El valor nutricional del niu d'ocells és un tònic relativament valuós que pot millorar la resistència a les malalties del cos i pot jugar un paper en l'embelliment i la cura de la pell sucre de roca segons el gust personal, i després guisar-lo i menjar-lo. Processament del niu d'ocell: 1. Remullar el niu de l'ocell amb aigua neta, canviar l'aigua 1-2 vegades durant el període de remull i eliminar les impureses i els cabells fins després del remull. 2. Col·loqueu el niu d'ocell remullat a l'olla de guisat, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua bullint calenta, tapeu-la i, a continuació, poseu l'olla de guisat a l'olla. Aboqueu aigua bullint calenta a la meitat de l'alçada de l'olla i deixeu-ho coure a foc lent durant 30 minuts. 3. Després de cuinar i refredar el niu de l'ocell, podeu tancar-lo amb un embolcall de plàstic i posar-lo a la nevera. Preparació del xarop de sucre de roca: poseu sucre de roca en una olla, afegiu la quantitat adequada d'aigua bullint calenta, remeneu de tant en tant i deixeu-ho coure a foc lent fins que el sucre de roca estigui completament dissolt. Després de refredar, aboqueu-lo en una ampolla, tapeu-ho bé i refrigereu. Com menjar: Quan mengeu, afegiu xarop de sucre de roca al niu d'ocell guisat segons el vostre gust personal. Si normalment et sents calent i sec, els aliments freds són més adequats per a tu Si normalment tens fred, el menjar calent és adequat per a tu. Per tal de satisfer les necessitats del cos humà per absorbir les molècules de proteïnes actives, menjar niu d'ocell requereix persistència. Beneficis del niu d'ocells: "Bencao Zaixin" diu que el niu d'ocell pot "reomplir en gran mesura l'energia vital que el cos humà absorbeix fàcilment, cosa que pot afavorir el metabolisme i millorar les funcions del cos". Com a tònic, el niu d'ocell ocupa el primer lloc entre el ginseng, l'aleta de tauró i l'abaló, de manera que el niu d'ocell és l'opció més ideal de tots els tònics. Consells: No cuini mai el niu de l'ocell directament a l'olla, es convertirà en gambes seques. Tingueu en compte que heu d'utilitzar una cullera neta cada vegada que preneu el niu d'ocell i el xarop de sucre de roca. Si el voleu menjar calent, primer heu de guisar el niu d'ocell i després afegir-hi sucre de roca. No l'escalfeu mai al microones per no destruir els nutrients. |
<<: L'eficàcia de la goma de préssec de niu d'ocell
>>: Quina diferència hi ha entre niu d'ocell i niu d'ocell
La proteïna és la base material de la vida i un n...
Avui en dia, cada dona persegueix la bellesa dels...
Hi ha molts tipus de fongs comestibles, la majori...
En els conceptes tradicionals, la salut s'aco...
Per tenir un cos sa, avui dia les persones necess...
Auriculars Grado_Quin és el lloc web de Grado Labs...
Quin és el lloc web del St Cross College, Oxford? ...
L'estenosi cardiovascular és generalment una ...
Si sovint sents dolor al costat dret de la cintur...
Si us piquen els àcars, és fàcil causar símptomes...
Què és MSN Sud-àfrica? MSN Sud-àfrica és la branca...
Moltes persones a la vida han patit els símptomes...
Quina és la web de Notícies Laborals? El Rodong Si...
Quin és el lloc web de Deutsche Bahn? Deutsche Bah...
Què és Machinima? Machinima és un popular producto...