Alguna vegada has sentit parlar de remullar la mel amb vi blanc? De fet, hi ha moltes maneres de fer-lo durant el procés de preparació, algunes persones afegiran altres substàncies, com la canyella, el cardamom o l'arròs de llevat vermell. A més, les diferents matèries primeres tenen diferents valors d'eficàcia, poden hidratar la pell i embellir la pell. Com fer vi de mel : Matèries primeres: 600 g de mel, 10 g de canyella, mig tros de pa blanc, 3-4 cardamoms, 2 dianthus, 3 g de gelatina en pols, 5000 ml d'aigua, quantitat adequada de llevat espremut i llúpol Mètode de preparació: 1. Posar la mel i la canyella a l'aigua, escalfar i bullir 40 ml. 2. Refredar a temperatura càlida, afegir 1/4 de pa i una capa gruixuda de llúpol de llevat premsat perquè fermenta. 3. Després d'una fermentació suficient, filtrar i abocar en una olla esmaltada (uns 2/3 per evitar el desbordament). 4. A continuació, col·loqueu una bossa de tela que contingui cardamom, dianthus i gelatina al fons de l'olla. Tapeu l'olla amb força i lligueu-la amb una corda fina, després col·loqueu-la en un lloc fresc durant 12 dies i nits. A continuació, aboqueu-lo a l'ampolla i tanqueu bé la tapa. Característiques: dolçor moderada, nutrició rica i té l'efecte de bellesa d'hidratar la pell. Com fer vi de mel : Matèries primeres: 1500 g de mel, 25 g d'arròs de llevat vermell. Mètode de preparació: 1. Afegiu 500 ml de mel i aigua, afegiu-hi l'arròs de llevat vermell, barregeu-ho bé i poseu-lo en una ampolla neta 2. Tanqueu amb paper kraft i deixeu fermentar durant 1 mes i mig; 3. Filtrar i eliminar el residu, després el pots beure Característiques: Aquest producte té efectes tònics i terapèutics. Beure a llarg termini és bo per a la salut dels adults i de la gent gran, especialment per als pacients amb malalties cròniques com la neurastènia, insomni, disfunció sexual, bronquitis crònica, hipertensió, malalties del cor, etc. Com fer vi de mel : Matèries primeres: 1200 g de mel, 120 g d'arròs glutinós, 150 g de koji sec, 1500 ml d'aigua bullida freda. Mètode de preparació: 1. Coeu l'arròs glutinós al vapor fins que estigui mig cuit i escorreu 2. Afegiu-hi la mel, el koji i l'aigua, tanqueu-los i envelleixeu-los en un pot de porcellana. Característiques: embellir la pell, nodrir el ronyó i nodrir l'estómac El beure a llarg termini de vi de mel pot afavorir el son i el metabolisme, de manera que té un fort efecte anti-envelliment. Apte per beure amb els àpats, el millor és 150-200 ml per dia. Els mètodes de producció dels tres tipus d'aiguamel anteriors són senzills i fàcils d'aprendre. Els amics poden fer el seu propi hidromel a casa d'acord amb els mètodes anteriors. |
<<: Quina és la incompatibilitat de l'aigua de llimona mel?
>>: La mel és eficaç per eliminar les arrugues dels ulls?
Fer-se més alt abans d'anar al llit és un mil...
La uretritis aguda també provoca sagnat. Cal pres...
Què és Watch Shop? Watch Shop és un lloc web brità...
Què és Penthouse Magazine? Penthouse és una famosa...
Mètode 1 per eliminar la humitat: Menys sal per a...
L'eritema de la cuixa és un símptoma comú, qu...
Moltes persones treuen uns quants pèls blancs imm...
L'oïda és un òrgan molt important del cos hum...
Com diu la dita, si tens una mica de gingebre a c...
Tots sabem que l'entorn en el qual vivim cada...
A moltes persones els agrada tenir gats, però les...
L'àcid gàstric és un fenomen molt comú a la v...
Els punts negres afectaran directament la salut d...
Crec que els amics que pateixen de gastritis cròn...
L'herpes genital és una malaltia de transmiss...