És millor menjar primer menjar fred i després menjar calent La gent sovint beu aigua gelada ràpidament després de menjar menjar calent i picant, o beure begudes calentes immediatament després de menjar gelat. En termes generals, alternar entre menjar calents i freds no és absolutament bo per al tracte gastrointestinal, però en comparació, menjar primer menjar fred i després menjar calent és molt millor que menjar menjar calent i després menjar fred. A més, menjar fruita després d'un àpat produirà gasos estomacals i provocarà diversos problemes estomacals. Menja fruita immediatament després d'un àpat. Els midons i les proteïnes que es digereixen més lentament bloquejaran les fruites que es digereixen més ràpidament. La barreja d'aliments múltiples a l'estómac dificultarà el procés digestiu normal del cos, provocant una varietat de malalties al cos. Per tant, és extremadament incorrecte apressar-se a menjar fruites tan bon punt deixeu el bol i els escuradents. El millor és menjar fruites mitja hora després d'un àpat. Menja les postres després de l'àpat. El seu major dany és que interromprà i dificultarà el procés de digestió del cos. Els aliments a l'estómac es podriran fàcilment i es descompondran per bacteris en coses com l'alcohol i el vinagre, produint gasos a l'estómac i donant lloc a diverses malalties gastrointestinals. Beu sopa després dels àpats. Això diluirà l'àcid estomacal necessari per digerir els aliments i dificultarà el procés digestiu normal del cos. Quan hem de beure sopa Molta gent sap que quan mengem menjar occidental, el primer que se serveix a taula és la sopa, i la quantitat no és massa, només un bol petit. De fet, aquesta manera de beure sopa abans dels àpats està en línia amb els principis de preservació de la salut. Al mateix temps, no s'aconsella menjar fruites àcides com el raïm immediatament després de menjar peix i gambes, perquè el peix i les gambes contenen alts continguts en proteïnes i calci i altres substàncies. El millor és menjar fruita de 2 a 3 hores després d'un àpat o 1 hora abans d'un àpat. Si mengeu embotits cuits, serà beneficiós menjar taronges i llimones, perquè alguns aliments cuinats contenen nitrit de sodi com a conservant, i les taronges i altres fruites són riques en vitamina C, que pot inhibir eficaçment la síntesi de nitrit de sodi i és beneficiós per a la salut humana. És bo menjar fruita després d'un àpat, la nostra resposta és no, ja que això augmentarà molt la càrrega del nostre estómac. Algunes càrregues són massa pesades. Apareixeran símptomes com la inflor si continua durant molt de temps, pot provocar fàcilment diverses malalties gastrointestinals com la indigestió. |
<<: Quin tipus de sabates és millor portar quan aprenem a conduir?
>>: Pot nedar enfortir els músculs del pit?
Hi ha molts tipus d'olis essencials a l'h...
La síndrome del trastorn de l'articulació tem...
La carn de boví és un tipus de carn que consumim ...
Crec que la malaltia dels ganglis basals esquerre...
Amb la millora contínua de la qualitat de vida, l...
Moltes persones no saben què significa el terme &...
Ens podem trobar amb alguns accidents a la vida, ...
La leucorrea és una substància que té tota dona a...
Què és Edenred? Edenred és una empresa de consulto...
L'oli essencial de romaní pot ser consumit pe...
Quina és la pàgina web del club de bàsquet CSKA Mo...
Els meravellosos beneficis de la pasta de dents p...
En els darrers anys, la pèrdua de cabell s'ha...
Crec que els amics als quals els agrada jugar a b...
Molts pacients tenen condicions físiques especial...