El porc agredolç és un autèntic plat del nord-est, moltes persones demanaran porc fregit amb pebrots a la taula, mentre que al nord-est, es pot veure que gairebé totes les llars del nord-est es poden fer servir amb vinagre dolç el vinagre d'arròs és el millor. Després de dir tant, crec que molta gent deu estar bavejant, doncs, com fer porc agredolç amb bombolles? Ingredients: 500 grams de filet de porc, 250 grams de midó, ceba, gingebre, all, coriandre, pastanaga, vinagre blanc, sucre blanc i salsa de tomàquet. pràctica: 1. Talleu la ceba verda, el gingebre, l'all, el coriandre i la pastanaga a trossos i reserveu-los. 2. Rentar el filet i tallar-lo a rodanxes grans, d'uns 2-3 mm de gruix. 3. Afegiu aigua al midó i repartiu-lo amb les mans No afegiu-hi massa les rodanxes de carn i remeneu-ho amb les mans. 4. Fregir la carn per primera vegada: Escalfeu oli en una paella, afegiu-hi oli abundant (si no hi ha prou oli, la carn no es fregirà i s'enganxarà fàcilment Un cop l'oli s'escalfa, manteniu el foc a mig, afegiu-hi la carn d'un tros a l'altre, i aneu amb compte que la carn no s'enganxi en fregir). Fregir fins que quedi de color groc clar L'objectiu de la primera fregit és fixar la forma i coure la carn. Si compreu molta carn i no la podeu acabar d'una vegada, podeu fregir-la una vegada i deixar-la a un costat. Seguiu els passos següents quan la necessiteu. 5. Fregir la carn per segona vegada: Escalfeu l'oli a foc fort fins que estigui el més calent possible, afegiu-hi la carn i fregiu-la fins que quedi cruixent Com més temps la fregiu, més dura serà la carn segons la vostra preferència, i es pot servir en mig minut a un minut. 6. Aboqueu l'oli (l'oli restant després de fregir no té gust i es pot utilitzar en qualsevol plat), deixant només una mica d'oli base, manteniu el foc alt, afegiu-hi una gran quantitat de sucre (jo faig servir una cullerada gran per cuinar, hi poso 2 cullerades), vinagre blanc (1 cullerada), i seguiu remenant en el sentit de les agulles del rellotge amb una espàtula, seguiu remenant fins que s'afegi una paleta de tomàquet, remeneu-ho durant una estona, aboqueu-hi tota la carn, seguidament de la ceba, el gingebre, l'all, el coriandre i les pastanagues ratllades, tirant constantment l'espàtula i remenant amb l'espàtula, barregeu el suc i la carn de manera uniforme, després traieu ràpidament de la paella i serviu. Consells: 1. El millor és fer servir midó de patata, perquè les llesques de carn quedin especialment cruixents. 2. Després d'escalfar el condiment a l'últim moment, no he posat les llesques de carn a la paella per fregir-les. 3. Si us sembla que les llesques de carn són massa greixoses, les podeu posar sobre paper de cuina quan estiguin fora de la paella per absorbir l'excés d'oli. El nord-est de la Xina és una regió que integra molts grups ètnics, inclosos els han, els tibetans i altres grups ètnics. La cuina s'ha diversificat com a resultat, i els seus sabors són sobretot dolços i agreses per formar el seu propi sabor agredolç. |
<<: Com fer les ungles acríliques franceses?
>>: És difícil tractar la bronquitis crònica?
La medicina tradicional xinesa és una branca molt...
L'aparició dels cotxes ha fet que el nostre t...
Què és el lloc web d'AccorHotels? Accor Hotels...
La síndrome d'angoixa respiratòria és una mal...
Què és El Pollo Loco? El Pollo Loco és una conegud...
Què és la web del màster? El Masters Tournament és...
Què és el web de la Legió Estrangera Espanyola? La...
Què és el lloc web del National Westminster Bankin...
Encara que menjar és una qüestió petita, implica ...
La qualitat del cabell és molt important. Tothom ...
Els moniatos i els plàtans semblen dos aliments e...
Parlant de les ulleres, tothom pensarà en els div...
Sovint veiem a les caixes de cigarrets que fumar ...
El verí de la cobra és una neurotoxina, que és di...
Els símptomes habituals de la malaltia de Keshan ...