Què és l'oli d'amanida

Què és l'oli d'amanida

Mengem oli d'amanida a la nostra vida diària, però saps què és l'oli d'amanida? Coneixes algunes maneres de menjar oli d'amanida? També hi ha diferents tipus d'oli d'amanida. Els més comuns són l'oli d'amanida de colza, l'oli d'amanida de soja i l'oli d'amanida de llavor de gira-sol.

L'oli d'amanida és molt habitual en la nostra vida diària. L'oli d'amanida és un oli vegetal elaborat. Té un color clar i una olor molt lleugera.

Oli d'amanida La paraula oli d'amanida (saladoil) es va originar a Occident, com el seu nom indica, és un oli especial per a amanida.

(Amanida), un plat fred elaborat pels occidentals amb verdures crues com a ingredient principal i diversos condiments com a complement, per tal d'augmentar la nutrició cal aplicar-hi una capa d'oli, que és l'oli d'amanida. Per mantenir el color i el sabor inherents de les verdures, l'oli ha de ser incolor i inodor Com que els plats freds sovint s'han de refrigerar després d'estar preparats, no hi hauria d'haver terbolesa a baixes temperatures i l'oli ha de romandre en un estat líquid transparent a 4,4 °C. Per tant, l'oli d'amanida ha d'eliminar tant com sigui possible els components no triglicèrids de l'oli vegetal cru i, en general, només pot ser oli vegetal. L'oli d'amanida es refereix a un oli vegetal comestible d'alta qualitat que es perfecciona a partir de diversos olis vegetals crus mitjançant processos com ara desgomat, decoloració i desodorització (desgreixament). S'utilitza principalment com a oli d'amanida o com a oli de matèria primera per a la maionesa i l'oli de condiment.

Versió d'oli d'amanida de rotllo de mantega

Material

200 g de farina alta, 50 g de farina baixa, 3 g de llevat sec, 25 g de sucre, 4 g de sal, 25 g d'ou, 140 g de llet, 40 g d'oli de soja

pràctica

1. Barregeu el sucre, els ous i l'oli de soja de manera uniforme; afegiu-hi la llet i remeneu una mica la farina mesclada, la farina baixa i el llevat sec, pasteu-la a la taula de tallar, bateu-la fins que es pugui treure una pel·lícula fina, poseu-la en un bol de plàstic augmentar a 2 ~ 2,5 vegades la seva mida.

2. Després de desinflar la massa, dividir-la en trossos de 40 g, fer boles, tapar amb paper de plàstic i deixar reposar 15 minuts.

3. Enrotlleu la massa en forma de llàgrima

4. Agafeu l'extrem petit i utilitzeu un corró per enrotllar la massa en una forma llarga.

5. Després de donar-li la volta, enrotlleu-lo per l'extrem ample i poseu-lo en una safata de forn folrada amb paper d'alumini.

6. Poseu-lo al forn, poseu un bol d'aigua calenta al forn, ajusteu-lo al mode de fermentació i feu la fermentació final (30~40 minuts)

7. Quan la massa hagi augmentat de 2 a 2,5 vegades la seva mida original, traieu-la, preescalfeu el forn a 180 graus i pinzeu la superfície amb líquid d'ou.

8. Coure al forn a 180 graus, foc superior i baix, capa mitjana superior, durant 18 minuts.

Amanida de torrades

Material

Un tros de pa torrat, fruites diverses, amanida per amanides

pràctica

1. Quan us aixequeu al matí, ajusteu la temperatura del forn a 190 ℃ i preescalfeu-lo. Agafeu un tros de pa torrat i talleu la crosta pels quatre costats.

2. Agafeu un bol petit i premeu suaument el pa torrat contra la vora del bol per fer que el pa torrat tingui forma de bol. En aquest moment, primer podeu rentar-vos les dents i rentar-vos la cara. Després de rentar-vos les dents i rentar-vos la cara, preescalfeu el forn. Poseu el bol amb pa torrat al forn i poseu el temps a uns cinc minuts.

3. Mentre es torra la torrada, podeu bullir un ou en una olla, aboqueu aigua freda a l'olla i apagueu el foc quatre minuts després que l'aigua bulli, refresqueu l'ou amb aigua freda (això farà que la closca d'ou sigui més fàcil). Poseu els ous a l'olla i deixeu-los coure En aquest interval, renteu, peleu i dau-los diverses fruites per utilitzar-les posteriorment. Quan les vores de la torrada al forn estiguin una mica daurades, podeu treure-la, deixar-la refredar una mica i treure la torrada del bol petit. Col·loqueu la fruita tallada a daus en un bol de pa torrat i premeu l'amanida per sobre. Peleu els ous durs, aboqueu-hi un got de llet i acompanyeu-lo amb un bol de pa torrat i amanida i tingueu un esmorzar nutritiu.

Ara, enteneu què és l'oli d'amanida és adequat per a la majoria de la gent, i hi ha moltes maneres de cuinar-lo, però potser no sabeu que hi ha tantes maneres de cuinar l'oli d'amanides que s'introdueixen avui en dia són només alguns d'ells.

<<:  La tinea cruris és contagiosa?

>>:  Risc de malalties de transmissió sexual

Recomanar articles

Com tractar l'estomatitis fúngica

Cada vegada que hi ha un problema a la boca, menj...

Quin material és millor per a la roba interior?

Tant si sou un home com una dona, triar la roba i...

Quins són els tractaments per a les malalties mentals?

La malaltia mental és un factor molt inestable pe...

Els símptomes de la tensió del lligament de maluc són aquests

A la vida diària, sovint veiem algunes persones a...

Licor + cervesa = suïcidi!

Moltes persones han tingut experiències similars ...

Quins són alguns consells per millorar la vista?

Com diu el refrany, els ulls són les finestres de...

Quins són els símptomes de l'efusió del genoll?

Moltes persones tindran símptomes de vessament de...

Quins són els efectes i les contraindicacions del te de crisantem de neu?

Ara hi ha molts tipus de tes perfumats, i el te d...

Quins són els primers símptomes del càncer de nasofarínge?

Si el carcinoma nasofaríngi es pot detectar i tra...

Què causa les hemorroides?

Es pot dir que les hemorroides són un problema pe...

Com millorar la tensió del tendó del colze

La tensió del tendó del colze s'ha de millora...

Com engrossir les celles

Alguns dels nostres amics de la vida senten que l...

Quina és la manera correcta d'aplicar un embenat?

Les tirites són les necessitats domèstiques de le...

Què és la febre hemorràgica? Aquestes coses les has de saber

La febre hemorràgica és relativament desconeguda ...