La carn amb os està feta amb cuixes de pollastre i cartílag de pollastre s'enfilen els trossos de pollastre i els trossos de cartílag de pollastre. No obstant això, la manera tradicional de fer carn amb os és fregir-la en una paella, que és una mena de fregit. Per tant, molts amics estan preocupats que menjar-ne massa afecti la seva salut, cosa que és comprensible. Però ara si voleu menjar carn amb os, no cal que mengeu aliments fregits. Si teniu un microones a casa, encara podeu fer deliciosa carn amb ossos i aliments no fregits, fent-vos menjar de manera més saludable. Aleshores, com posar l'os al microones? Tutorial de pràctica específica de connexió ossos-carn: 1. Processar carn i cartílag. Talleu la carn a trossos petits i traieu els punts negres amb sang. 2. Pesar i preparar uns 700 grams de pollastre picat i uns 300 grams de cartílag. Segons la norma, aproximadament un 30% de cartílag més un 70% de carn picada és la millor proporció de combinació. 3. Prepareu l'adob per a la carn: 50 g d'ingredients de cuinar 100 més 100 g d'aigua per fer la marinada. 4. Comenceu a marinar la carn i el cartílag: aboqueu la carn i el cartílag preparats a la salsa i deixeu-ho marinar, remenant uns 3-5 minuts. A continuació, poseu-ho a la nevera una estona (unes 1-2 hores). 5. Signatures de corda. Broqueu-los en la proporció i l'ordre d'uns 3 trossos de carn picada més un tros d'os cruixent. Després d'encordar-los, heu d'arreglar la forma i intentar que es vegi millor. Tot i que ho feu vosaltres mateixos i el consumiu, us sentireu millor si la forma és bona. 6. Raspall amb salsa: En general, si la marinada és bona, per què cal pintar-la amb salsa, una és augmentar el color de l'aspecte per fer-lo veure millor, i l'altra és fer que el sabor general de les broquetes sigui més destacat. Ajusteu la salsa segons la proporció d'1:1 entre ingredients i aigua, i després raspalleu-la uniformement a les broquetes. (Podeu triar segons el vostre gust. La quantitat de salsa que apliqueu afectarà directament la concentració de sabor de les broquetes. 7. Prepareu el microones i la carn a la planxa 8. Comenceu a fer a la planxa. La temperatura de la graella ha d'estar entre 180 i 220 graus Si és un forn de microones, només cal ajustar-lo a la posició de la graella. El temps de graella depèn de l'equip de graella i de la quantitat de carn que s'està cuinant a la planxa. Aneu amb compte de no fer la carn a la planxa durant massa temps, o quedarà massa seca i mancarà de carn. Hi ha una cosa que t'he d'explicar sobre la preparació de carn amb ossos, que és el temps que triga a coure-la en uns 3 minuts si utilitzes un foc mitjà, el temps específic dependrà de la situació del teu microones. |
<<: Radiació dels forns de microones
>>: Neteja del dispensador d'aigua
La pols de Poria té un valor medicinal extremadam...
Hi ha dos tipus de tractaments per a l'escoli...
Què és el Belfast Telegraph? El Belfast Telegraph ...
Què és Caribbean Airlines? Caribbean Airlines (nom...
La pitiriasi versicolor també es coneix com tinea...
Les dones amants de la bellesa acudeixen sovint a...
Quina és la pàgina web del Ministeri d'Educaci...
Quin és el lloc web de Japan Takata Corporation? T...
Les dents juguen un paper important en la nostra ...
Els refredats són una malaltia molt comuna a la v...
Què és el canal de notícies indi? STAR News és un ...
Crec que tothom sap el gran impacte de les arrugu...
Les berrugues planes són més freqüents en persone...
El clima calent i sec pot fer mal a la gola. Algu...
Quina és la pàgina web del Grup Agfa-Gevaert? Agfa...