És millor la paella antiadherent o la paella de ferro?

És millor la paella antiadherent o la paella de ferro?

Ara com moltes paelles antiadherents han entrat a moltes llars, les paelles de ferro que abans eren molt utilitzades s'han anat abandonant. Però encara hi ha gent que encara insisteix a utilitzar paelles de ferro. De fet, les paelles antiadherents i les paelles de ferro tenen cadascuna els seus avantatges. Les paelles antiadherents són populars per les seves propietats fàcils de netejar, mentre que les paelles de ferro són populars entre algunes persones pels seus beneficis per a la salut.

Avantatges de la paella de ferro

Podeu utilitzar menys oli quan es cuina en una paella de ferro. Després d'utilitzar una paella de ferro durant molt de temps, es formarà naturalment una capa d'oli a la superfície, que és bàsicament equivalent a l'efecte d'una paella antiadherent. No utilitzeu massa oli a l'hora de cuinar per evitar una ingesta excessiva d'oli de cuina. Per netejar la paella, no cal fer servir detergent, només cal fer servir aigua calenta i un raspall dur per netejar-la i deixar-la assecar completament.

Les paelles de ferro tradicionals eviten els efectes potencials dels productes químics nocius a la superfície de les paelles antiadherents. El recobriment superficial de les paelles antiadherents acostuma a contenir tetrafluorur de carboni, una substància química que pot danyar el fetge, afectar el creixement i el desenvolupament, i fins i tot pot causar càncer. També hi ha estudis que demostren que aquesta substància química pot provocar que les dones entrin a la menopausa precoçment.

Quan es cuina amb una paella antiadherent, el tetrafluorur de carboni es convertirà en gas i s'evaporarà a altes temperatures, i el cos humà l'inhalarà juntament amb els fums de la cocció. A més, quan una espàtula ratlla la superfície de la paella antiadherent, el tetrafluorur de carboni caurà al menjar i es menjarà directament a l'estómac. Les paelles de ferro tradicionals no tenen aquest recobriment químic, de manera que, naturalment, no hi ha aquest perill.

Cuinar en una paella de ferro pot complementar el ferro. A temperatures altes, una petita quantitat de ferro a la paella de ferro s'infiltrarà als aliments, jugant així objectivament un paper en la suplementació de ferro.

En resum, no és difícil trobar que les paelles antiadherents siguin convenients. Et fan còmode rentar la paella, però sacrifiques la teva salut. Paella antiadherent, no apta per fregir a alta temperatura. Els experts de l'Organització Mundial de la Salut recomanen utilitzar paelles de ferro, que són estris de cuina tradicionals al meu país. En general, no contenen altres productes químics i no s'oxiden.

<<:  Què fer si la paella antiadherent s'enganxa

>>:  Com fregir ous sense enganxar-se a la paella

Recomanar articles

Això pot fer que les coses siguin més netes?

Va preguntar el netizen "Curious Bob Esponja...

Com distingir la part davantera i posterior de les lents de contacte

Moltes persones han de portar ulleres durant tot ...

Com regular millor el foc de l'estómac

Si teniu un foc excessiu d'estómac a la vostr...

Aterosclerosi severa, aquestes coses s'han de saber

L'aterosclerosi és una malaltia greu amb una ...

Què he de fer si els aliments cuinats a la cuina d'inducció no són saborosos?

Per als joves moderns ocupats, la cuina ràpida el...

El paraquat pot causar fibrosi pulmonar?

Algunes persones poden ingerir paraquat accidenta...

L'ozó és perjudicial per a la salut?

A mesura que l'entorn de vida de les persones...

Com es formen les diferents taques a la cara?

Les taques són molt perjudicials per a l'aspe...