Molta gent no sap què és el rom, per això és necessari introduir-te aquí el rom és un licor destil·lat elaborat amb la canya de sucre i la melassa com a matèries primeres. El rom és un licor d'alta gamma que es va produir per primera vegada a Cuba i que s'ha estès gradualment per tot el món. El rom també es diu rom El rom és tan famós com altres licors coneguts com el whisky i el brandi.
Tothom està familiaritzat amb la canya de sucre, que té un alt contingut de sucre. El rom s'elabora amb suc de sucre extret de canya de sucre, que es fermenta i es destil·la. Les principals característiques d'elaboració d'aquest tipus de vi són: seleccionar llevats especials productors d'èsters i afegir bacteris que produeixen àcids orgànics, fermentar-los conjuntament, destil·lar-los i envellir-los. El rom és un subproducte de la indústria sucrera. Utilitza com a matèria primera el sucre de canya, que primer es fa melassa, després es fermenta i destil·la i s'emmagatzema en bótes de roure durant més de 3 anys. Segons diferents matèries primeres i mètodes d'elaboració, el rom es pot dividir en: rom blanc, rom vell, rom lleuger, rom normal, rom fort, etc. Conté entre un 38% i un 50% d'alcohol i el licor és ambre, marró o incolor. El rom cubà, el cafè cubà i els cigars cubans són els tres productes més famosos de Cuba. Tipus de rom Segons les característiques del sabor, el rom es pot dividir en: tipus d'aroma fort i tipus d'aroma lleuger: Tipus d'aroma fort: primer es clarifica el sucre de canya, i després s'afegeixen bacteris productors d'àcid butíric i llevats productors d'alcohol, la fermentació dura més de 10 dies i es realitza una destil·lació intermitent en una olla per obtenir un 86% de rom original incolor. Tipus d'aroma lleuger: només s'afegeix llevat al sucre de canya de sucre, el període de fermentació és curt i la destil·lació contínua de torre s'utilitza per produir licor cru d'alcohol al 95%, que s'emmagatzema i es barreja per convertir-se en un licor acabat de color groc clar a daurat, representat pel rom cubà. El rom es pot beure sol, barrejat amb altres begudes per fer deliciosos còctels, beure com a aperitiu durant el sopar o beure després del sopar. És un excel·lent acompanyant en banquets importants. El rom és un dels licors més consumits del món. |
<<: Puc menjar gambes mantis quan estic embarassada?
>>: Les dones embarassades poden menjar tilàpia?
Moltes persones tenen l'hàbit de beure llet a...
L'olla és un element que utilitzem amb freqüè...
Tenir ratlles de sang vermella a la cara és molt ...
Molta gent no coneix el melanoma de les ungles, p...
Moltes llars tenen cervesa a la mà, si no la pode...
Quan es tracta d'hemorroides, crec que gaireb...
L'estiu s'acosta a poc a poc, i molts par...
L'obstrucció congènita del conducte nasolacri...
Moltes persones que estimen fumar saben que és mo...
L'oli de sèsam és un condiment comú a les nos...
L'amulet de la papallona és una creença, un a...
El problema de l'àcid úric elevat requereix a...
A ulls de molta gent, sempre pensen que les berru...
La pressió de la vida a les ciutats modernes és c...
Quin és el lloc web de la llet en pols Feiyingbao?...