Recepta secreta per blanquejar: menja "menjar negre" per desfer-se fàcilment dels problemes de la pell apagada

Recepta secreta per blanquejar: menja "menjar negre" per desfer-se fàcilment dels problemes de la pell apagada

Vols blanquejar la teva pell i convertir-te en una bellesa justa Saps quins aliments no pots menjar per aconseguir l'efecte de blanquejar? Ara l'editor t'ensenyarà uns 5 tipus d'aliments negres que poden aclarir el teu to de la pell i deixar-te una pell clara?

Fong Negre

El fong negre és conegut com la carn entre els vegetarians. Si hi ha algun aliment la proteïna del qual es pugui comparar amb la carn, ha de ser un fong negre. El fong negre és un tònic natural que té un bon efecte en la millora de la immunitat del cos i anti-envelliment.

La gelatina del fong negre pot absorbir les impureses i els residus que queden al tracte digestiu i excretar-los fora del cos. És un aliment que pot ajudar al nostre cos a desintoxicar-se de manera eficaç, alhora que il·lumina la pell i li dóna una sensació clara des de dins cap a fora.

Sèsam negre

Tao Hongjing, un antic expert en salut, va comentar el sèsam negre com "Entre els vuit grans, és l'únic millor". No es pot subestimar el paper de la vitamina E en el sèsam en la cura de la pell i la bellesa de la pell.

Pot afavorir la utilització de la vitamina A per part del cos, i pot treballar juntament amb la vitamina C per protegir la salut de la pell i reduir les infeccions de la pell, té un efecte "hidratant" sobre les fibres de col·lagen i les fibres elàstiques de la pell, millorant i mantenint l'elasticitat de la pell, de manera que la pell obté suficients nutrients i humitat per mantenir la pell suau.

També és un bon suplement de calci Fins i tot si no us agrada beure llet, no us preocupeu que els vostres suplements de calci es vegin afectats.


Mongetes negres

El fesol negre és el rei dels fesols, i té bona sort amb els números. Per exemple, el contingut de fibra bruta en el fesol negre és tan alt com el 4% i conté 18 tipus d'aminoàcids, especialment 8 aminoàcids essencials per al cos humà, també conté 19 tipus d'àcid oleic, i el seu contingut de greixos insaturat és superior al 5% i el seu índex d'absorció.

Els fesols negres són sens dubte un bon ajudant de bellesa perquè són rics en vitamines, entre les quals les vitamines E i B són les més altes. La vitamina E també és un antioxidant que pot eliminar els radicals lliures del cos, reduir les arrugues de la pell i mantenir la joventut i la salut. Els fesols negres es van registrar a les antigues farmacopees: els fesols negres poden mantenir la joventut, millorar la vista, ennegrir el cabell i fer que la pell sigui blanca i tendra.

Arròs Negre

L'arròs negre és un tresor entre els arrossos i fins i tot va ser anomenat "arròs diví" pel rei de Han.

L'efecte del pigment d'arròs negre és el més fort entre tots els colors de l'arròs, perquè com més fosc és el color de l'arròs, més evident és l'efecte anti-envelliment del pigment epidèrmic. Això significa que menjar arròs negre regularment pot ajudar a retardar l'envelliment, estimular la circulació sanguínia i fer que la pell sigui més aquosa.

Dates negres

Els dàtils negres són rics en vitamines i minerals. Són els guardians fidels dels humans i proporcionen cura de tot el cos.

Els dàtils negres poden proporcionar fibra, que pot mantenir el metabolisme i les funcions normals. El consum regular pot fer que la teva pell sembli delicada i tendra, i no és fàcil acumular greix al cos, i també pot aconseguir un bon efecte de pèrdua de pes.


Quins aliments poden blanquejar la teva pell?

Passos/Mètodes

1. Les cireres fresques són riques en nutrients com sucre, proteïnes, betacarotè i ferro. El ferro pot fer que la gent sembli rosada, mentre que el betacarotè i la vitamina C són necessaris per blanquejar la pell. Menjar més cireres pot fer que la teva pell sigui molt delicada i elàstica.

2. El litxi conté sucre, proteïnes, pectina, vitamina C, fòsfor, ferro, etc. La vitamina C i el ferro són nutrients que t'ajuden a tenir una pell clara i rosada, però menjar litxis pot causar fàcilment mal de coll, de manera que les noies amb un temperament calent i propenses a l'acne haurien de menjar-ne amb moderació i no menjar-ne en excés.

3. La guaiaba també és una fruita que pot blanquejar la pell si en menges més Conté nutrients com la vitamina C, la fructosa, la glucosa, etc. El contingut de vitamina C és diverses vegades superior al d'altres fruites.


4. Els tomàquets. L'efecte blanquejador dels tomàquets és tan gran com el seu efecte aprimant. Són rics en vitamines, minerals, hidrats de carboni, àcids orgànics i proteïnes. Els tomàquets també tenen la funció de protegir la vitamina C i poden absorbir una gran quantitat de vitamina C i antioxidants.

5. Fruites d'estiu Altres fruites de temporada que són abundants a l'estiu, com la síndria, el raïm, la pinya, la pera, el préssec, etc., també són riques en vitamina C. Menjar-ne més pot fer que la pell estigui hidratada, tendra, clara i impecable.

6. Les verdures verdes contenen nutrients com vitamines A, C, E i proteïnes, que són essencials per blanquejar la pell. Les verdures contenen oligoelements com zinc i magnesi. El zinc pot fer que la gent estigui refrescada; Les verdures també són una bona manera d'aprimar-se. Són riques en aigua i et fan sentir plens, i la fibra ajuda a la digestió, així que no t'has de preocupar d'engreixar encara que mengis més.


7. "Compendi de Materia Medica" registra que els pèsols tenen l'efecte d'"eliminar taques fosques i fer que la cara llueix". La investigació moderna fins i tot ha trobat que els pèsols són rics en provitamina A, que es pot convertir en vitamina A al cos per hidratar la pell.

8. La medicina tradicional xinesa creu que el rave blanc pot "beneficiar els cinc òrgans interns i fer que els músculs de les persones siguin blancs i nets". La raó per la qual el rave blanc té aquesta funció és que és ric en vitamina C. La vitamina C és un antioxidant que pot inhibir la síntesi de melanina, prevenir l'oxidació dels greixos i prevenir la deposició de lipofuscina. Per tant, menjar rave blanc regularment pot fer que la teva pell sigui blanca i delicada.

9. Les pastanagues es coneixen com a "aliment per a la pell" i poden hidratar la pell. A més, les pastanagues són riques en pectina, que es pot combinar amb mercuri per eliminar components nocius del cos humà, fent que la pell sembli més delicada i rosada.


10. L'espàrrec és ric en seleni, que pot resistir l'envelliment i prevenir diverses malalties relacionades amb l'oxidació excessiva dels greixos, fent que la pell sigui blanca i tendra.

11. Els moniatos contenen una gran quantitat de mucina i són rics en vitamina C. El contingut de provitamina A és proper al de les pastanagues. Menjar moniatos regularment pot reduir el colesterol, reduir el greix subcutani, reposar la deficiència, augmentar l'energia, enfortir la melsa i l'estómac i beneficiar el yang del ronyó, ajudant així a protegir la pell i embellir el cos.

12. Els bolets són rics en nutrients, rics en proteïnes i vitamines, baixos en greixos i lliures de colesterol. Menjar bolets pot augmentar la secreció d'estrògens de les dones, prevenir l'envelliment i fer que la pell sigui bella.

13. Els brots de soja poden prevenir les pigues i les taques fosques i blanquejar la pell. Luffa: Luffa pot lubricar la pell i prevenir les arrugues.

14. El cogombre conté una gran quantitat de vitamines i aminoàcids lliures, així com rics àcids de fruita. Pot netejar i blanquejar la pell, eliminar les cremades solars i les pigues, i alleujar les al·lèrgies de la pell.

15. El meló d'hivern conté oligoelements zinc i magnesi. El zinc pot promoure el creixement i el desenvolupament humà, i el magnesi pot fer que les persones tinguin energia, les galtes rosades i la pell clara. La medicina tradicional xinesa creu que la gent primer ha de començar amb els aliments, regular el seu cos i excretar toxines. En eliminar l'aire groc i negre de la pell, pots tenir una pell sana, blanca i hidratada.

Conclusió: si realment voleu blanquejar la pell, podeu provar el mètode anterior escrit per l'editor. Per cert, el valor nutricional dels aliments negres anteriors també és molt alt, de manera que no hi ha cap mal menjar.

<<:  Els efectes màgics de l'aigua per rentar l'arròs 10 efectes medicinals de l'aigua per rentar l'arròs

>>:  Hi ha 5 senyals principals per determinar si la melsa i l'estómac estan sans

Recomanar articles

Un humidificador és bo per a la rinitis?

Molts pacients amb rinitis estan profundament pre...

Què fer si us pica una abella?

Tots hem vist abelles a les nostres vides. La imp...

Per què les cèl·lules es tornen senescents gradualment?

Les cèl·lules són les unitats bàsiques que formen...

Què tal Apache? Ressenyes d'Apache i informació del lloc web

Què és Apache? Apache és el programari de servidor...

Què tal DWStore? Revisió de DWStore i informació del lloc web

Què és DWStore? DWStore és un lloc web de compres ...

Síndrome de l'aire condicionat

L'aire condicionat és imprescindible a l'...

Les olles d'aliatge d'alumini són perjudicials per al cos?

La tecnologia de cuina de la gent moderna és molt...

7 tipus de tovalloles de paper són altament cancerígenes

Les tovalloles de paper són necessitats diàries a...