Molta gent no sap què és el rom, per això és necessari introduir-te aquí el rom és un licor destil·lat elaborat amb la canya de sucre i la melassa com a matèries primeres. El rom és un licor d'alta gamma que es va produir per primera vegada a Cuba i que s'ha estès gradualment per tot el món. El rom també es diu rom El rom és tan famós com altres licors coneguts com el whisky i el brandi.
Tothom està familiaritzat amb la canya de sucre, que té un alt contingut de sucre. El rom s'elabora amb suc de sucre extret de canya de sucre, que es fermenta i es destil·la. Les principals característiques d'elaboració d'aquest tipus de vi són: seleccionar llevats especials productors d'èsters i afegir bacteris que produeixen àcids orgànics, fermentar-los conjuntament, destil·lar-los i envellir-los. El rom és un subproducte de la indústria sucrera. Utilitza com a matèria primera el sucre de canya, que primer es fa melassa, després es fermenta i destil·la i s'emmagatzema en bótes de roure durant més de 3 anys. Segons diferents matèries primeres i mètodes d'elaboració, el rom es pot dividir en: rom blanc, rom vell, rom lleuger, rom normal, rom fort, etc. Conté entre un 38% i un 50% d'alcohol i el licor és ambre, marró o incolor. El rom cubà, el cafè cubà i els cigars cubans són els tres productes més famosos de Cuba. Tipus de rom Segons les característiques del sabor, el rom es pot dividir en: tipus d'aroma fort i tipus d'aroma lleuger: Tipus d'aroma fort: primer es clarifica el sucre de canya, i després s'afegeixen bacteris productors d'àcid butíric i llevats productors d'alcohol, la fermentació dura més de 10 dies i es realitza una destil·lació intermitent en una olla per obtenir un 86% de rom original incolor. Tipus d'aroma lleuger: només s'afegeix llevat al sucre de canya de sucre, el període de fermentació és curt i la destil·lació contínua de torre s'utilitza per produir licor cru d'alcohol al 95%, que s'emmagatzema i es barreja per convertir-se en un licor acabat de color groc clar a daurat, representat pel rom cubà. El rom es pot beure sol, barrejat amb altres begudes per fer deliciosos còctels, beure com a aperitiu durant el sopar o beure després del sopar. És un excel·lent acompanyant en banquets importants. El rom és un dels licors més consumits del món. |
<<: Puc menjar gambes mantis quan estic embarassada?
>>: Les dones embarassades poden menjar tilàpia?
Què és el lloc web del Hill Manuscript Museum? El ...
Moltes persones troben que els seus peus tenen un...
Una glàndula tiroide augmentada, comunament coneg...
El que és segur és que els mangos tenen un contin...
El coco és una fruita relativament comuna, sovint...
La fractura del canell és una condició habitual e...
A la vida moderna, el ritme de treball de les per...
Com que el crani de cada nadó no està completamen...
A la vida, les persones amb peus plans són realme...
La miopia és una cosa molt habitual per a nosaltr...
Per tal de prevenir problemes de salut i aconsegu...
Molta gent ha menjat cartílag, ja sigui porc, pol...
Hi ha molts punts d'acupuntura distribuïts al...
La panerola és un animal que tothom coneix, i a n...
La societat d'avui està cada cop més desenvol...