La vitamina B2 és un nutrient essencial per al cos humà. És una substància essencial per a la formació dels teixits i les superfícies dels òrgans humans. El cos humà no sentirà cap sensació de deficiència lleu de vitamina B2, però quan arribi a un cert nivell, apareixeran símptomes evidents. En primer lloc, provocarà úlceres orals a les parts més febles del cos humà, com ara la boca. La funció fisiològica principal de la vitamina B2 és promoure el metabolisme com a coenzim. La riboflavina es combina amb fosfat i una molècula de proteïna per formar l'enzim flavina. Aquest tipus d'enzim també s'anomena deshidrogenasa. És important mediar la transferència d'àtoms d'hidrogen, que és important per al metabolisme de sucres, greixos i aminoàcids. És essencial per al creixement de molts animals i microorganismes. La vitamina B2 es combina amb proteïnes específiques per formar xantocianases. L'enzim groc té el paper de transferir hidrogen en el metabolisme material i participa en el procés respiratori dels teixits. Llet rica en vitamina B2, que és una vitamina soluble en aigua que es digerirà i s'absorbeix fàcilment. La quantitat excretada varia amb les necessitats de l'organisme i pot augmentar o disminuir amb el grau de pèrdua de proteïnes, per la qual cosa s'ha de complementar amb aliments o suplements nutricionals. Es troba àmpliament en llevats, fetge, ronyons, ous, llet, soja, etc. La vitamina B2 està àmpliament present en diversos aliments, però el contingut dels aliments d'origen animal és generalment superior al dels aliments vegetals, com el fetge, els ronyons, el cor, el rovell d'ou, l'anguila i la llet de diversos animals. Moltes verdures de fulla verda i llegums també contenen quantitats elevades, mentre que els grans i les verdures generals contenen quantitats més baixes. Per tant, per tal de satisfer plenament les necessitats del cos, a més d'utilitzar aliments d'origen animal com el fetge d'animals, ous, llet, etc. tant com sigui possible, hauríeu de menjar més verdures fresques de fulla verda, diverses mongetes, arròs gruixut i fideus gruixuts, i prendre diverses mesures per minimitzar la pèrdua de vitamina B2 durant la cocció i l'emmagatzematge dels aliments. Hi ha moltes maneres d'obtenir vitamina B2, i hem de buscar-les activament a la nostra vida diària. Per exemple, es pot obtenir d'aliments i medicaments, i és molt eficaç per curar les úlceres orals, de manera que s'utilitza generalment. Els metges també estan desenvolupant activament altres canals per ajudar els pacients a resoldre millor els problemes. |
<<: El caqui sec és eficaç per eliminar les pigues?
>>: Per què es produeix l'acne quístic?
Quin és el lloc web del Laboratori Nacional d'...
Sovint sentim dir que beure alcohol fa mal a l...
Quan algunes persones tenen diarrea i les seves f...
Què és el mal alè? De fet, el mal alè fa referènc...
No importa qui siguis, has de parar atenció a la ...
L'anti-envelliment és una de les direccions d...
L'estiu és calorós i l'ambient calorós és...
Quina és la pàgina web de l'ambaixada d'Eq...
Què és el lloc web de Lotte Chemical? Lotte Chemic...
Els càlculs tarsals, també coneguts com a càlculs...
Els ronyons són òrgans importants del nostre cos,...
Què és The Namibian? El Namibian és el diari anglè...
L'Helicobacter pylori a l'estómac és un b...
Els pòlips del còlon sigmoide afecten a moltes pe...
Moltes persones no dormen bé durant molt de temps...