Quan compreu geoànecs, assegureu-vos d'escollir-ne un que tinguin els sifons frescos i la carn sigui gruixuda i ferma. Si voleu fer un geoànec deliciós el mateix dia després de comprar-lo, podeu demanar al venedor que tregui el geoànec de la closca. Després de treure-lo, podreu veure el geoànec de la mida d'un ou. Quan compreu geoànecs, assegureu-vos de triar geoànecs els sifons dels quals semblen frescos i la carn és espessa i ferma. Si voleu fer un geoànec deliciós el mateix dia després de comprar-lo, podeu demanar al venedor que tregui el geoànec de la closca. Després de treure-lo, podreu veure el geoànec de la mida d'un ou. Des d'una certa perspectiva, les característiques vitals dels geoànecs després de sortir del mar no són gaire evidents. Quan comprem geoànecs al mercat de marisc, quan els seleccionem, només veiem si les seves dues closques poden tancar-se si s'esquerden amb les mans, sens dubte no són fresques. A més, si es tracta d'un geoànec viu, quan toqueu suaument el cos de la cloïssa amb la mà, el cos de la cloïssa s'encongrà significativament. Col·loqueu el geoànec sobre una taula de tallar i feu servir un ganivet per treure les dues closques. Quan traieu la closca, primer feu servir un ganivet per aixecar un costat i agafar l'altra meitat amb la mà. Si teniu por de relliscar, podeu subjectar-lo amb una tovallola humida. Quan es treu la closca, el ganivet s'ha de mantenir a prop de la closca per evitar danyar la carn. Després de separar les cloïsses i la carn, renteu-les a part amb aigua neta. Bulliu l'aigua en una olla quan la temperatura de l'aigua sigui d'uns 80 graus, poseu la carn de cloïssa a l'olla durant uns 10 segons. Després d'escaldar-la una mica, traieu-la ràpidament el cos cap amunt, és a dir, des de l'arrel de la "trompa de l'elefant" fins a la punta de la "trompa de l'elefant" per treure aquesta capa de membrana a poc a poc La membrana pelada quedarà molt completa Si lligueu un extrem i hi aboqueu aigua, aquesta capa de membrana fins i tot es pot utilitzar com a bossa d'emmagatzematge d'aigua. Descartar la membrana eliminada. En aquest moment, utilitzeu un ganivet per separar suaument el cos de la cloïssa i la cloïssa. L'exterior de la cloïssa, que és la part on s'acaba d'arrencar la membrana, es pot netejar suaument amb una bola de filferro per rentar plats. Després de pelar el geoànec, podeu començar a preparar-lo. Primer, heu d'eliminar la vesícula biliar del geoànec pelat. Tingueu en compte que la vesícula biliar del geoànec es pot trencar fàcilment durant el procés d'eliminació i la bilis groga sortirà, per tant, heu de tenir cura. Després d'eliminar la vesícula biliar, talla lentament al llarg de la incisió on es va extreure la vesícula. En aquest moment, la carn del geoànec quedarà al descobert. |
<<: La distròfia muscular afecta la intel·ligència?
>>: Què és el factor alliberador de corticotropina
Si et despertes amb dolor a l'espatlla, hauri...
Què són els jocs en línia gratuïts de Pogo? Pogo.c...
Quin és el lloc web de la Japan Baseball Organizat...
Es diu que les pastanagues són una verdura rica e...
El clima és fred a l'hivern, de manera que di...
El massatge és un mètode de tractament de malalti...
Tothom sap que hi ha corals a l'oceà. Els cor...
L'hivern és una estació a la qual molta gent ...
Algunes persones estan especialment preocupades p...
La poma és una fruita habitual en la nostra vida ...
Què és Wired? Wired és una revista que explora la ...
A la vida diària, sempre veiem que la pell del co...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Bi...
Les al·lèrgies repetides a la pell són una malalt...
Molta gent coneix la rinitis, que és molt freqüen...