El raïm és una fruita molt estimada per la gent. El raïm té un gust dolç i sucosa. Menjar raïm amb regularitat té molts beneficis per a la salut, sobretot nodreix el fetge i els ronyons, ompliu la sang i el qi i enforteix el cervell i la ment. El jujube també és un aliment que coneixem. Tots sabem que el jujube és bo per reomplir la sang. Per descomptat que pots, menjar-los junts té molts beneficis per al teu cos. Es poden menjar raïm i dàtils junts? Es poden menjar junts! Un és ric en polifenols i l'altre és ric en ferro, i menjar-los junts és bo per al cos. Valor nutricional del raïm Es pot dir que tot el seu cos està ple de tresors. La carn és agredolç, deliciosa i sucosa, i pot servir com a agent estimulant la gana i ajudant a la digestió. Les pells i llavors de raïm també contenen molts ingredients beneficiosos. Els raïms contenen un alt contingut de sucre, que pot arribar al voltant del 10% al 30% després del consum, són absorbits directament pel cos humà en forma de glucosa. Són molt adequats per a nens, dones embarassades i persones amb anèmia. Tothom estima la bellesa i desitja la joventut, i les llavors de raïm contenen "polifenols" que poden retardar l'envelliment i nodrir la pell. Molts productes i aliments per a la cura de la pell es processen amb llavors de raïm com a matèries primeres. A més, el raïm pot alleujar símptomes com l'edema, la neurastènia i la manca de qi i sang. Beneficis del raïm La medicina tradicional xinesa creu que el raïm és de naturalesa suau, de sabor agredolç i pot reposar el qi i la sang, enfortir els músculs i els ossos, beneficiar el yin hepàtic, afavorir la micció, relaxar els músculs i activar la circulació sanguínia, escalfar l'estómac i enfortir la melsa i alleujar la inquietud i la set. És una fruita molt adequada per a la recuperació i la nutrició de pacients amb deficiència de qi i sang, tos de deficiència pulmonar, anèmia, etc. El raïm també conté més àcid tartàric, que ajuda a la digestió, la pell del raïm també és un tresor, que conté més resveratrol que la polpa del raïm, que té els efectes de reduir els lípids sanguinis, prevenir la inflamació i l'enfermetat La pell també té l'efecte de reduir la pressió arterial. Valor nutricional del jujube 1. Els jujubes són rics en monofosfat d'adenosina cíclica, que és una substància essencial per al metabolisme energètic humà. Pot millorar la força muscular, eliminar la fatiga, dilatar els vasos sanguinis, augmentar la contractilitat del miocardi, millorar la nutrició del miocardi i tenir un bon efecte en la prevenció i el tractament de malalties cardiovasculars. 2. Els jujubes tenen els efectes de reomplir la deficiència i reposar el qi, nodrir la sang i calmar la ment, enfortir la melsa i l'estómac. Són un bon producte per a la cura de la salut per a pacients amb melsa i estómac febles, qi i sang insuficients, fatiga, debilitat, insomni, etc. 3. Els jujubes tenen un bon efecte sobre l'hepatitis aguda i crònica, la cirrosi, l'anèmia, la púrpura al·lèrgica i altres malalties. 4. Els jujubes contenen compostos triterpenoides i monofosfat d'adenosina cíclic, que tenen forts efectes anticancerígens i antial·lèrgics. |
<<: Com treure les closques de llavors de lotus
>>: Com utilitzar la pols de llavors de raïm per eliminar les pigues
Què és AlloCiné Videos? AlloCiné és un lloc web co...
La hipertensió és una malaltia comuna que està re...
Durant el vostre període, heu de prestar atenció ...
Dormir és una cosa que hem de fer cada dia, de ma...
Un mal cor pot causar arítmia i dificultat per re...
Pel que fa a les hemorroides, moltes persones ja ...
Moltes persones han patit gastroptosi a la seva v...
Els refredats i la tos són condicions habituals e...
Per a les venes blaves sublinguals i l'estasi...
El peu d'atleta i l'onicomicosi són causa...
És possible que algunes persones no sàpiguen molt...
Què és el lloc web de Tanzània Daily News? Tanzàni...
El públic en general sap molt poc sobre la fibros...
Una vegada vaig veure l'alcohol com una prova...
Moltes noies se senten molt més relaxades després...