L'alvocat té un valor nutricional relativament alt. És ric en vitamines i minerals, així com en àcids grassos insaturats i proteïnes, és bo per al seu cos. Com saber si els alvocats estan madurs Podeu jutjar la maduresa d'un alvocat prement o pessigant la fruita. Si se sent dur quan es pressiona i no es pot pessigar en absolut, vol dir que encara no està madur. Podeu comprar-lo, però cal deixar-lo uns dies abans de menjar-lo. Si se sent suau quan es pressiona, vol dir que la carn està podrida, i potser fins i tot negre per dins, així que no la compreu. Si és de duresa moderada i es pot premsar lleugerament, és l'estat més adequat per al consum. Quan l'obris amb un ganivet, veuràs a dins un color groc-verd tendre, un color molt clar. Els alvocats es troben en el seu millor estat si no tenen taques fosques. L'alvocat és una fruita amb un alt valor nutritiu, conté múltiples vitamines, àcids grassos i proteïnes rics, i un alt contingut en sodi, potassi, magnesi, calci i altres elements. Normalment es menja com a fruita, però també s'elabora en plats i conserves. Els alvocats són rics en potassi, àcid fòlic i vitamina B6. També contenen una gran varietat d'elements minerals, com potassi, calci, ferro, magnesi, fòsfor, sodi, zinc, coure, manganès, seleni, etc., i també contenen una gran quantitat de fibra vegetal comestible. Cada 100 grams d'alvocat cru conté un 74,3% d'aigua, 2 grams de proteïnes, 15,3 grams de greix i 7,4 grams d'hidrats de carboni Pot aportar 673,9 quilojoules de calories i és una fruita alta en energia i baixa en sucre. Els alvocats són rics en greixos i contenen una gran quantitat d'àcids grassos insaturats, que tenen l'efecte d'enfortir l'estómac i netejar els intestins. També poden reduir el colesterol i els lípids de la sang, protegir els sistemes cardiovascular i hepàtic i són molt beneficiosos per al cos humà. La gran quantitat de vitamines i àcid fòlic que conté l'alvocat també són eficaços per a la bellesa i la cura de la salut. Com menjar alvocat 1. Consum directe Rentar l'alvocat, treure'n la pela i el cor, tallar-lo a trossos i menjar-lo directament. Fixeu-vos en tastar-lo amb cura, ja que potser no hi esteu acostumats la primera vegada. 2. Fer amanida Talleu l'alvocat a daus d'1 cm, afegiu-hi pèsols, blat de moro i els vostres daus de verdures preferits (com bròquil blanquejat, cogombre, tomàquet, etc.), i després barregeu-lo amb la salsa d'amanida o la salsa de tomàquet per fer una amanida d'alvocat deliciosa i saludable! 3. Untar al pa Talleu l'alvocat per la meitat, agafeu-lo amb una cullera petita, repartiu-lo uniformement sobre les llesques de pa com a melmelada, i afegiu-hi melmelada de maduixa o mel, el gust serà força bo. Aquest mètode és molt senzill, còmode i dolç. 4. Batut Afegiu l'alvocat amb la quantitat adequada de llet o iogurt, afegiu-hi mel, poseu-lo en una batedora i bateu-lo en un batut, que és el preferit dels nens i joves. 5. Afegir sucre Trieu un alvocat madur i suau, talleu-lo per la meitat, traieu-ne el cor, rasqueu-ne la pell amb una forquilla o una cullera i tritureu-lo, afegiu-hi una cullerada de sucre blanc i barregeu-ho bé, i mengeu-lo directament amb una cullera. |
<<: Saps què causa el mol·lusc contagiós?
>>: Quin medicament és eficaç ràpidament per a un subministrament insuficient de sang al cervell?
L'esquinç del còccix és una malaltia comuna a...
El dolor toràcic és un símptoma clínic comú. Molt...
La cistitis és una malaltia clínica comuna Clínic...
En la vida diària, sovint patim lesions físiques ...
La roba interior és la nostra roba ajustada que t...
L'hemangioma és una malaltia molt freqüent en...
Per a les persones primes, per assegurar-se millo...
L'esofagitis per reflux es divideix en graus ...
Què és la xarxa xinesa americana? SinovisionNet és...
Què és el laboratori Cavendish? El Laboratori Cave...
Quan fa calor, la gent acostuma a notar aquest pr...
"El càncer fa por" és l'actitud núm...
Els càlculs del tracte urinari són un tipus de ma...
L'oli d'arç d'arç de mar és un oli pe...
Tothom ha sentit parlar de l'hepatitis B i l&...