Menjar unes magranes adequadament durant la temporada en què estan al mercat és bona per al teu cos. La magrana és una fruita comuna que ajuda molt bé a la digestió i també és molt eficaç per prevenir les úlceres gàstriques, especialment per a persones de mitjana edat i gent gran. L'eficàcia i la funció de la magrana 1. Enfortir el cos La magrana té moltes funcions com ara ajudar a la digestió, resistir les úlceres gàstriques, suavitzar els vasos sanguinis, reduir els lípids i el sucre en sang i reduir el colesterol. Pot prevenir les malalties coronàries i la pressió arterial alta, i pot vigoritzar l'estómac, refrescar la ment, millorar la gana i allargar la vida. 2. Inhibició d'Escherichia coli La pell de magrana té funcions antibacterianes i astringents evidents. Pot astringir la mucosa intestinal i reduir la secreció de moc intestinal, per tant, pot tractar eficaçment la diarrea, la disenteria i altres malalties, i té un bon efecte inhibidor sobre Shigella dysenteriae i Escherichia. 3. Antiinsectes: La pell de magrana conté substàncies alcalines, que tenen efectes antiinsectes. 4. Deixa de sagnar i millora la vista. Les flors de magrana són de naturalesa àcida, astringent i planes. Remull les flors de la magrana amb aigua i rentar-se els ulls també pot millorar la vista. Valor nutricional de la magrana 1. La magrana és especialment nutritiva i conté una varietat de nutrients que necessita el cos humà. La fruita conté vitamines C i B, àcids orgànics, sucres, proteïnes, greixos, així com minerals com el calci, el fòsfor i el potassi. Segons l'anàlisi, la fruita de la magrana conté un 17% d'hidrats de carboni, un 79% d'aigua, un 13-17% de sucre i uns nivells relativament baixos de greixos i proteïnes. 2. Pel que fa a la vitamina C, la magrana té un contingut més elevat que els cítrics, el plàtan, la papaia, el tomàquet, la síndria i la pinya. També és rica en ferro, calci i fòsfor El contingut de ferro de les seves llavors és superior al d'altres fruites, per això és millor menjar-los junts. 3. La pell de magrana conté àcid màlic, tanins, alcaloides i altres ingredients. Com comprar magranes 1. Comprova si la brillantor és brillant. Si és brillant, vol dir que la magrana és fresca. 2. Agafa les magranes i pesa-les Si les magranes són de mida semblant però se sent més pesada al palmell, és madura i té més humitat. 3. Comproveu si la pell de la magrana és molt gruixuda, és a dir, la pell i la carn de dins estan molt apretades, si és solta, la pell exterior no ha de tenir taques, normalment és groga i negra, si és així, la magrana a l'interior està majoritàriament podrida; 4. Algunes magranes tenen petites taques negres a la pell, però això no és molt important, l'interior encara és bo. |
<<: Com rentar el suc de pell de magrana
>>: Es poden menjar magrana i peix junts?
L'encefalitis del tronc cerebral és una de le...
Quin és el rang de temperatura corporal normal de...
Què és StyleTread? StyleTread és el lloc web de co...
Quin és el lloc web d'Isetan Mitsukoshi Holdin...
Les fulles de te en realitat no són per menjar, p...
Els problemes del taló són un fenomen comú per a ...
Quin és el lloc web de Karina Kapur? Kareena Kapoo...
En la nostra vida diària, com que moltes persones...
El mal alè i el gust amarg a la boca són fenòmens...
L'esclerosi de l'artèria basilar és una m...
La pneumoconiosi és causada per motius laborals, ...
Què és la Universitat de Newcastle? La Universitat...
Què és Sega Games? SEGA és una empresa japonesa de...
Què és el lloc web de LUTS Doll? La nina LUTS és u...
El suavització rotuliana és una malaltia que té u...