Parlant de condiments com l'essència de pollastre, crec que a molts amics els agrada afegir-ne alguns als plats o sopes a l'hora de cuinar, perquè els plats i les sopes en treguin el millor sabor. Però l'essència de pollastre no s'extreu del pollastre després de tot, es fa afegint una certa quantitat de substàncies químiques al MSG. Per tant, menjar essència de pollastre amb freqüència és perjudicial fins a cert punt, què passarà si mengeu massa essència de pollastre? Tot i que afegir una certa quantitat d'essència de pollastre als plats farà que els plats siguin més deliciosos, i el sabor umami del pollastre els farà sentir millor i augmentar la gana. Tanmateix, l'essència de pollastre no és un aliment purament natural al cap i a la fi, per la qual cosa no és aconsellable consumir-la en excés. A continuació us donaré una introducció detallada a la resposta a la pregunta de què passarà si mengeu massa essència de pollastre. L'essència de pollastre no s'extreu del pollastre. S'elabora afegint condiments químics al MSG. Com que els nucleòtids tenen el sabor del pollastre, s'anomena essència de pollastre. Es pot utilitzar en totes les ocasions on s'utilitza MSG, i l'efecte desitjat es pot aconseguir afegint una quantitat adequada als plats, sopes i pasta. A més del glutamat monosòdic, l'essència de pollastre també conté una varietat d'aminoàcids. És un condiment casolà que pot augmentar la gana de la gent i proporcionar una certa nutrició. Els productes de MSG se centren més en el gust de l'umami, de manera que el contingut de pollastre en pols és més elevat, posa l'accent en el sabor natural de l'umami del pollastre, de manera que la quantitat de pollastre en pols utilitzada és més gran. Anàlisi nutricional Tot i que l'essència de pollastre és deliciosa, gairebé no té cap valor nutricional. La majoria dels nutrients del pollastre són proteïnes i greixos, i menjar massa portarà a l'obesitat. L'essència de pollastre manca de calci, ferro, carotè, tiamina, riboflavina, niacina, diverses vitamines i fibra crua. La investigació científica demostra que la quantitat d'essència de pollastre consumida té un impacte significatiu en la salut del cos humà, especialment de les persones grans i les dones. A més, alguns venedors sense escrúpols afegeixen hormones a l'alimentació del pollastre, donant lloc a residus hormonals a l'essència de pollastre, que també poden afectar la salut humana. Si les dones embarassades consumeixen essència de pollastre que conté hormones, provocarà abstinència de llet i obesitat excessiva en els menors, també pot provocar una pubertat precoç. Efectes medicinals: L'essència de pollastre és de naturalesa suau i de sabor agre. Té els efectes d'estimular la gana i d'ajudar la digestió. Apte per a la multitud: pot ser consumit per la població general, però els pacients amb hipertensió i gota haurien de menjar menys. Guia pràctica 1. El millor moment per afegir MSG és quan el plat s'ha de servir, si el plat s'ha d'espessir, s'ha d'afegir MSG 2. L'essència de pollastre és menys soluble que la MSG, s'ha de dissoldre abans d'utilitzar-la. Precaucions Cal tenir en compte els punts següents quan utilitzeu l'essència de pollastre: 1. L'essència de pollastre conté aproximadament un 10% de sal, així que afegiu una quantitat adequada de sal al menjar abans d'afegir l'essència de pollastre. 2. L'essència de pollastre conté nucleòtids, i el seu metabolit és l'àcid úric, de manera que les persones amb gota han de reduir la seva ingesta de manera adequada. 3. L'essència de pollastre és menys soluble que el MSG l'essència de pollastre farà créixer un gran nombre de microorganismes i contaminarà els aliments. Què passa si menges massa essència de pollastre? El dany de l'essència de pollastre L'essència de pollastre no s'extreu del pollastre. S'elabora afegint condiments químics al MSG. Com que els nucleòtids tenen el sabor umami del pollastre, s'anomena essència de pollastre, però l'essència de pollastre és umami que MSG. Des d'un punt de vista higiènic, l'essència de pollastre és lleugerament perjudicial per al cos humà Si s'afegeix massa essència de pollastre durant la cocció, farà que el cos humà ingeri quantitats excessives de glutamat de sodi en un curt període de temps, superant la capacitat metabòlica del cos, posant en perill directament la salut humana i, en casos greus, causant intoxicació alimentària. No tots els plats són adequats per afegir essència de pollastre En guisar, cuinar costelles i altres aliments que tenen el seu propi sabor umami, afegir essència de pollastre farà que el menjar perdi el seu sabor i afecti el sabor del plat. En aquest moment, podeu utilitzar MSG normal o altres condiments. Un altre punt a tenir en compte és que l'essència de pollastre conté nucleòtids i el seu metabòlit és l'àcid úric. Per tant, els pacients amb malalties del cor o del sistema immunitari o malalties de la pell, les malalties del fetge no haurien d'utilitzar mai l'essència de pollastre a l'hora de cuinar. També hi ha algunes persones que consumeixen massa essència de pollastre en un dia, i experimentaran símptomes com ara sequedat i mal de coll i malsons quan descansen a la nit. En casos greus, també pot provocar congestió nasal, mal de cap i altres símptomes de malestar físic. Aquestes persones haurien d'intentar menjar menys o no menjar-ne. Després de llegir la resposta detallada a la pregunta anterior sobre què passarà si mengeu massa essència de pollastre, crec que els amics als quals els agrada utilitzar l'essència de pollastre per condimentar ja coneixen la nociva de l'essència de pollastre. Tot i que afegir essència de pollastre als plats farà que tinguin un millor gust, afegir massa essència de pollastre durant el procés de cocció pot causar intoxicació alimentària o fins i tot càncer. A més, l'ús freqüent d'essència de pollastre també pot causar molèsties a la gola i fins i tot mal de cap, per tant, no és aconsellable posar-hi massa essència de pollastre a l'hora de cuinar, i el millor és menjar menys condiments com l'essència de pollastre. |
<<: Oli essencial de pebre negre
La urèmia és una malaltia de la qual sovint senti...
Les hemorroides internes són un tipus molt comú d...
Avui en dia, moltes persones han patit neuritis D...
A la vida diària, molts dels nostres amics preste...
Les castanyes tenen un gust molt olorós, però mol...
Les persones grasses senten enveja, gelosia i odi...
Què és Iceland Music Network? L'Icelandic Musi...
Impatiens balsamina, coneguda científicament com ...
Algunes persones no els agraden les ungles dels p...
La pitiriasi rosea és freqüent en persones joves ...
Si els meridians de tot el cos estan bloquejats, ...
A mesura que el clima es torna més fred, les case...
Beure una mica d'aigua de llimona de manera r...
Crec que moltes persones, o gairebé tots, han pat...
La corba en forma de S és la millor encarnació de...