Característiques del licor de sabor Maotai

Característiques del licor de sabor Maotai

Es pot dir que la cultura del vi de la Xina té una llarga història de milers d'anys. Sovint veiem a la televisió que en l'antiguitat, tant els poetes com els funcionaris sovint bevien alcohol, encara hi ha moltes persones a la nostra vida diària que tenen el costum de beure amb regularitat característiques del licor de salsa-aroma.

En primer lloc, el procés d'elaboració del licor de sabor Maotai és especial, que és molt diferent d'altres tipus de licor. Una ampolla de licor de sabor Maotai triga almenys cinc anys a passar des que les matèries primeres entren a la fàbrica fins que el producte surt de la fàbrica. Durant aquest procés, els materials s'afegeixen en dos passos, el vi es coeu al vapor nou vegades i s'asseca vuit vegades. A més, s'afegeix koji en cada ronda, el vi s'amuntega a alta temperatura i es fermenta en una piscina sota l'acció conjunta de les comunitats microbianes del celler i de l'aire, es recullen tot tipus de microorganismes beneficiosos.

En segon lloc, hi ha menys substàncies volàtils al licor Maotai. Quan es destil·la Maotai, la temperatura del licor és tan alta com més de 40 graus, que és gairebé el doble que la temperatura d'altres licors. A alta temperatura, les substàncies volàtils s'evaporan de manera natural i el licor Maotai s'ha d'emmagatzemar durant més de tres anys abans de poder barrejar-se. La pèrdua d'emmagatzematge és de més d'un 2%. La natura estimula menys el cos humà i és beneficiosa per a la salut.

En tercer lloc, l'acidesa del Maotai és alta, de 3 a 5 vegades la d'altres vins, i es compon principalment d'àcid acètic i àcid làctic. Segons la teoria de la medicina tradicional xinesa, l'acidesa beneficia la melsa i l'estómac, protegeix el fetge i pot suavitzar els vasos sanguinis. La medicina occidental també creu que menjar aliments àcids és bo per a la salut.

En quart lloc, Maotai conté molts compostos fenòlics. En els darrers anys, cada cop són més els consumidors que acostumen a triar el vi negre sec perquè el vi negre sec conté més compostos fenòlics, la qual cosa és beneficiós per prevenir malalties cardiovasculars. Els compostos fenòlics del licor Maotai són de 3 a 4 vegades els d'altres licors famosos i d'alta qualitat. Es pot veure que el licor Maotai i el vi negre sec tenen el mateix efecte.

5. La concentració d'alcohol del licor Maotai és científica i raonable. La concentració de licor de Maotai és generalment del 53%, i quan la concentració d'alcohol és de 53 graus, les molècules d'aigua i les molècules d'alcohol estan més fermament unides. A més, el període d'emmagatzematge del licor Maotai és més llarg i hi ha menys molècules d'alcohol lliures, de manera que té menys estimulació per al cos i és beneficiós per a la salut.

6. Maotai és un producte de fermentació natural. Com que fins ara no s'ha trobat la principal substància de sabor d'aquest vi, encara que algú la vulgui falsificar afegint-hi agents sintètics, això elimina la possibilitat d'afegir-hi qualsevol aroma o substàncies de sabor.

7. Segons investigacions d'experts rellevants, hi ha substàncies com la SOD i la metalotioneïna en el licor amb gust de salsa. Entre ells, SOD és un eliminador específic de radicals lliures d'oxigen. La seva funció principal és eliminar l'excés de radicals lliures del cos, i el seu efecte anti-envelliment és evident. Al mateix temps, el licor Maotai pot induir el fetge a produir metalotioneïna, i l'eficàcia de la metalotioneïna és molt més forta que la SOD. La metalotioneïna té un efecte inhibidor sobre les cèl·lules estrella del fetge, dificultant la formació de cirrosi. Aquests són també els motius pels quals Moutai es va atrevir a afirmar en el passat que "Moutai és el licor nacional, beu-lo per estar saludable".

No podem dir que el vi sigui molt bo, i els accidents provocats per l'alcoholisme no són estranys a la vida diària, però beure una petita quantitat d'alcohol segueix sent molt bo per al nostre cos. De fet, sigui quin sigui el menjar, té el seu contrari.

<<:  Triturar les dents mentre dorms vol dir que tens cucs a l'estómac?

>>:  Quins són els símptomes de la pneumònia intersticial?

Recomanar articles

Els perills de l'alt nivell de sucre en la sang estan al teu voltant

Avui en dia, el sucre en la sang de moltes person...

Quin és el tractament dels petits nòduls pulmonars?

Durant l'examen físic, els raigs X mostren pe...

Què és el mesotelioma pleural?

Sempre hi ha diverses malalties que afecten els c...

Com tractar la ruptura anal i el sagnat Puc utilitzar la teràpia alimentària?

Els estudiants de medicina anomenen una fissura a...

Quines són les consideracions dietètiques per als pacients amb melasma?

El melasma és una malaltia facial freqüent i un t...

Què és bo afegir a un bany?

Prendre un bany és una cosa molt habitual. És un ...

Què és millor, tampons o tovalloles higièniques?

Quin és millor, els tampons o les tovalloles higi...

Per què tinc set després de beure?

Molts amics trobaran que després de beure, en rea...

Puc utilitzar líquid rentavaixelles caducat?

Molta gent pensa que el líquid per rentar plats n...

Com tractar l'anèmia aplàstica?

Les principals manifestacions de l'anèmia apl...

Quins són els beneficis de les plantes d'antocianina per al cos humà?

Si vols que el teu cos es mantingui sa, has de co...

Quins són els perills de les lents d'ortoqueratologia?

Les lents d'ortoqueratologia són un dispositi...