El valor nutricional del niu d'ocells és un tònic relativament valuós que pot millorar la resistència a les malalties del cos i pot jugar un paper en l'embelliment i la cura de la pell sucre de roca segons el gust personal, i després guisar-lo i menjar-lo. Processament del niu d'ocell: 1. Remullar el niu de l'ocell amb aigua neta, canviar l'aigua 1-2 vegades durant el període de remull i eliminar les impureses i els cabells fins després del remull. 2. Col·loqueu el niu d'ocell remullat a l'olla de guisat, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua bullint calenta, tapeu-la i, a continuació, poseu l'olla de guisat a l'olla. Aboqueu aigua bullint calenta a la meitat de l'alçada de l'olla i deixeu-ho coure a foc lent durant 30 minuts. 3. Després de cuinar i refredar el niu de l'ocell, podeu tancar-lo amb un embolcall de plàstic i posar-lo a la nevera. Preparació del xarop de sucre de roca: poseu sucre de roca en una olla, afegiu la quantitat adequada d'aigua bullint calenta, remeneu de tant en tant i deixeu-ho coure a foc lent fins que el sucre de roca estigui completament dissolt. Després de refredar, aboqueu-lo en una ampolla, tapeu-ho bé i refrigereu. Com menjar: Quan mengeu, afegiu xarop de sucre de roca al niu d'ocell guisat segons el vostre gust personal. Si normalment et sents calent i sec, els aliments freds són més adequats per a tu Si normalment tens fred, el menjar calent és adequat per a tu. Per tal de satisfer les necessitats del cos humà per absorbir les molècules de proteïnes actives, menjar niu d'ocell requereix persistència. Beneficis del niu d'ocells: "Bencao Zaixin" diu que el niu d'ocell pot "reomplir en gran mesura l'energia vital que el cos humà absorbeix fàcilment, cosa que pot afavorir el metabolisme i millorar les funcions del cos". Com a tònic, el niu d'ocell ocupa el primer lloc entre el ginseng, l'aleta de tauró i l'abaló, de manera que el niu d'ocell és l'opció més ideal de tots els tònics. Consells: No cuini mai el niu de l'ocell directament a l'olla, es convertirà en gambes seques. Tingueu en compte que heu d'utilitzar una cullera neta cada vegada que preneu el niu d'ocell i el xarop de sucre de roca. Si el voleu menjar calent, primer heu de guisar el niu d'ocell i després afegir-hi sucre de roca. No l'escalfeu mai al microones per no destruir els nutrients. |
<<: L'eficàcia de la goma de préssec de niu d'ocell
>>: Quina diferència hi ha entre niu d'ocell i niu d'ocell
L'arrel de Pueraria és molt comuna al sud del...
Quan la gent vegi la paraula peix daurat, pensarà...
Les persones amb una constitució propensa a les c...
De fet, amics meus, potser no sabeu que els capil...
Els joves d'avui persegueixen la moda i canvi...
Els esteroides són un medicament injectable que p...
Moltes persones desenvolupen fàcilment úlceres gà...
A la vida moderna, el te s'ha convertit en un...
Si és normal, el líquid serós de la membrana pleu...
Hamleys Toy Store_Què és el lloc web d'Hamleys...
Què és Heidrick & Struggles? Heidrick & St...
Avui en dia, el nostre nivell de vida està en con...
Què és NANING9? NANING9 és la marca de compres en ...
A la vida, la gent sovint diu que beure vuit gots...
Els cinc sentits són els cinc òrgans de la cara, ...