Quina és la taxa d'inflor del niu d'ocell?

Quina és la taxa d'inflor del niu d'ocell?

La taxa d'inflor també s'anomena cap d'inflor, que es refereix a la diferència de pes entre ingredients com el niu d'ocell i el cogombre de mar i els productes secs després d'haver estat completament remullats i després escorreguts. Com més gran és la taxa d'inflor, quan ens acostumen a menjar nius d'ocells, utilitzem l'aigua com a dissolvent per cuinar-los i tan tendres i es poden utilitzar aigua freda, aigua calenta o aigua tèbia.

Com remullar el niu d'ocell

Per fer que el niu de l'ocell s'ampliï, s'utilitza aigua com a dissolvent d'expansió. Els ingredients secs es posen en remull fins que estiguin inflats, suaus i tendres abans de ser utilitzats per a la cocció formal. Després que els ingredients secs reabsorbeixin la humitat, poden restaurar la seva frescor i suavitat originals en la màxima mesura. Els cabells d'aigua es poden dividir en els següents tipus segons la temperatura de l'aigua:

1. Cabells d'aigua freda

Agafeu una quantitat adequada d'aigua pura a temperatura ambient, poseu el niu de l'ocell a l'aigua, afegiu-hi una quantitat adequada de glaçons, tapeu i poseu-lo a la nevera (menys olors). Recomanem aquest mètode ja que reté la majoria de nutrients. La proporció del niu d'ocell a l'aigua és d'1:30.

2. Cabells d'aigua tèbia

L'aigua és de temperatura normal a l'estiu i aigua tèbia a l'hivern. Posa tot el niu d'ocell en una quantitat adequada d'aigua tèbia de 40-50 graus i tapeu-lo per remullar-lo. El temps de remull per al niu d'ocell blanc és de 3-5 hores, i per al niu d'ocell de sang és de 6-8 hores. La proporció del niu d'ocell a l'aigua és d'1:30. Si encara no està tova, es pot canviar a aigua bullint i cuinar a foc lent durant 30 minuts més Com que hi ha un procés de cocció a foc lent, no es pot remullar del tot per evitar que es faci massa a foc lent i que perdi la seva forma de tira i el seu gust suau. Abans d'utilitzar, escalfeu-lo en aigua bullint durant uns 2 minuts abans de cuinar. Aquest mètode és adequat per a sopes i guisats.

3. Aigua calenta

Aquest mètode es recomana per a l'ús d'emergència. Poseu tot el niu de l'ocell en una quantitat adequada d'aigua calenta de 60-80 graus, tapeu-lo i remulleu-lo fins que el niu de l'ocell estigui completament remullat. La proporció del niu d'ocell a l'aigua és d'1:40.

4. Bullir aigua

En augmentar la temperatura, augmenta la taxa de penetració de les molècules d'aigua, fet que fa que el material del niu de l'ocell sec s'expandeixi completament, aconseguint així un efecte difícil d'aconseguir inflant-lo amb aigua a temperatura ambient. Aquest és el mètode més ràpid, però també provoca la major pèrdua de nutrients. Agafeu una quantitat adequada d'aigua bullint, poseu el niu d'ocell sec a l'aigua bullint, tapeu-lo i poseu-lo en remull a l'aigua fins que el niu de l'ocell estigui completament remullat. Quan el niu de l'ocell pesa menys de 40 grams, la proporció del niu de l'ocell a l'aigua és d'1:40.

En remullar els nius d'ocells, s'ha d'ajustar adequadament la temperatura de l'aigua i el temps de remull segons l'estació i la tendresa dels nius d'ocells. S'han de revisar i ajustar periòdicament per evitar que els nius no quedin en remull a fons i deixin un nucli dur, o que s'inflen excessivament i que es fonguin. Remullar el niu d'ocell expandit en aigua freda per a un ús posterior, però no s'ha de guardar durant molt de temps i s'ha d'utilitzar el més aviat possible. L'aigua i les eines utilitzades per expandir el niu de l'ocell han d'estar netes i lliures de taques d'oli, en cas contrari la qualitat de l'expansió es veurà afectada.

5. Evaporació

Primer remulleu el niu de l'ocell amb aigua a 50 ℃ i, quan l'aigua es refredi, canvieu-lo a 70 ℃ i remulleu-lo després que s'expandeixi, protegiu-lo i no el trenqueu dues vegades en aigua diferent, escalfeu-lo amb aigua a 80 ºC, renteu-lo i poseu-lo en un bol fins que estigui suau.

6. Cabell alcali (mètode de cabell antic, no recomanat)

Remullar el niu de l'ocell amb aigua tèbia, esbandir-lo dues o tres vegades amb aigua neta (anar amb compte de mantenir la forma ordenada) i després abocar-lo en aigua freda abans d'utilitzar-lo, barrejar el niu de l'ocell amb farina alcalina, normalment s'utilitzen 1,5 grams de farina alcalina per a 50 grams de niu d'ocells, si s'utilitza 25 grams d'aigua. aixequeu-lo quan el niu de l'ocell s'infla, aboqueu la meitat de l'aigua alcalina, i després aixequeu-lo amb aigua bullint tres o quatre vegades, fins que s'expandeixi fins a 3 vegades la mida original, se sent suau i astringent quan es pessiga i després esbandiu per treure la farina alcalina, remull-lo en aigua freda; Només cal absorbir la humitat amb un drap sec abans de cuinar.

<<:  Quin és el motiu de la picor a la pell durant el confinament?

>>:  Quant costa la dosi del niu d'ocell?

Recomanar articles

Què he de fer si no em sagna el nas?

Algunes persones troben que quan tenen una hemorr...

És bo beure te oolong amb regularitat?

Actualment, les persones sovint pateixen al·lèrgi...

La poma de cera té un gran valor medicinal

El valor medicinal de la poma de cera és molt gra...

Quina diferència hi ha entre la regalèssia i la regalèssia de moxibustió

Hi ha certes diferències entre la regalèssia i la...

Desmentir el mite de l'"enzim de la fruita".

Caqui Recentment, una tendència a l'"enz...

Quin és el principi de refrigeració de la màquina d'aigua potable

Els dispensadors d'aigua poden refredar i esc...

Com es desenvolupa la personalitat antisocial?

La formació de la personalitat antisocial pot est...

Principis de tractament de les úlceres orals

Les úlceres bucals s'anomenen mèdicament úlce...

Símptomes de vasculitis

Potser tothom ha notat el batec del pols a la sev...

Hi ha alguna relació entre el prolapse anal i les hemorroides?

El prolapse anal és un problema amb el que sovint...

Menjar ronyons de xai pot nodrir els ronyons?

El ronyó d'ovella, també conegut com a ronyó ...

Quines són les propietats medicinals de les llavors de gira-sol

Com tots sabem, moltes medicines xineses en reali...

Les dones embarassades poden menjar fong negre?

Quan les dones estan embarassades, haurien d'...