Per què hi ha una pel·lícula blanca sobre vi casolà?

Per què hi ha una pel·lícula blanca sobre vi casolà?

La tardor és l'època en què el raïm està madur Molta gent comprarà molt de raïm en aquesta època per fer vi. Després de fer vi, molta gent en regalarà a familiars i amics perquè tothom en pugui tastar junts. Hi ha moltes coses a les quals cal parar atenció a l'hora de fer vi tu mateix, sinó la producció fallarà.

Per què hi ha una pel·lícula blanca sobre vi casolà?

Aquesta capa de pel·lícula blanca també s'anomena malaltia del llúpol, que és el problema més freqüent en el vi d'elaboració pròpia, bàsicament significa que l'elaboració del vi ha fallat i el vi no es pot beure i s'ha de llençar.

El fong del llúpol és un patogen aeròbic que es troba habitualment en el vi negre sec. La manifestació externa és la formació d'una pel·lícula de color blanc grisenc o groc fosc a la superfície del vi. Aquesta pel·lícula és produïda pel llevat pel·lícula. Quan la malaltia comença a formar-se, és una pel·lícula llisa i fina amb el temps, s'espesseix gradualment i, de vegades, la pel·lícula pot cobrir tota la superfície del vi. La malaltia del fong del llúpol és la malaltia més comuna en el vi Es multiplicarà en gran nombre sobretot en un ambient aeròbic i quan el SO2 és baix si no fem atenció a l'ús de mesures d'aïllament de diòxid de sofre o oxigen, ens infectarem.

Maneres de prevenir la malaltia del llúpol :

1. Allibera diòxid de sofre afegint metabisulfit de potassi i pastilles d'ajust de sofre.

2. Control adequat de la temperatura.

3. Presta atenció a les mesures anti-oxidació durant el procés d'elaboració.

4. No deixeu massa espai a l'equip i no obriu els contenidors tancats amb massa freqüència.

Motius de la pel·lícula blanca a la superfície del vi casolà:

1. Els mètodes d'elaboració incorrectes fan que el vi casolà entri en contacte amb molt d'aire.

2. Els recipients utilitzats per fer el vi no es netegen correctament. Si l'envàs es taca amb oli o brutícia, es produirà un gran nombre de bacteris, que formaran llargs pèls blancs a la superfície del vi casolà.

Com fer el teu propi vi

Ingredients : Raïm

Passos casolans :

1. Comprar raïm. Com més madur millor, però no deixeu que estigui podrit. Massa raïm cru tindrà un gust dolent, agre, astringent i una forta olor de lies. Rentar. No utilitzeu cap detergent ni netegeu-lo amb aigua neta repetidament per eliminar la terra i les males herbes. Deixeu assecar. Assecar en un lloc ventilat i fresc, evitar l'exposició al sol.

2. Recollir el raïm. Recollir el raïm i descartar els podrits. Afegir sucre. Només cal afegir sucre blanc, normalment un 10-30%, jo afegeixo un 15%. Aixafar. Tritureu el raïm, extreu el màxim de suc possible i barregeu-ho bé amb el sucre. Fermentació. Aneu amb compte de no omplir el recipient massa, preferiblement no més del 70% del recipient. Tapeu-lo bé i aneu amb compte de no deixar entrar brutícia o insectes voladors per evitar la contaminació. No el tanqueu massa hermèticament, perquè es produirà gas durant la fermentació, i tancar-lo amb massa hermètica pot provocar una explosió.

3. Observació. Dia 1, dia 4, dia 7, filtre. Després d'observar que la pell del raïm s'ha tornat blanca, podeu utilitzar dues capes de gasa per filtrar la pell del raïm, els llavors de raïm i altres impureses. Generalment, aquest període de temps varia de 7 a 15 dies, en funció dels canvis de l'entorn. Fermentació secundària. El suc de raïm filtrat es posa en recipients per a la fermentació secundària. Aquest període de temps també varia amb els canvis de temperatura ambient i generalment triga entre 15 i 30 dies. També aneu amb compte de no tancar el recipient per evitar l'explosió.

4. Farciment. Un cop finalitzada la fermentació secundària, es pot posar en ampolles petites i segellar per a l'emmagatzematge. Aneu amb compte de no omplir-lo massa d'hora Si l'ompleu i segelleu abans que s'acabi la fermentació, també hi ha la possibilitat d'explosió. botiga. Després d'omplir, emmagatzemar en un lloc fresc i fosc. beure. Després de la segona fermentació, està llest per beure. Es va crear un vi agredolç i lleugerament astringent, lleugerament amb gust de mares.

<<:  Com eliminar el metanol del vi casolà

>>:  És bo una bufeta fetal gran?

Recomanar articles

Consells per retallar celles

En la societat actual, cada dia són més les dones...

Què passa amb Interia.pl? Revisió d'Interia.pl i informació del lloc web

Què és Interia.pl? Interia.pl és un famós portal d...

Quines malalties pot tractar l'acupuntura amb agulla de plata?

Hi ha un vell refrany xinès que diu: "Si la ...

Un punt de longevitat pot curar sis malalties principals

Com diu el refrany: "Per als nadons, la moxi...

Què tal Lidl a Alemanya? Revisions i informació del lloc web de Lidl alemany

Què és el lloc web alemany de Lidl? Lidl és un min...

Quins són els símptomes de la tensió de l'espatlla i el coll?

Els símptomes de la tensió de l'espatlla i el...

Seqüeles de rinoplàstia de cartílag costal

La rinoplàstia és una cirurgia relativament comun...

Puc menjar préssecs quan tinc tos. Quin efecte tindrà?

Els préssecs tenen l'efecte d'alleujar la...

Descripció detallada de la vacuna contra la febre aftosa ovina

La vacuna contra la febre aftosa d'ovella és ...

Què fer si teniu una fissura anal menor? Com ​​tractar-la?

Els símptomes de la fissura anal es poden dividir...

Quins són els beneficis de rentar-se la cara amb sal?

Amb la millora del nivell econòmic, molts amics t...

Motius de femta de color verd fosc

Les femtes són especialment propenses a problemes...

Quines són les seqüeles de la fractura conminuta de turmell?

La fractura conminutada és un tipus de fractura r...

Mètodes quirúrgics per a la hipertròfia del cornet

Crec que tothom està familiaritzat amb la hipertr...