La funció de l'olla a pressió elèctrica és principalment utilitzar un producte millorat de l'olla a pressió tradicional i l'olla d'arròs de tensió. Combina principalment els avantatges d'una olla a pressió i una olla d'arròs elèctrica. El segell dinàmic elàstic controlat per pressió produirà algunes estructures que proporcionen electricitat i són relativament petites. L'olla a pressió elèctrica és una eina de cuina relativament pràctica. La seva capacitat per realitzar de manera ràpida, segura i automàtica una varietat de mètodes de cocció també és un mètode que segueix la gent moderna. L'olla a pressió elèctrica és principalment una combinació d'algunes olles a pressió tradicionals i algunes olles d'arròs elèctrics. Els avantatges de l'olla a pressió elèctrica també són molt elevats. El més important és que estalvia temps i esforç. Com utilitzar una olla elèctrica a pressió 1. Obriu la tapa: primer subjecteu el mànec de la tapa amb la mà, gireu-la en sentit horari fins a la vora límit i després cap amunt. 2. Traieu l'olla interior i introduïu el menjar i l'aigua a l'olla interior. El menjar i l'aigua no han de superar els 4/5 de l'alçada de l'olla interior. ly. *1 tassa d'arròs amb 1 tassa d'aigua. Els usuaris poden ajustar la quantitat d'aigua segons diferents qualitats d'arròs i gustos personals. *La capacitat de la tassa de mesura és de 180 ml. 3. Posa l'olla interior a l'olla exterior: abans de posar-la, netegeu l'olla interior i la placa de calefacció, i no poseu cap residu a l'olla exterior i a la superfície de la placa d'escalfament després de posar-la, gireu suaument l'olla interior cap a l'esquerra i la dreta per assegurar-vos que l'olla estigui en bon contacte amb l'olla; 4. Tanqueu la tapa: comproveu si l'anell de segellat s'ha col·locat a l'anell d'acer a l'interior de la tapa, gireu l'anell de tancament cap a l'esquerra i a la dreta per deixar-lo lliure i col·locar-lo de manera uniforme sobre la tapa, després gireu la tapa en sentit contrari a la posició de sivella i escolteu un "clic". 5. Col·loqueu la vàlvula d'alliberament d'aire limitadora de pressió, gireu-la a la posició de "segellat" i comproveu si cau la vàlvula de flotador (la vàlvula de flotador cau abans d'escalfar-la). 6. Enceneu l'alimentació i s'encén la llum de reforç. (Si no configureu el temps de retenció de pressió, la llum d'augment s'il·luminarà una estona i després s'apagarà, i la llum de retenció de pressió s'il·luminarà, indicant que el menjar es troba en l'estat de manteniment de la pressió.) 7. Estableix el temps de manteniment de la pressió segons el menjar. L'anterior és com utilitzar una olla a pressió elèctrica. És relativament senzilla i còmoda d'utilitzar. L'olla a pressió elèctrica és una eina de cuina més pràctica, alhora que pot realitzar una varietat de mètodes de cocció de manera ràpida, segura i automàtica. |
<<: Els perills de la radiació electromagnètica
>>: Manteniment del pelatge de visó
Què és el lloc web del Saló de l'Automòbil de ...
Hem vist moltes persones al nostre voltant amb un...
Si una persona està infectada amb Salmonella, el ...
Què és el lloc web de Calvin Klein? Calvin Klein (...
L'oli energètic d'espina és una mena d...
L'oli d'oliva és un element molt comú en ...
El genoll és el punt de connexió entre la nostra ...
Què és el lloc web de l'American Bureau of Shi...
Les patates i els moniatos són dues combinacions ...
El problema de les al·lèrgies en realitat té un g...
El tinnitus neurològic és ara un dels problemes m...
Tots sabem que el cos humà absorbeix nutrients me...
La condició física de cadascú és diferent, de man...
Els pacients amb hemorroides solen ser torturats ...
Moltes noies estan orgullosos dels seus pits gras...