Quins són els beneficis de l'arroix en remull de vi negre

Avui en dia, hi ha infinites maneres de mantenir la salut, i la gent té moltes maneres de triar en termes de manteniment de la salut, però el millor és triar aquells que no tenen efectes secundaris en el teu cos, per exemple, pots remullar el llorer en vi negre i beure-ho, perquè el llorer és ric en molts nutrients, que pot millorar la resistència de la gent després de la ingestió, que és més important que el ferro.

Tothom sap que el llorer té un alt valor nutricional i és un aliment natural verd i saludable. Segons les mesures, el contingut de sucre de la polpa de bayberry d'alta qualitat és del 12% al 13% i el contingut d'àcid és del 0,5% al ​​1,1% és ric en cel·lulosa, elements minerals, vitamines, una certa quantitat de proteïnes, greixos, pectina i 8 tipus d'aminoàcids beneficiosos per al cos humà.

Nota:

No importa com vulguis menjar el llorer, has de fer els preparatius amb antelació. És important menjar-lo amb confiança! Després de treure les fulles i les branques grans, poseu-les en remull en aigua salada durant 15-30 minuts per eliminar l'acidesa, matar bacteris i repel·lir insectes. Després del remull, esbandiu amb aigua corrent petita. Utilitzeu un corrent constant d'aigua per evitar danyar la polpa de l'arroix, escorreu l'aigua i traieu les petites tiges de la fruita que queden a l'amanida.

Materials

500 g de bayberry 30 g de vi negre

100 g de sucre granulat 2 g de sal

pràctica

1. Posa el bayberry en un recipient hermètica

2. Espolvorear amb sal i sucre

3. Aboqui el vi negre

4. Segellar i refrigerar durant més de 24 hores.

El vi Bayberry és una delicadesa feta amb bayberry fresc, vi blanc, sucre de roca i altres ingredients.

Bayberry conté una varietat d'àcids orgànics i és rica en vitamina C. La fruita fresca té un gust agre, i menjar-la pot augmentar l'acidesa de l'estómac, digerir els aliments i promoure la gana. Menjar bayberry a l'estiu també pot alleujar la calor i eliminar el xa.

Antiinflamatori i antidiarreic. És un vi de fruita casolà.

1. Renteu i assequeu l'ampolla de vidre No hi hauria d'haver cap olor peculiar a l'ampolla, afegiu-hi sucre de roca, aboqueu-la amb una tapa de vidre i poseu-la en un lloc fresc per deixar-la fermentar lentament.

2. Els bayberries que vaig comprar van ser molt grans i dolços. El licor que s'utilitza per remullar el llorer ha de ser un licor fort i s'ha d'elaborar a partir de grans, el sucre ha de ser sucre de roca, mai sucre granulat. Pel que fa a la quantitat d'ingredients, personalment crec que el vi blanc ha de ser suficient per cobrir els nabius, i la quantitat de sucre depèn de la dolçor del vi preferit de cadascú.

<<:  Com eliminar les taques antigues de vi negre

>>:  Causes i solucions dels malsons

Recomanar articles

Signes de maduresa sexual en nois

Quan els nois entren a la pubertat, la majoria d&...

Ascàriasi biliar

Si l'ascaris entra al sistema de conductes bi...

On no heu de penjar el rellotge a casa és molt important?

El Feng Shui és molt important a la llar. El bon ...

Què causa mal de panxa i vòmits? Causes de dolor d'estómac i vòmits

El mal d'estómac és un símptoma comú a la vid...

Quins són els símptomes de la deficiència de la melsa i l'obesitat?

Les persones amb melsa i estómac febles són prope...

Quins són els símptomes de la procrastinació?

La procrastinació és molt comú a la societat actu...

Temperatura del congelador frigorífic

La nevera és un electrodomèstic que fem servir so...

Quatre trucs per fer florir els cabells secs a la primavera

Consell bàsic: els 25-35 anys són el grup d'e...