El paper de la maizena

El paper de la maizena

Saps què és la maizena? Aquest terme s'utilitza habitualment a les receptes de blat de moro. La maizena que s'utilitza habitualment a Hong Kong és la midó de blat de moro, que pot fer que els aliments siguin més suaus i que no només es pot utilitzar per adobar la carn.

En el nostre dia a dia, potser no sabem molt de la maizena, però la maizena té moltes funcions. Acostuma a fer servir per a la cocció.

La maizena (també coneguda com a farina de blat de moro), també coneguda com a farina de mongeta i farina de castanya d'aigua, està feta de faves o castanyes d'aigua. La maizena té una àmplia gamma d'usos. Es pot utilitzar com a condiment per cuinar, per fer gelatina i per fer creps. S'utilitza principalment per dimensionar i espessir quan es processen matèries primeres carn. A la cuina xinesa, es refereix al midó, que s'utilitza per espessir i recobrir durant la cocció. Hi ha molts tipus de midó, com ara midó de moniato, pols d'aigua que s'utilitza a la cuina de Sichuan i midó de blat de moro i altres pols crues, generalment es refereix al midó de blat de moro. s d'absorció d'aigua, adherència i suavitat. Quan el plat estigui gairebé cuit, aboqueu a l'olla la salsa de midó preparada per espessir la marinada i augmentar la seva adherència als ingredients, augmentant així la midó i la concentració de la sopa del plat i millorant el color i el gust del plat.

El midó utilitzat per a espessir, també anomenat farina de massa, és un polímer de polisacàrid format per la condensació de múltiples molècules de glucosa. Els midons utilitzats a la cuina inclouen principalment midó de mongeta mungo, midó de patata, midó de blat, castanya d'aigua i midó d'arrel de lotus, etc. El midó és insoluble en aigua quan s'escalfa a 60 °C amb aigua, es gelatinitza en una solució col·loïdal. La salsa espessidora utilitza aquesta propietat del midó.

El midó de mongeta mungo és el millor midó, però s'utilitza poques vegades. S'elabora triturant i decantant mongetes mung en aigua. Es caracteritza per una alta viscositat, poca absorció d'aigua i un color blanc i brillant.

El midó de patata és el midó més utilitzat a les llars. S'elabora triturant, pastant, rentant i sedimentant les patates. Es caracteritza per una alta viscositat, textura fina, color blanc i millor brillantor que el midó de mongeta, però poca absorció d'aigua.

El midó de blat s'elabora rentant el gluten del segó de blat i precipitant-lo o utilitzant farina. És de color blanc però té una brillantor pobre i no és tan bona com la farina de patata.

El midó de moniato es caracteritza per una forta capacitat d'absorció d'aigua, però poca viscositat, opacitat, vermell fosc amb color negre, i s'elabora triturant patates fresques, pastant, rentant i precipitant.

El midó utilitzat per a espessir, també anomenat farina de massa, és un polímer de polisacàrid format per la condensació de múltiples molècules de glucosa. Els midons utilitzats a la cuina inclouen principalment midó de mongeta mungo, midó de patata, midó de blat, castanya d'aigua i midó d'arrel de lotus, etc. El midó és insoluble en aigua quan s'escalfa a 60 °C amb aigua, es gelatinitza en una solució col·loïdal. La salsa espessidora utilitza aquesta propietat del midó.

El midó de mongeta mungo és el millor midó, però s'utilitza poques vegades. S'elabora triturant i decantant mongetes mung en aigua. Es caracteritza per una alta viscositat, poca absorció d'aigua i un color blanc i brillant.

El midó de patata és el midó més utilitzat a les llars. S'elabora triturant, pastant, rentant i sedimentant les patates. Es caracteritza per una alta viscositat, textura fina, color blanc i millor brillantor que el midó de mongeta, però poca absorció d'aigua.

El midó de blat s'elabora rentant el gluten del segó de blat i precipitant-lo o utilitzant farina. És de color blanc però té una brillantor pobre i no és tan bona com la farina de patata.

El midó de moniato es caracteritza per la seva forta capacitat d'absorció d'aigua, però de poca viscositat, opacitat, vermell fosc amb color negre, i s'elabora triturant, pastant, rentant i sedimentant patates fresques.

A través d'aquestes presentacions, tothom hauria de conèixer el paper de la maizena, especialment a Hong Kong, on la maizena té una àmplia varietat d'usos.

<<:  La diferència entre peònia i peònia

>>:  Els beneficis del granat

Recomanar articles

Quant afecta el smog a la pell?

En la societat actual, les principals fàbriques e...

Què fer si la teva expressió facial és rígida

Crec que moltes persones són propenses a tenir ex...

Què tal Golfino? Revisió i informació del lloc web de Golfino

Què és Golfino? Golfino és un fabricant de roba al...

Què fer quan tens mal humor

Quan s'enfronta al problema del mal geni, cal...

Què passa amb AbeBooks? Revisió d'AbeBooks i informació del lloc web

Què és AbeBooks? AbeBooks és un famós lloc web nor...

Descobriu quina vitamina us falta en 1 minut

Quan el cos manca de certes vitamines essencials,...

Coneixeu els símptomes de la deficiència de Qi i l'estasi de la sang?

Avui en dia, les persones presten més atenció als...

Menjar massa nous fresques provocarà calor intern?

Molts amics pensen que menjar massa nous fresques...

Com obrir un coco i beure llet de coco

El coco és una fruita relativament comuna, sovint...

Quins són els mètodes per restaurar la visió de la miopia?

En l'actualitat, cada vegada hi ha més person...

Els pòlips rectals requereixen cirurgia?

Els pòlips rectals són malalties comunes en medic...

Què passa amb Fiji Airways? Revisions i informació del lloc web de Fiji Airways

Què és el lloc web de Fiji Airways? Fiji Airways é...

Què és un raspall de dents sonor i hi ha algun perill?

A mesura que millora el nivell de vida de les per...

El peròxid de benzoil és eficaç per al tractament de l'acne?

El problema de l'acne molesta a moltes person...