La força del mecanisme immunitari humà pot determinar gairebé directament si el cos està sa, i la immunitat es millora principalment per la ingesta de nutrients, per la qual cosa cal que tothom presti atenció al condicionament dietètic a la vida diària. Aleshores, si voleu millorar la vostra immunitat, quin tipus d'aliment hauríeu de triar més? A continuació, seguim l'editor per llegir l'article següent per a una comprensió més profunda. 1. Carn de vedella: Suplementa zinc i millora la immunitat. El zinc és molt important en la dieta Pot afavorir el creixement dels glòbuls blancs, ajudant així el cos a defensar-se de substàncies nocives com virus i bacteris. Fins i tot una deficiència lleu de zinc pot augmentar el risc de patir malalties infeccioses. La carn de vedella és una font important de zinc per al cos humà. 2. Bolets: afavoreixen el creixement dels glòbuls blancs i resisteixen la infecció. La gent fa temps que considera els bolets com un aliment que pot augmentar la immunitat. Menjar bolets pot augmentar la producció i l'activitat dels glòbuls blancs, fent-los més a la defensiva. 3. Peix i marisc: complementen el seleni i prevenen els virus. La suplementació amb seleni adequat pot augmentar el nombre de proteïnes immunitàries, ajudant així a eliminar el virus de la grip del cos. El seleni es troba principalment en mariscs com les ostres, les gambes, els crancs i les cloïsses. Els àcids grassos n-3 en peixos com el salmó de l'Atlàntic poden ajudar a la sang a produir un gran nombre de cèl·lules antigripal i també ajudar a millorar la immunitat del cos. 4. Civada i ordi: fibra saludable i antioxidant. Tant la civada com l'ordi contenen beta-glucà, un tipus de cel·lulosa que té propietats antibacterianes i antioxidants. Menjar civada i ordi pot millorar la immunitat, accelerar la cicatrització de ferides i ajudar els antibiòtics a funcionar millor. 5. All: l'alicina combat la infecció i els bacteris. Menjar all pot reduir en 2/3 el risc de refredar-se Les persones que masteguen all regularment també reduiran molt el risc de desenvolupar càncer de còlon i càncer d'estómac. El millor és triturar l'all en una pasta en lloc de tallar-lo en all picat amb un ganivet i deixar-ho entre 10 i 15 minuts abans de menjar. Crec que després de llegir el contingut anterior, tothom té una comprensió bàsica de diversos aliments que són beneficiosos per millorar la immunitat. A més, aquests aliments són molt fàcils de comprar i hi ha moltes maneres de preparar-los, de manera que no et canses d'ells, així pots canviar la manera de menjar-los de tant en tant i insistir en menjar-ne més. |
<<: Quins aliments pots menjar regularment per millorar la teva immunitat?
>>: Quin tipus de te has de beure regularment a l'hivern per nodrir el teu estómac?
Els genolls flexionats i el dolor de genolls són ...
Com tractar eficaçment la síndrome de Sjögren és ...
Què és el lloc web de la Borsa de Londres (LSE)? L...
L'encefalitis és una malaltia inflamatòria qu...
Què és London Daisy? Daisy London és una coneguda ...
La queratitis fúngica generalment no és contagios...
Avui en dia, a causa de la massa pressió laboral ...
Què és East Dane? East Dane és un lloc web de comp...
En circumstàncies normals, la nostra boca és de c...
El cabell humà es pot trasplantar Moltes persones...
L'hèrnia cerebral és una malaltia causada per...
Tothom té més o menys lunars a la seva pell, nomé...
La cocció de Polygonum multiflorum i els ous té e...
El massatge és un mètode de tractament de malalti...
1. Els aliments enllaunats causen obesitat Tant s...