La civada es pot trobar a tot arreu de la nostra vida diària, i el mètode de compra de civada també és molt senzill. La majoria dels supermercats tindran un lloc per vendre civada. La civada és un complement nutricional i es consumeix generalment juntament amb la llet. Moltes amigues que estan perdent pes com la farina de civada com a aliment, perquè la farina de civada té relativament baixes calories i proporciona una nutrició suficient per al cos, pot aconseguir tant la pèrdua de pes com la nutrició, i és l'elecció de moltes dones que estan perdent pes. Normalment, la civada s'ha de cuinar abans de poder menjar-la. Moltes persones trien la civada com un dels aliments per a l'esmorzar perquè és nutritiva i baixa en calories. Aquesta és també una de les raons per les quals moltes dones la prefereixen. Civada (sense cuinar) 1 bol 56 grams 180 calories 1. Els beneficis de la farina de civada: menjar farina de civada alta en fibra pot reduir la producció d'insulina en homes amb hiperinsulinèmia i pot baixar el sucre en sang. 2. El paper de la civada En comparació amb les dones que trien altres aliments per esmorzar o simplement s'ometen l'esmorzar, les dones que mengen civada per esmorzar tenen més probabilitats de ser més lleugeres. Els investigadors creuen que això pot estar relacionat amb la rica fibra, vitamines i minerals dels cereals. 3. El paper de la civada en la pèrdua de pes La civada pura original no conté sacarosa, sal, sabors i altres ingredients, i no produeix calories addicionals, per tant, la civada original és la beguda més adequada per a les noies que volen perdre pes. Farinetes de cereals amb llet Aquest plat és ric en vitamina B, vitamina E i minerals Té les funcions de nodrir el cor i calmar la ment, humitejar els pulmons i netejar els intestins, reomplir el cos i nodrir la sang, i afavorir el metabolisme. És un excel·lent tònic per a les dones embarassades amb deficiència de qi. matèria primera: 90 grams cadascun de farina de civada i sucre, 150 grams de llet. Producció: 1. Remullar la farina de civada en la quantitat adequada d'aigua durant més de 30 minuts. 2. Poseu l'olla al foc, aboqueu-hi la sopa de civada, deixeu-ho coure a foc lent uns 20 minuts, afegiu-hi la llet, barregeu-ho bé, deixeu-ho coure 15 minuts, afegiu-hi sucre, remeneu-ho bé i ja està llest per menjar. Característiques: La farineta és espessa, dolça i deliciosa. L'anterior és una breu introducció a les calories i els mètodes d'alimentació de la civada. Si voleu baixar de pes, podeu utilitzar la civada com a esmorzar. És nutritiu sense ser gras. En definitiva, la farina de civada és un bon aliment. |
<<: Quina és la millor manera de desfer-se de les bosses dels ulls?
>>: Autotractament per a la depressió
A la vida diària, moltes persones tenen l'exp...
Sempre ens trobem amb àlcali a la nostra vida, pe...
La colitis de Wugengxie és un tipus de colitis cr...
Hi ha molts símptomes de la tiroïditis aguda, i e...
Com que els peus de la gent sovint es troben amb ...
A la tardor i a l'hivern, la pell és propensa...
El crom és un element metàl·lic i un element d...
L'herpes és una erupció cutània i una malalti...
Hem de tenir més cura de prevenir els cops de cal...
Remull els peus amb aigua salada té beneficis i p...
Cada cop hi ha més persones que pateixen miopia. ...
Les hemorroides externes són malalties quirúrgiqu...
L'estenosi de l'artèria coronària és una ...
Què és el Straits Times de Singapur? The Straits T...
L'enverinament per gas de què parlem sovint é...