La majoria de la gent opta per menjar ous per cuinar, i el procés no és massa complicat. No obstant això, els ous de molta gent no són ous reals, sinó que els ous artificials es consumeixen amb freqüència. Com identificar ous reals i falsos : 1. La closca dels ous falsos és més rugosa que la dels ous reals; 2. Quan agiteu un ou fals, hi ha una sensació de sacsejada a l'interior, mentre que un ou real no (per descomptat, si un ou real caduca i el rovell s'escampa, també hi haurà una sensació de sacsejada, però si un ou se sent tremolat però el rovell no s'escampa quan l'obres, hi ha un problema); 3. Els ous falsos poden tenir una lleugera olor química, mentre que els ous reals tenen una lleugera olor a peix (però no és evident); 4. La closca dels ous falsos és una mica més prima que la dels ous reals; 5. Bateu l'ou fals en un bol, punxeu el rovell i deixeu-lo una estona La clara i el rovell es dissoldran perquè la clara i el rovell estan fets amb la mateixa substància. Es diu que els ous artificials no només estan desproveïts de nutrició, sinó que també poden causar demència si es consumeixen amb freqüència! Bàsicament, no hi ha cap diferència entre els ous artificials i els ous normals, ja que les gallines són sintetitzats artificialment i no són posats de manera natural, definitivament no són tan bons com els ous normals en termes de nutrició i seguretat, s'utilitza una gran quantitat de matèries primeres artificials, de manera que el cos humà no pot consumir massa ous artificials. 2. Jutgeu observant l'aspecte dels ous. La closca d'ou d'un ou real és de color més fosc perquè hi ha una capa de pols semblant a la gelada a la closca de l'ou, però no és obvi. Les closques dels ous falsos contenen una petita quantitat de guix, de manera que són més brillants que els ous reals. 3. Quan toqueu un ou amb la mà, trobareu que la superfície d'un ou real té unes protuberàncies delicades i una sensació molt texturada. La superfície del pastís amb ou afegit té una textura rugosa i una textura desordenada. Se sent suau al tacte i és molt prima, i sembla que es trencarà si el pessiu. I els ous o els ous podrits, quan es sacsegen, hi haurà un so notable de líquid que flueix a l'interior. 4. Els ous reals tenen olor a peix, però els ous falsos no. Els ous falsos poden tenir ingredients químics suaus. El gust dels ous reals i dels falsos és molt diferent després de cuinar-los. Els ous falsos poden tenir una textura gelatinosa, mentre que el rovell d'un ou real es convertirà en pols quan es premeu els ous falsos són com la goma i són molt elàstics. |
<<: Com fer les mongetes negres les millors
>>: Quin és l'efecte de la moxibustió en Shenque?
Com a aliment molt comú, la gent utilitzarà patat...
No hi ha manera de tractar la situació d'arre...
A la nostra vida diària, hi ha molts gasos tòxics...
De la mateixa manera que els humans poden patir l...
L'àcid úric és en realitat un producte del me...
Què és el lloc web del Public Service Enterprise G...
Segons els resultats de l'enquesta, la incidè...
Quan algunes persones es renten les dents al matí...
Què és Rolls-Royce? Rolls-Royce Motor Cars Limited...
Les plaquetes són una de les cèl·lules importants...
Tots mengem molt de pollastre, però el pollastre ...
La pell de mandarina i el coco de Poria són dues ...
Quin és el lloc web de la Federació Internacional ...
Després de l'inici de l'estiu, la tempera...
El nostre cos canvia constantment i, de vegades, ...