Sabem que com que la dieta té un impacte més gran en l'estómac, hem de començar amb tres àpats al dia per nodrir l'estómac. La sopa i les farinetes són aliments molt populars. No són irritants i són els més adequats per nodrir l'estómac. Però, quin tipus de sopa o farinetes poden fer la feina? L'editor recomanarà diverses farinetes que nodreixen l'estómac a continuació. Els amics que ho necessiten poden llegir el contingut següent per obtenir més informació. 1. Farites d'arròs glutinós i dàtils vermells. L'arròs glutinós és de naturalesa dolça i suau, no tòxic i bo per a la melsa i l'estómac. Té els efectes d'escalfar la melsa i l'estómac, reposar el mig i enfortir el qi i reduir la micció. Els jujubes poden eliminar els mals esperits del cor i l'abdomen, calmar la melsa i ajudar els dotze meridians. Pot calmar l'estómac i netejar els nou orificis, reposar el qi insuficient, el líquid corporal insuficient, alleujar la deficiència del cos, provocar un xoc greu, pesadesa a les extremitats i harmonitzar tots els medicaments. L'ús a llarg termini pot fer que el cos sigui lleuger i allargar la vida. Cuinar aquests dos ingredients, que són alhora medicaments i aliments, en farinetes junts i menjar-los regularment és eficaç per tractar el refredat de l'estómac. Mètode de preparació: 4 dàtils vermells, quantitat adequada d'arròs glutinós, quantitat adequada de sucre de roca. Renteu l'arròs glutinós i els dàtils vermells; afegiu aigua neta a la cassola, aboqueu-hi l'arròs glutinós i deixeu-ho en remull durant una estona, després afegiu-hi els dàtils vermells per bullir l'arròs glutinós, afegiu-hi la quantitat adequada de sucre i deixeu-ho bullir a foc lent durant mitja hora; 2. Farinetes de moniato. Els moniatos són de naturalesa suau, de gust dolç i nodreixen la melsa i reposen el qi. "Compendi de Materia Medica" registra: "Nodreix el mig, escalfa l'estómac i nodreix els cinc òrgans interns Menjar-lo en temps fred pot nodrir l'estómac amb energia positiva, digerir els aliments i eliminar l'acumulació, i també pot netejar els intestins i perdre pes". Moltes persones pensen que es fan molt pets després de menjar moniatos, però en realitat es deu a la motilitat gastrointestinal. No obstant això, els moniatos contenen molt midó, que es convertirà en glucosa després de menjar, i no són aptes per a diabètics. Mètode de preparació: 250 grams de moniatos frescos, 150 grams d'arròs polit, uns dàtils vermells i la quantitat adequada de llavors de sèsam. 30 grams de sucre blanc. Renteu els moniatos, talleu-los a trossos amb la pell posada, poseu-los en una olla, afegiu-hi l'arròs glutinós rentat i una quantitat adequada d'aigua per coure les farinetes, i afegiu-hi dàtils vermells i llavors de sèsam per condimentar. En aquest article, l'editor no només parla dels tipus específics de sopes i farinetes, sinó que també descriu detalladament els ingredients necessaris i els mètodes de producció, de manera que tothom pot utilitzar-ho com a referència per cuinar i menjar. A més, la dietoteràpia trigarà un temps a tenir efecte, així que és millor que tothom en mengi una mica cada dia i s'hi adhereixi. |
<<: Quines són algunes farinetes que nodreixen la melsa i l'estómac?
>>: Quin te pot ajudar a nodrir l'estómac?
Els hematomes a la pell del cos són causats princ...
La tiña pot aparèixer a moltes parts del cos. Sov...
Cada vegada que la gent va al supermercat a compr...
El valor de creatinina es refereix al valor norma...
La púrpura al·lèrgica, també coneguda com a intox...
Amb l'augment de la pressió social, laboral i...
Quin és el lloc web de State Bank of India? State ...
Què és el lloc web del grup SUNSTAR? SUNSTAR Group...
Un cap de cabell negre i brillant és la recerca d...
Què és la Universitat Tecnològica de Lappeenranta?...
Què és el lloc web de l'Institut Tecnològic Av...
Per als nois, l'alçada és un tema important. ...
Quan les mares trien llet en pols per als seus na...
Molts pacients amb malalties hepàtiques, especial...
Què és el lloc web del Grup Stora Enso? Stora Enso...