Calories de la farina de civada

Calories de la farina de civada

La civada es pot trobar a tot arreu de la nostra vida diària, i el mètode de compra de civada també és molt senzill. La majoria dels supermercats tindran un lloc per vendre civada. La civada és un complement nutricional i es consumeix generalment juntament amb la llet. Moltes amigues que estan perdent pes com la farina de civada com a aliment, perquè la farina de civada té relativament baixes calories i proporciona una nutrició suficient per al cos, pot aconseguir tant la pèrdua de pes com la nutrició, i és l'elecció de moltes dones que estan perdent pes.

Normalment, la civada s'ha de cuinar abans de poder menjar-la. Moltes persones trien la civada com un dels aliments per a l'esmorzar perquè és nutritiva i baixa en calories. Aquesta és també una de les raons per les quals moltes dones la prefereixen.

Civada (sense cuinar) 1 bol 56 grams 180 calories

1. Els beneficis de la farina de civada: menjar farina de civada alta en fibra pot reduir la producció d'insulina en homes amb hiperinsulinèmia i pot baixar el sucre en sang.

2. El paper de la civada En comparació amb les dones que trien altres aliments per esmorzar o simplement s'ometen l'esmorzar, les dones que mengen civada per esmorzar tenen més probabilitats de ser més lleugeres. Els investigadors creuen que això pot estar relacionat amb la rica fibra, vitamines i minerals dels cereals.

3. El paper de la civada en la pèrdua de pes La civada pura original no conté sacarosa, sal, sabors i altres ingredients, i no produeix calories addicionals, per tant, la civada original és la beguda més adequada per a les noies que volen perdre pes.

Farinetes de cereals amb llet

Aquest plat és ric en vitamina B, vitamina E i minerals Té les funcions de nodrir el cor i calmar la ment, humitejar els pulmons i netejar els intestins, reomplir el cos i nodrir la sang, i afavorir el metabolisme. És un excel·lent tònic per a les dones embarassades amb deficiència de qi.

matèria primera:

90 grams cadascun de farina de civada i sucre, 150 grams de llet. Producció:

1. Remullar la farina de civada en la quantitat adequada d'aigua durant més de 30 minuts.

2. Poseu l'olla al foc, aboqueu-hi la sopa de civada, deixeu-ho coure a foc lent uns 20 minuts, afegiu-hi la llet, barregeu-ho bé, deixeu-ho coure 15 minuts, afegiu-hi sucre, remeneu-ho bé i ja està llest per menjar.

Característiques:

La farineta és espessa, dolça i deliciosa.

L'anterior és una breu introducció a les calories i els mètodes d'alimentació de la civada. Si voleu baixar de pes, podeu utilitzar la civada com a esmorzar. És nutritiu sense ser gras. En definitiva, la farina de civada és un bon aliment.

<<:  Quina és la millor manera de desfer-se de les bosses dels ulls?

>>:  Autotractament per a la depressió

Recomanar articles

Quins són els avantatges de la ventosa i el raspat

Les ventoses i el raspat tenen una història molt ...

Com alleujar la picor de gola causada per la bronquitis?

Els amics que pateixen de bronquitis sovint senti...

Menjar meduses engreixarà?

Les meduses són un marisc comú que conté una gran...

Quins són els símptomes de la melsa i els ronyons i la humitat i la fredor

Segons la teoria de la medicina tradicional xines...

L'orella és la característica més probable per donar a llum un nen

Llavis: els llavis vermells tenen més probabilita...

Quines són les raons de l'elevat recompte de glòbuls blancs?

Una anàlisi de sang de rutina és una prova relati...

El centpeus negre de cap vermell és verinós?

Crec que tothom ha vist rèptils com els centpeus ...

Què passa amb el petit forat de l'ungla del dit índex?

Les ungles són un apèndix important de la pell de...

Coneixeu els efectes secundaris de la fruita del monjo?

Com a planta medicinal comuna, la fruita del monj...

Causes de l'anèmia per utilització del ferro

L'anèmia és més comuna en les dones. Si la nu...