Menjar unes magranes adequadament durant la temporada en què estan al mercat és bona per al teu cos. La magrana és una fruita comuna que ajuda molt bé a la digestió i també és molt eficaç per prevenir les úlceres gàstriques, especialment per a persones de mitjana edat i gent gran. L'eficàcia i la funció de la magrana 1. Enfortir el cos La magrana té moltes funcions com ara ajudar a la digestió, resistir les úlceres gàstriques, suavitzar els vasos sanguinis, reduir els lípids i el sucre en sang i reduir el colesterol. Pot prevenir les malalties coronàries i la pressió arterial alta, i pot vigoritzar l'estómac, refrescar la ment, millorar la gana i allargar la vida. 2. Inhibició d'Escherichia coli La pell de magrana té funcions antibacterianes i astringents evidents. Pot astringir la mucosa intestinal i reduir la secreció de moc intestinal, per tant, pot tractar eficaçment la diarrea, la disenteria i altres malalties, i té un bon efecte inhibidor sobre Shigella dysenteriae i Escherichia. 3. Antiinsectes: La pell de magrana conté substàncies alcalines, que tenen efectes antiinsectes. 4. Deixa de sagnar i millora la vista. Les flors de magrana són de naturalesa àcida, astringent i planes. Remull les flors de la magrana amb aigua i rentar-se els ulls també pot millorar la vista. Valor nutricional de la magrana 1. La magrana és especialment nutritiva i conté una varietat de nutrients que necessita el cos humà. La fruita conté vitamines C i B, àcids orgànics, sucres, proteïnes, greixos, així com minerals com el calci, el fòsfor i el potassi. Segons l'anàlisi, la fruita de la magrana conté un 17% d'hidrats de carboni, un 79% d'aigua, un 13-17% de sucre i uns nivells relativament baixos de greixos i proteïnes. 2. Pel que fa a la vitamina C, la magrana té un contingut més elevat que els cítrics, el plàtan, la papaia, el tomàquet, la síndria i la pinya. També és rica en ferro, calci i fòsfor El contingut de ferro de les seves llavors és superior al d'altres fruites, per això és millor menjar-los junts. 3. La pell de magrana conté àcid màlic, tanins, alcaloides i altres ingredients. Com comprar magranes 1. Comprova si la brillantor és brillant. Si és brillant, vol dir que la magrana és fresca. 2. Agafa les magranes i pesa-les Si les magranes són de mida semblant però se sent més pesada al palmell, és madura i té més humitat. 3. Comproveu si la pell de la magrana és molt gruixuda, és a dir, la pell i la carn de dins estan molt apretades, si és solta, la pell exterior no ha de tenir taques, normalment és groga i negra, si és així, la magrana a l'interior està majoritàriament podrida; 4. Algunes magranes tenen petites taques negres a la pell, però això no és molt important, l'interior encara és bo. |
<<: Com rentar el suc de pell de magrana
>>: Es poden menjar magrana i peix junts?
Molta gent està familiaritzada amb la depressió, ...
El peu d'atleta erosiu es pot tractar amb alg...
Els olis essencials vegetals en general es refere...
Tots sabem que si no fem atenció als hàbits de cu...
Quin és el lloc web de Nanyang Academy of Fine Art...
Moltes persones grans tenen l'hàbit de fer ex...
La paràlisi facial és una malaltia comuna, i tamb...
En la societat actual, les canes sembla ser un fe...
Les fruites són molt habituals. Contenen molts ti...
Les abelles són un insecte comú que tothom ha vis...
La llavor de Cassia és el nom d'una medicina ...
Els pacients amb tubs de cistostomia no s'han...
El clima de smog no pot aturar alguns aficionats ...
Si tens la pell seca, has de prestar més atenció ...
Hi ha moltes varietats de fruites i moltes opcion...