Què és el rom?

Què és el rom?

Molta gent no sap què és el rom, per això és necessari introduir-te aquí el rom és un licor destil·lat elaborat amb la canya de sucre i la melassa com a matèries primeres. El rom és un licor d'alta gamma que es va produir per primera vegada a Cuba i que s'ha estès gradualment per tot el món. El rom també es diu rom El rom és tan famós com altres licors coneguts com el whisky i el brandi.

Tothom està familiaritzat amb la canya de sucre, que té un alt contingut de sucre. El rom s'elabora amb suc de sucre extret de canya de sucre, que es fermenta i es destil·la. Les principals característiques d'elaboració d'aquest tipus de vi són: seleccionar llevats especials productors d'èsters i afegir bacteris que produeixen àcids orgànics, fermentar-los conjuntament, destil·lar-los i envellir-los.

El rom és un subproducte de la indústria sucrera. Utilitza com a matèria primera el sucre de canya, que primer es fa melassa, després es fermenta i destil·la i s'emmagatzema en bótes de roure durant més de 3 anys. Segons diferents matèries primeres i mètodes d'elaboració, el rom es pot dividir en: rom blanc, rom vell, rom lleuger, rom normal, rom fort, etc. Conté entre un 38% i un 50% d'alcohol i el licor és ambre, marró o incolor.

El rom cubà, el cafè cubà i els cigars cubans són els tres productes més famosos de Cuba.

Tipus de rom

Segons les característiques del sabor, el rom es pot dividir en: tipus d'aroma fort i tipus d'aroma lleuger:

Tipus d'aroma fort: primer es clarifica el sucre de canya, i després s'afegeixen bacteris productors d'àcid butíric i llevats productors d'alcohol, la fermentació dura més de 10 dies i es realitza una destil·lació intermitent en una olla per obtenir un 86% de rom original incolor.

Tipus d'aroma lleuger: només s'afegeix llevat al sucre de canya de sucre, el període de fermentació és curt i la destil·lació contínua de torre s'utilitza per produir licor cru d'alcohol al 95%, que s'emmagatzema i es barreja per convertir-se en un licor acabat de color groc clar a daurat, representat pel rom cubà.

El rom es pot beure sol, barrejat amb altres begudes per fer deliciosos còctels, beure com a aperitiu durant el sopar o beure després del sopar. És un excel·lent acompanyant en banquets importants. El rom és un dels licors més consumits del món.

<<:  Puc menjar gambes mantis quan estic embarassada?

>>:  Les dones embarassades poden menjar tilàpia?

Recomanar articles

Què fer si els peus fan pudor quan porteu calçat esportiu

Moltes persones troben que els seus peus tenen un...

Una glàndula tiroide augmentada significa hipertiroïdisme?

Una glàndula tiroide augmentada, comunament coneg...

El mango és alt en sucre?

El que és segur és que els mangos tenen un contin...

Com obrir un coco i beure llet de coco

El coco és una fruita relativament comuna, sovint...

Puc treure el guix d'una fractura de canell?

La fractura del canell és una condició habitual e...

Quins són els símptomes dels trastorns mentals?

A la vida moderna, el ritme de treball de les per...

El tancament de fontanelles afecta el desenvolupament intel·lectual dels nens

Com que el crani de cada nadó no està completamen...

Es poden tractar els peus plans?

A la vida, les persones amb peus plans són realme...

Quina és la manera més ràpida de recuperar la visió?

La miopia és una cosa molt habitual per a nosaltr...

Què controla una anàlisi de sang?

Per tal de prevenir problemes de salut i aconsegu...

Quins són els símptomes de la malaltia dels ossos trencadissos?

Molta gent ha menjat cartílag, ja sigui porc, pol...

Quins són els beneficis del massatge de punt d'acupuntura Taixi

Hi ha molts punts d'acupuntura distribuïts al...

Com desfer-se de les paneroles

La panerola és un animal que tothom coneix, i a n...

Què he de fer si sempre em marejo al cotxe?

La societat d'avui està cada cop més desenvol...