El xiclet és el preferit de moltes persones. A l'hora d'escollir aquest tipus d'aliment, també cal que entengueu quins són els ingredients del xiclet. Llavors, quins són els ingredients específics del xiclet Aquest tipus d'aliment té molts ingredients, així que a l'hora de triar, primer cal entendre'ls, de manera que quan el mengeu, no hi hagi cap dany a cap part del cos humà. Ingredients del xiclet: El xiclet es pot dividir en tres tipus: xiclet, xiclet i xiclet recobert de sucre. El xiclet en plats és el producte principal entre els xiclets i té el major volum de vendes. La característica del xiclet és que el cos de sucre es pot bufar en una bombolla de membrana exhalant de la boca. La resina de xiclet s'utilitza sovint per enfortir la seva resistència a la membrana. Entre els components del xiclet, el xiclet d'èster representa al voltant del 25%, i el sucre i altres parts representen al voltant del 75%. La qualitat de la matriu de la goma d'èster afecta directament la qualitat del xiclet. Pel que fa a la part del sabor, que només representa un 0,5-2,0%, està estretament relacionada amb la viscoelasticitat de la goma d'èster i també afecta molt la qualitat del xiclet. Fórmula de la matèria primera 1. Matriu de goma èster (1) Xiclet. La base de xiclet èster del xiclet s'elabora aprofitant les propietats del chicle, que s'obté de la saba del pi roig. La major part de la producció mundial de chicle prové de Mèxic i Hondures. Els components principals de la resina de sacàrids són la goma d'eucommia (poliisoprè) i la resina (composta per triterpens i esterols). Combinant adequadament l'elasticitat del xiclet d'eucommia i la plasticitat de la resina, es pot obtenir la suau sensació de mastegar del xiclet. El chicle és la millor base de goma, però la seva producció és molt petita i el seu preu és alt. (2) Processament de matriu de xiclet. Chicle processat fa referència al chicle barrejat amb altres gomes naturals o amb resina d'acetat de vinil, plastificant, carbonat de calci, etc. i una matriu barrejada amb diversos altres ingredients. Entre les gomes naturals que es poden utilitzar com a substituts del chicle, la més famosa és el jelutong produït a Java, Sumatra i Borneo. Pel que fa a les altres gomes, la seva producció és petita i el seu valor industrial també és petit. La composició estàndard de la matriu de resina processada amb resina natural com a component principal és: 4-9% de goma d'eucommia, 91-96% de goma d'èster i 0-2% de cendres, el punt d'estoviment estàndard és de 74-87 ° C, i els productes inferiors s'afegeixen amb extensors com el carbonat de calci. (3) Acetat de polivinil. Després de la guerra, el Japó va utilitzar l'acetat de polivinil com a base de xiclet i el va considerar com una matèria primera representativa. L'acetat de polivinil hauria de tenir preferiblement un grau de polimerització de 200 a 700, i preferiblement tenir un grau de polimerització relativament baix i una estructura molecular ramificada. Això farà que el producte acabat sigui suau i masticable. La taxa de polimerització del xiclet hauria de ser de 500-600, i la del xiclet de plaques hauria de ser de 200-400. En definitiva, com més gran és el grau de polimerització, més elàstic és, però cal afegir plastificants. Tanmateix, si el grau de polimerització és de 200, no cal cap plastificant. El chicle és una substància hidrofòbica. En canvi, l'acetat de vinil és una substància hidròfila. Tot i que l'acetat de vinil no és tan bo com el chicle per retenir el sabor, també es pot dur a terme la polimerització d'empelt per fer que l'acetat de vinil tingui un paper proper al del chicle. Aquest polímer és el component principal de la base de goma sintètica que s'utilitza per fer xiclet. (4) Poliisobutilè. El poliisobutilè és una substància representativa dels polímers no polars. Quan s'utilitza com a base de xiclet, s'utilitza la seva elasticitat i es pot utilitzar com a agent auxiliar per a l'acetat de vinil. (5) Xiclet de vinagre. El vinagre de goma és un producte de vinagre fet per reacció de colofonia i glicerina. Es pot utilitzar com a pel·lícula per enfortir el xiclet. (6) plastificant. Hi ha tres tipus de plastificants: ①Parafina microcristal·lina. La cera microcristal·lina és una substància feta extraient la part microcristal·lina de la cera obtinguda a partir del refinament del petroli. La cera microcristal·lina pot fer que el xiclet sigui suau i lubricant, i també es pot utilitzar per evitar que el producte acabat es torni trencadís a l'hivern. ② Ceres. A més dels plastificants esmentats anteriorment, també es pot utilitzar cera d'espelmes, cera d'abelles, cera de carnauba i cera de parafina, que es poden utilitzar per millorar la plasticitat del xiclet. Pel que fa a l'ús d'olis vegetals, lecitina, monoglicèrids i sabors, també poden suavitzar el xiclet. ③ Plastificants sintètics Els plastificants sintètics permesos per al seu ús al Japó inclouen el ftalat de dibutil. (D, B, P), butirilbutil glicol poli (B, P, B, G), ricinoleat d'acetil (M, C, R), polibutè i altres additius. (7) Farciment. La pols fina de carbonat de calci o la pols de talc que s'utilitzen com a farcits poden suprimir adequadament l'elasticitat del xiclet i també prevenir l'adhesió del propi xiclet. A través de la introducció anterior, els ingredients del xiclet s'han introduït un a un, de manera que podeu estar tranquils a l'hora d'escollir aquest tipus d'aliments, però, a l'hora de menjar, també heu de menjar-lo amb moderació perquè no hi hagi cap amenaça per a la salut humana. |
<<: Com utilitzar el ventilador de l'aire condicionat
>>: Què fer si tens cabells grisos prematurs
Crec que tothom està familiaritzat amb l'elec...
Es pot dir que el perfum és sinònim de moda no no...
Quan es tracta de tampons, molta gent no en sap g...
La malaltia és una cosa molt comuna a la vida, to...
Què és el lloc web de l'Agència Nacional de Tu...
De vegades, quan les persones se senten nervioses...
Després de patir un refredat de calor de vent, so...
Crec que si heu prestat atenció, trobareu que alg...
Què és el lloc web de l'Associació de professo...
Què és Zing.vn? Zing és un famós portal web al Vie...
En circumstàncies normals, les glàndules lacrimal...
El vinagre blanc s'utilitza molt habitualment...
La gastritis, el refredat de l'estómac i la c...
Les úlceres bucals, també conegudes com a úlceres...
Les contusions oculars solen ser causades per un ...