Algunes persones sempre tenen la pell pàl·lida, cosa que probablement es deu a l'anèmia. Les persones amb anèmia són més febles i més propenses a patir malalties i hemorràgies nasals. Si hi ha una manca de calci, els adults sovint patiran rampes, els nens creixeran lentament i els ancians patiran d'osteoporosi. Per tant, tothom hauria de complementar de manera activa el calci. Els aliments rics en calci inclouen llet i productes lactis, fesols, gambes seques, algues, fruits secs, etc. (1) La llet i els productes lactis són les millors fonts de calci. El primer aliment ric en calci i ben absorbit és la llet. (2) Els rovells d'ou i el peix i els mariscs són rics en calci. (3) Els aliments d'origen vegetal inclouen productes de soja i fruits secs (com ara grans de cacauet i grans de nous). (4) Mariscs com ara gambes seques, algues, algues, fil de peix i fil de carn fets amb fil de peix sense os, (5) Les verdures com ara el nenúfar, el rave, els bolets shiitake i el fong negre tenen un alt contingut de calci. (6) Els ossos d'animals, com els ossos de porc i els ossos de pollastre, tenen un alt contingut de calci, però són difícils de dissoldre en aigua. Per tant, la gent sol alimentar els seus nadons amb sopa d'ossos. (7) El contingut de calci en grans comuns com l'arròs, els fideus i el blat de moro és relativament baix. Alguns aliments, com els aliments d'origen vegetal i els aliments de cereals, contenen àcid fític i àcid oxàlic excessius, que poden provocar que el calci dels aliments precipiti i redueixi l'absorció de calci. El contingut de calci en cereals, bestiar i carn d'aus i fruites és relativament baix. La taxa d'absorció de calci en els aliments és relativament baixa en el cos. Per exemple, la llet, que és la més fàcil de digerir i absorbir, només té una taxa d'absorció del 50%. D'això es pot comprovar que a les zones on l'arròs, la farina, la carn i les verdures són els principals aliments segons els hàbits alimentaris del nostre país, la deficiència de calci serà un gran problema La solució passa per canviar els hàbits alimentaris i augmentar notablement la ingesta de llet i fesols perquè la quantitat de calci dels aliments pugui cobrir les necessitats de l'organisme. Per als nadons, haurien de complementar-se amb llet i ous cada dia perquè puguin obtenir més proteïnes d'alta qualitat i la seva ingesta de calci es pugui satisfer bàsicament. Per reposar la sang, òbviament, hauríeu de menjar més aliments vermells, com mongetes vermelles, dàtils vermells, fetge de porc, etc. Podeu beure una tassa d'aigua elaborada amb dàtils vermells cada dia No només és molt convenient, sinó que beure més aigua també és bo per al cos. Per complementar el calci, podeu menjar més gambes seques Les gambes seques són delicioses i es poden cuinar de moltes maneres, com ara ous remenats amb gambes seques, fer sopa de gambes seques, etc. |
<<: Quines són les medicines tradicionals xineses que poden reposar el qi i el ronyó?
>>: Quins aliments poden complementar el calci i nodrir els ronyons?
Sovint es produeix l'al·lèrgia al pol·len i m...
Què és el Saint Anselm College? Saint Anselm Colle...
La diarrea fisiològica és una malaltia clínica co...
Què és el lloc web de la Universitat de Porto? La ...
En la pràctica clínica hi ha moltes malalties rel...
Sempre tenim problemes per dormir a l'estiu N...
Cada òrgan del cos humà necessita una cura acurad...
De fet, la deficiència renal és una malaltia rela...
Què és Indra Company? Indra Sistemas, SA és una em...
Quina és la pàgina web del Rijksmuseum Amsterdam? ...
Tenir refredat o febre una o dues vegades l'a...
Hi ha moltes persones al·lèrgiques a l'alcoho...
Què és ln-cc? ln-cc és un lloc web de compres llan...
Quina és la pàgina web de l'INSA Lyon? INSA Ly...
Moltes persones estan preocupades per les hemorrà...