Com fer porc agredolç?

Com fer porc agredolç?

El porc agredolç és un autèntic plat del nord-est, moltes persones demanaran porc fregit amb pebrots a la taula, mentre que al nord-est, es pot veure que gairebé totes les llars del nord-est es poden fer servir amb vinagre dolç el vinagre d'arròs és el millor. Després de dir tant, crec que molta gent deu estar bavejant, doncs, com fer porc agredolç amb bombolles?

Ingredients: 500 grams de filet de porc, 250 grams de midó, ceba, gingebre, all, coriandre, pastanaga, vinagre blanc, sucre blanc i salsa de tomàquet.

pràctica:

1. Talleu la ceba verda, el gingebre, l'all, el coriandre i la pastanaga a trossos i reserveu-los.

2. Rentar el filet i tallar-lo a rodanxes grans, d'uns 2-3 mm de gruix.

3. Afegiu aigua al midó i repartiu-lo amb les mans No afegiu-hi massa les rodanxes de carn i remeneu-ho amb les mans.

4. Fregir la carn per primera vegada: Escalfeu oli en una paella, afegiu-hi oli abundant (si no hi ha prou oli, la carn no es fregirà i s'enganxarà fàcilment Un cop l'oli s'escalfa, manteniu el foc a mig, afegiu-hi la carn d'un tros a l'altre, i aneu amb compte que la carn no s'enganxi en fregir). Fregir fins que quedi de color groc clar L'objectiu de la primera fregit és fixar la forma i coure la carn. Si compreu molta carn i no la podeu acabar d'una vegada, podeu fregir-la una vegada i deixar-la a un costat. Seguiu els passos següents quan la necessiteu.

5. Fregir la carn per segona vegada: Escalfeu l'oli a foc fort fins que estigui el més calent possible, afegiu-hi la carn i fregiu-la fins que quedi cruixent Com més temps la fregiu, més dura serà la carn segons la vostra preferència, i es pot servir en mig minut a un minut.

6. Aboqueu l'oli (l'oli restant després de fregir no té gust i es pot utilitzar en qualsevol plat), deixant només una mica d'oli base, manteniu el foc alt, afegiu-hi una gran quantitat de sucre (jo faig servir una cullerada gran per cuinar, hi poso 2 cullerades), vinagre blanc (1 cullerada), i seguiu remenant en el sentit de les agulles del rellotge amb una espàtula, seguiu remenant fins que s'afegi una paleta de tomàquet, remeneu-ho durant una estona, aboqueu-hi tota la carn, seguidament de la ceba, el gingebre, l'all, el coriandre i les pastanagues ratllades, tirant constantment l'espàtula i remenant amb l'espàtula, barregeu el suc i la carn de manera uniforme, després traieu ràpidament de la paella i serviu.

Consells:

1. El millor és fer servir midó de patata, perquè les llesques de carn quedin especialment cruixents.

2. Després d'escalfar el condiment a l'últim moment, no he posat les llesques de carn a la paella per fregir-les.

3. Si us sembla que les llesques de carn són massa greixoses, les podeu posar sobre paper de cuina quan estiguin fora de la paella per absorbir l'excés d'oli.

El nord-est de la Xina és una regió que integra molts grups ètnics, inclosos els han, els tibetans i altres grups ètnics. La cuina s'ha diversificat com a resultat, i els seus sabors són sobretot dolços i agreses per formar el seu propi sabor agredolç.

<<:  Com fer les ungles acríliques franceses?

>>:  És difícil tractar la bronquitis crònica?

Recomanar articles

Quins són els efectes i les funcions del Cornus officinalis casolà?

La medicina tradicional xinesa és una branca molt...

Com prevenir la fatiga al volant

L'aparició dels cotxes ha fet que el nostre t...

Què tal els hotels Accor? Comentaris i informació del lloc web d'AccorHotels

Què és el lloc web d'AccorHotels? Accor Hotels...

Quins són els símptomes de la síndrome de dificultat respiratòria?

La síndrome d'angoixa respiratòria és una mal...

Què tal El Pollo Loco? El Pollo Loco Revisió i informació del lloc web

Què és El Pollo Loco? El Pollo Loco és una conegud...

Què tal els màsters? Revisió del torneig de màsters i informació del lloc web

Què és la web del màster? El Masters Tournament és...

Mastegar el menjar lentament té 7 efectes màgics

Encara que menjar és una qüestió petita, implica ...

Com rentar-se els cabells amb cervesa

La qualitat del cabell és molt important. Tothom ...

Es poden menjar moniatos i plàtans junts?

Els moniatos i els plàtans semblen dos aliments e...

Causes dels cercles foscos

Parlant de les ulleres, tothom pensarà en els div...

Què és la nicotina

Sovint veiem a les caixes de cigarrets que fumar ...

Perills de picades de cobra

El verí de la cobra és una neurotoxina, que és di...