El paper de la maizena

El paper de la maizena

Saps què és la maizena? Aquest terme s'utilitza habitualment a les receptes de blat de moro. La maizena que s'utilitza habitualment a Hong Kong és la midó de blat de moro, que pot fer que els aliments siguin més suaus i que no només es pot utilitzar per adobar la carn.

En el nostre dia a dia, potser no sabem molt de la maizena, però la maizena té moltes funcions. Acostuma a fer servir per a la cocció.

La maizena (també coneguda com a farina de blat de moro), també coneguda com a farina de mongeta i farina de castanya d'aigua, està feta de faves o castanyes d'aigua. La maizena té una àmplia gamma d'usos. Es pot utilitzar com a condiment per cuinar, per fer gelatina i per fer creps. S'utilitza principalment per dimensionar i espessir quan es processen matèries primeres carn. A la cuina xinesa, es refereix al midó, que s'utilitza per espessir i recobrir durant la cocció. Hi ha molts tipus de midó, com ara midó de moniato, pols d'aigua que s'utilitza a la cuina de Sichuan i midó de blat de moro i altres pols crues, generalment es refereix al midó de blat de moro. s d'absorció d'aigua, adherència i suavitat. Quan el plat estigui gairebé cuit, aboqueu a l'olla la salsa de midó preparada per espessir la marinada i augmentar la seva adherència als ingredients, augmentant així la midó i la concentració de la sopa del plat i millorant el color i el gust del plat.

El midó utilitzat per a espessir, també anomenat farina de massa, és un polímer de polisacàrid format per la condensació de múltiples molècules de glucosa. Els midons utilitzats a la cuina inclouen principalment midó de mongeta mungo, midó de patata, midó de blat, castanya d'aigua i midó d'arrel de lotus, etc. El midó és insoluble en aigua quan s'escalfa a 60 °C amb aigua, es gelatinitza en una solució col·loïdal. La salsa espessidora utilitza aquesta propietat del midó.

El midó de mongeta mungo és el millor midó, però s'utilitza poques vegades. S'elabora triturant i decantant mongetes mung en aigua. Es caracteritza per una alta viscositat, poca absorció d'aigua i un color blanc i brillant.

El midó de patata és el midó més utilitzat a les llars. S'elabora triturant, pastant, rentant i sedimentant les patates. Es caracteritza per una alta viscositat, textura fina, color blanc i millor brillantor que el midó de mongeta, però poca absorció d'aigua.

El midó de blat s'elabora rentant el gluten del segó de blat i precipitant-lo o utilitzant farina. És de color blanc però té una brillantor pobre i no és tan bona com la farina de patata.

El midó de moniato es caracteritza per una forta capacitat d'absorció d'aigua, però poca viscositat, opacitat, vermell fosc amb color negre, i s'elabora triturant patates fresques, pastant, rentant i precipitant.

El midó utilitzat per a espessir, també anomenat farina de massa, és un polímer de polisacàrid format per la condensació de múltiples molècules de glucosa. Els midons utilitzats a la cuina inclouen principalment midó de mongeta mungo, midó de patata, midó de blat, castanya d'aigua i midó d'arrel de lotus, etc. El midó és insoluble en aigua quan s'escalfa a 60 °C amb aigua, es gelatinitza en una solució col·loïdal. La salsa espessidora utilitza aquesta propietat del midó.

El midó de mongeta mungo és el millor midó, però s'utilitza poques vegades. S'elabora triturant i decantant mongetes mung en aigua. Es caracteritza per una alta viscositat, poca absorció d'aigua i un color blanc i brillant.

El midó de patata és el midó més utilitzat a les llars. S'elabora triturant, pastant, rentant i sedimentant les patates. Es caracteritza per una alta viscositat, textura fina, color blanc i millor brillantor que el midó de mongeta, però poca absorció d'aigua.

El midó de blat s'elabora rentant el gluten del segó de blat i precipitant-lo o utilitzant farina. És de color blanc però té una brillantor pobre i no és tan bona com la farina de patata.

El midó de moniato es caracteritza per la seva forta capacitat d'absorció d'aigua, però de poca viscositat, opacitat, vermell fosc amb color negre, i s'elabora triturant, pastant, rentant i sedimentant patates fresques.

A través d'aquestes presentacions, tothom hauria de conèixer el paper de la maizena, especialment a Hong Kong, on la maizena té una àmplia varietat d'usos.

<<:  La diferència entre peònia i peònia

>>:  Els beneficis del granat

Recomanar articles

El bicarbonat de sodi és tèrmicament estable?

El bicarbonat de sodi és el que comunament anomen...

Per què em surten les venes de les mans?

A la vida, moltes persones no es prenen seriosame...

Què causa la pell pàl·lida?

A la vida, trobarem que moltes persones tenen la ...

Hi ha un DIU indolor?

Les amigues joves d'avui no volen tenir fills...

Què tal Atlantic Airways? Revisions i informació del lloc web d'Atlantic Airways

Què és Atlantic Airlines? Atlantic Airways és la c...

Com manejar una paella de ferro nova abans d'utilitzar-la?

Després de comprar una paella de ferro nova, heu ...

Quins són els beneficis de l'exposició solar a la pell

Quins són els beneficis de prendre el sol per a l...

Quins són els símptomes de la cistitis neurogènica?

La salut del tracte urinari és una part vital del...

Què heu de fer si les mans i els peus suen molt?

Normalment tens les mans i els peus suats. Si aix...

Què causa un baix abdomen fred?

Algunes amigues poden trobar que el seu abdomen i...

La forma de les ungles et pot dir quin esport és millor per a tu

L'exercici no només és bo per a la salut físi...

Quins són els criteris d'infermeria i diagnòstic de l'ansietat?

Avui en dia, moltes persones sovint troben que to...

Què causa la tos amb flema gruixuda?

La tos és una malaltia comuna per als nadons, per...

Els efectes específics de cuinar dàtils vermells amb cacauets

Els cacauets són un aliment molt habitual a la no...

Mongetes negres en remull amb vinagre d'arròs

Remull els fesols negres en vinagre d'arròs é...