Crec que tothom ha d'haver menjat ginseng sec és un tònic reconegut per la majoria de la gent. Hi ha moltes maneres d'utilitzar-lo en la vida diària. Els diferents tipus de mètodes d'alimentació tenen diferents beneficis per a la salut. la gent gran i els nens perquè es guisa més tendre i més fàcil de digerir i absorbir. El ginseng és sens dubte un tònic reconegut, però quant en saps? Aquí presentarem diversos tipus comuns de ginseng i parlarem dels seus mètodes d'emmagatzematge: Quins són els tipus de ginseng? En general, dividim el ginseng en dos tipus: el ginseng de jardí cultivat artificialment i el ginseng salvatge de muntanya. Si es classifica segons diferents mètodes de processament, es pot dividir en quatre tipus, és a dir, ginseng vermell, ginseng blanc, ginseng ensucrat i ginseng sec al sol, si es classifica segons diferents llocs d'origen, es pot dividir en els produïts a la Xina i Corea del Nord. Ginseng vermell: aquest mètode de producció consisteix a cuinar al vapor ginseng fresc a alta temperatura durant unes dues hores, assecar-lo després que estigui completament cuit i, finalment, treure els bigotis i pressionar-lo en diferents formes. El ginseng elaborat amb aquest mètode és de naturalesa càlida i té un efecte nutritiu molt bo, sobretot té un molt bon efecte de reposar el qi i escalfar el cos, i és especialment adequat per al tractament d'emergència per restaurar el yang. Ginseng blanc: els materials per a aquest mètode de preparació són majoritàriament ginseng coreà de qualitat relativament baixa, que es pot bullir en aigua bullint durant una estona i després assecar-se. Ginseng ensucrat: fes forats al ginseng fresc amb una agulla, remulla-lo amb aigua amb sucre i, finalment, asseca-lo. El ginseng elaborat d'aquesta manera és molt suau, per la qual cosa l'efecte sembla ser relativament pobre. És més adequat per nodrir el cos en la vida diària i té certs efectes sobre la salut de la melsa i els pulmons. Ginseng assecat al sol: generalment, el ginseng cultivat artificialment es selecciona per a l'assecat, és de naturalesa suau i té bons efectes per reomplir el qi i promoure la salivació, pot nodrir el cos i millorar la resistència i la immunitat. Com s'ha d'emmagatzemar el ginseng? Cal tenir molta cura a l'hora de conservar el ginseng. Si no ho tens, la seva eficàcia medicinal i la seva vida es veuran molt reduïdes, per tal d'evitar malgastar el ginseng per mètodes d'emmagatzematge inadequats. Emmagatzematge del dessecant: Trobeu un recipient molt segellat, preferiblement amb poca transmissió de la llum, i després poseu un dessecant al fons del recipient, com ara carbó vegetal, gel de sílice, etc. L'objectiu és mantenir sec el recipient on s'emmagatzema el ginseng. Per conservar l'arròs glutinós i el sucre blanc: Trobeu també un recipient tancat, espolseu uns 3 cm de gruix de sucre blanc al fons del recipient, després fregiu l'arròs glutinós, emboliqueu el ginseng amb l'arròs glutinós fregit, i després poseu-lo al recipient amb sucre blanc a la part inferior, tapeu-lo i tanqueu-lo! Aquest mètode és molt adequat per a l'emmagatzematge a llarg termini de ginseng a casa. Emmagatzematge a baixa temperatura: si el ginseng està completament sec, emboliqueu-lo directament en plàstic sense cap fuga d'aire i, a continuació, poseu-lo a l'armari d'emmagatzematge de la nevera. Si el ginseng encara no està sec, primer poseu-lo al congelador de la nevera i després poseu-lo a l'armari d'emmagatzematge. Emmagatzematge al sol: per al ginseng que ha estat infestat d'insectes o floridura, primer s'han d'eliminar els cossos d'insectes, els ous i les taques de floridura, després rentar-se amb aigua i, a continuació, col·locar-se directament al sol fins que s'assequi i segellar amb una bossa de plàstic! Quatre maneres de conservar el ginseng fresc Emmagatzematge a la nevera: aquest és un mètode molt utilitzat per les llars normals. Espolseu una mica d'aigua abans d'emmagatzemar-lo, després emboliqueu-lo en una bossa de plàstic i poseu-lo a la nevera. Al mateix temps, fes uns petits forats a la bossa de plàstic i es pot conservar durant dos mesos. Conservació de molsa: és un mètode per conservar el ginseng en grans quantitats en un lloc fresc. Col·loqueu el ginseng i la molsa en capes en una caixa o recipient, ruixeu-los amb aigua abundant i es poden emmagatzemar durant una setmana. |
<<: Què tan efectiu és el grànul de migranya?
>>: El remull de menta i llimona en aigua ajuda a perdre pes? Què cal vigilar
La necrosi del cap femoral és una malaltia comuna...
En general, els pacients diabètics no poden menja...
A la Xina, diversos interessos i cultures tradici...
Avui en dia, cada cop hi ha més amics que fan ser...
Moltes persones han experimentat els blat de moro...
L'arítmia és un grup important de malalties c...
Quin és el lloc web d'ANSYS? ANSYS és una cone...
Quin és el lloc web de KBC Bank? KBC Group és el s...
Quin és el lloc web de l'Institut Tecnològic d...
Quan comença la reacció de l'embaràs Si ja es...
Molta gent sap que l'oli d'oliva té efect...
Es pot dir que l'insomni és un problema comú ...
El vidre de borosilicat no és tòxic. Es fa princi...
Què és la Universitat de Middlesex? La Universitat...
L'acne és una mena de cosa lletja semblant a ...