Alguna vegada has sentit parlar de remullar la mel amb vi blanc? De fet, hi ha moltes maneres de fer-lo durant el procés de preparació, algunes persones afegiran altres substàncies, com la canyella, el cardamom o l'arròs de llevat vermell. A més, les diferents matèries primeres tenen diferents valors d'eficàcia, poden hidratar la pell i embellir la pell. Com fer vi de mel : Matèries primeres: 600 g de mel, 10 g de canyella, mig tros de pa blanc, 3-4 cardamoms, 2 dianthus, 3 g de gelatina en pols, 5000 ml d'aigua, quantitat adequada de llevat espremut i llúpol Mètode de preparació: 1. Posar la mel i la canyella a l'aigua, escalfar i bullir 40 ml. 2. Refredar a temperatura càlida, afegir 1/4 de pa i una capa gruixuda de llúpol de llevat premsat perquè fermenta. 3. Després d'una fermentació suficient, filtrar i abocar en una olla esmaltada (uns 2/3 per evitar el desbordament). 4. A continuació, col·loqueu una bossa de tela que contingui cardamom, dianthus i gelatina al fons de l'olla. Tapeu l'olla amb força i lligueu-la amb una corda fina, després col·loqueu-la en un lloc fresc durant 12 dies i nits. A continuació, aboqueu-lo a l'ampolla i tanqueu bé la tapa. Característiques: dolçor moderada, nutrició rica i té l'efecte de bellesa d'hidratar la pell. Com fer vi de mel : Matèries primeres: 1500 g de mel, 25 g d'arròs de llevat vermell. Mètode de preparació: 1. Afegiu 500 ml de mel i aigua, afegiu-hi l'arròs de llevat vermell, barregeu-ho bé i poseu-lo en una ampolla neta 2. Tanqueu amb paper kraft i deixeu fermentar durant 1 mes i mig; 3. Filtrar i eliminar el residu, després el pots beure Característiques: Aquest producte té efectes tònics i terapèutics. Beure a llarg termini és bo per a la salut dels adults i de la gent gran, especialment per als pacients amb malalties cròniques com la neurastènia, insomni, disfunció sexual, bronquitis crònica, hipertensió, malalties del cor, etc. Com fer vi de mel : Matèries primeres: 1200 g de mel, 120 g d'arròs glutinós, 150 g de koji sec, 1500 ml d'aigua bullida freda. Mètode de preparació: 1. Coeu l'arròs glutinós al vapor fins que estigui mig cuit i escorreu 2. Afegiu-hi la mel, el koji i l'aigua, tanqueu-los i envelleixeu-los en un pot de porcellana. Característiques: embellir la pell, nodrir el ronyó i nodrir l'estómac El beure a llarg termini de vi de mel pot afavorir el son i el metabolisme, de manera que té un fort efecte anti-envelliment. Apte per beure amb els àpats, el millor és 150-200 ml per dia. Els mètodes de producció dels tres tipus d'aiguamel anteriors són senzills i fàcils d'aprendre. Els amics poden fer el seu propi hidromel a casa d'acord amb els mètodes anteriors. |
<<: Quina és la incompatibilitat de l'aigua de llimona mel?
>>: La mel és eficaç per eliminar les arrugues dels ulls?
Quin és el lloc web de Chicago Bridge and Iron Com...
La motilitat gastrointestinal insuficient pot ser...
El tractament de l'osteomalàcia ha de prestar...
És molt comú tenir aigua a les orelles. Pot passa...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Ke...
Els càlculs enganxats a l'urètre són un símpt...
Què és Hotwire? Hotwire és un lloc web de descompt...
Parlant de carn d'ànec, crec que hi ha d'...
Per molt boniques que siguin les teves caracterís...
Si l'úlcera es produeix als llavis, crec que ...
Per a algunes institucions de bellesa, el princip...
Les vitamines tenen un paper molt important en el...
L'aparició de l'epilèpsia afectarà tota l...
La malaltia reumatoide dels dits es refereix a la...
De fet, moltes persones no entenen el paper de la...