El clorhidrat de lisina és un element que pot complementar la nutrició del nostre cos, no només millora la gana dels nens, sinó que també evita la disfunció gastrointestinal dels nens. Al mateix temps, el clorhidrat de lisina, com a element de proteïna, no només pot mantenir l'equilibri nitrogenat del nostre cos, sinó que també ens proporciona més substàncies necessàries pel cos. Les principals funcions del clorhidrat de lisina : La lisina és una substància clau que ajuda a que la proteïna sigui totalment absorbida i utilitzada pel cos humà. La suplementació amb suficient lisina pot millorar l'absorció i la utilització de proteïnes, aconseguir una nutrició equilibrada i promoure el creixement i el desenvolupament. Les seves principals funcions són: 1. Millorar la intel·ligència, promoure el creixement, augmentar l'alçada i el pes. Runfeng Jinkang 2. Augmentar la gana, millorar la forma física i millorar la desnutrició. 3. Ajudar a produir anticossos, hormones i enzims, augmentar l'hemoglobina, millorar la immunitat i reduir la possibilitat d'infecció. Els nens estan en període de creixement i desenvolupament i haurien de suplementar la lisina. En l'actualitat, la majoria de nosaltres prenem l'arròs, la farina i altres aliments de cereals com a aliment bàsic. El contingut de lisina d'aquest tipus d'aliments és el més baix per obtenir lisina només dels aliments cada dia, per la qual cosa es necessita suplementació. La dosi necessària per a adults, nens i nadons (calculada per quilogram de pes corporal) és de 12 mg, 60 mg i 103 mg, respectivament, s'afegeix 0,5 g al dia per a nens menors de 7 anys i 1 gram al dia per a nens de més de 7 anys. Afegir 1 gram de clorhidrat de lisina als aliments pot augmentar 10 grams de proteïna disponible. Si s'afegeix a aliments o arròs, fideus, farina, blat de moro, es pot afegir al 0,2%-0,3% de les matèries primeres seques, és a dir, afegir 0,2-0,3 grams de clorhidrat de lisina a 100 grams d'arròs, remenar bé i després menjar. Com que la lisina és tan important per al cos humà, és cert que més és millor. No, si s'ingereix massa lisina, el cos no la pot utilitzar i no pot convertir-la i processar-la de manera completa i oportuna, de manera que s'acumula al cos, que no només malgasta la lisina, sinó que també té els seus límits. D'altra banda, un excés de lisina interferirà amb l'absorció d'altres aminoàcids a l'intestí, amb el pas del temps, provocarà un desequilibri en la proporció d'aminoàcids en el cos, això no només no podrà exercir la funció de la lisina, sinó que també afectarà la síntesi i la utilització de proteïnes. Els nens experimentaran els mateixos símptomes que la deficiència de lisina, de manera que la suplementació hauria de ser adequada. |
<<: Introducció del clorhidrat de lisina
>>: Introducció de grànuls de clorhidrat de lisina
Si es produeix una infecció de la pell i dels tei...
La gent sovint diu que se sent irritada i té febr...
Parlant de punts negres, crec que les compatriote...
Què és el Technion - Israel Institute of Technolog...
El meló amarg és un vegetal que consumim sovint. ...
Què és Hanes? Hanesbrands és un minorista de roba ...
Què és el lloc web d'HSBC? HSBC (The Hongkong ...
La castanya d'aigua és una planta comestible,...
Quin és el lloc web de Scarlett Johansson? Scarlet...
La jaca seca és molt comuna, i hi ha moltes maner...
Tothom sap que la vitamina C és molt bona per al ...
Tothom ha sentit parlar de diverses malalties de ...
A tothom li encanta la bellesa, tant els homes co...
Si us fan mal els ulls i hi ha símptomes evidents...
Què és Listerine? Listerine és una famosa marca de...