Què és el rom?

Què és el rom?

Molta gent no sap què és el rom, per això és necessari introduir-te aquí el rom és un licor destil·lat elaborat amb la canya de sucre i la melassa com a matèries primeres. El rom és un licor d'alta gamma que es va produir per primera vegada a Cuba i que s'ha estès gradualment per tot el món. El rom també es diu rom El rom és tan famós com altres licors coneguts com el whisky i el brandi.

Tothom està familiaritzat amb la canya de sucre, que té un alt contingut de sucre. El rom s'elabora amb suc de sucre extret de canya de sucre, que es fermenta i es destil·la. Les principals característiques d'elaboració d'aquest tipus de vi són: seleccionar llevats especials productors d'èsters i afegir bacteris que produeixen àcids orgànics, fermentar-los conjuntament, destil·lar-los i envellir-los.

El rom és un subproducte de la indústria sucrera. Utilitza com a matèria primera el sucre de canya, que primer es fa melassa, després es fermenta i destil·la i s'emmagatzema en bótes de roure durant més de 3 anys. Segons diferents matèries primeres i mètodes d'elaboració, el rom es pot dividir en: rom blanc, rom vell, rom lleuger, rom normal, rom fort, etc. Conté entre un 38% i un 50% d'alcohol i el licor és ambre, marró o incolor.

El rom cubà, el cafè cubà i els cigars cubans són els tres productes més famosos de Cuba.

Tipus de rom

Segons les característiques del sabor, el rom es pot dividir en: tipus d'aroma fort i tipus d'aroma lleuger:

Tipus d'aroma fort: primer es clarifica el sucre de canya, i després s'afegeixen bacteris productors d'àcid butíric i llevats productors d'alcohol, la fermentació dura més de 10 dies i es realitza una destil·lació intermitent en una olla per obtenir un 86% de rom original incolor.

Tipus d'aroma lleuger: només s'afegeix llevat al sucre de canya de sucre, el període de fermentació és curt i la destil·lació contínua de torre s'utilitza per produir licor cru d'alcohol al 95%, que s'emmagatzema i es barreja per convertir-se en un licor acabat de color groc clar a daurat, representat pel rom cubà.

El rom es pot beure sol, barrejat amb altres begudes per fer deliciosos còctels, beure com a aperitiu durant el sopar o beure després del sopar. És un excel·lent acompanyant en banquets importants. El rom és un dels licors més consumits del món.

<<:  Puc menjar gambes mantis quan estic embarassada?

>>:  Les dones embarassades poden menjar tilàpia?

Recomanar articles

Per a què serveix el pol·len de pi

El pol·len de pi té moltes funcions i efectes si ...

La boira és perjudicial per al cos humà?

La societat actual s'està desenvolupant molt ...

L'asma variant de la tos és realment greu?

L'asma de la tos és un tipus de malaltia rela...

Què causa les úlceres del paladar?

És inevitable que hi hagi alguns problemes menors...

Quin és el mètode per blanquejar i eliminar les taques de les dents?

Una boca plena de dents blanques pot donar una bo...

Per què s'entumeixen els dits Aquestes malalties són les més freqüents?

De vegades, podeu trobar que els vostres dits est...

Què no s'ha de menjar amb el bolet d'ostra rei Cal destacar quatre aspectes?

King Oyster Mushroom és una espècie de bolet de c...

Què passa amb Telenor? Comentaris de l'empresa Telenor i informació del lloc web

Què és el lloc web de Telenor? Telenor és un opera...