És millor la paella antiadherent o la paella de ferro?

És millor la paella antiadherent o la paella de ferro?

Ara com moltes paelles antiadherents han entrat a moltes llars, les paelles de ferro que abans eren molt utilitzades s'han anat abandonant. Però encara hi ha gent que encara insisteix a utilitzar paelles de ferro. De fet, les paelles antiadherents i les paelles de ferro tenen cadascuna els seus avantatges. Les paelles antiadherents són populars per les seves propietats fàcils de netejar, mentre que les paelles de ferro són populars entre algunes persones pels seus beneficis per a la salut.

Avantatges de la paella de ferro

Podeu utilitzar menys oli quan es cuina en una paella de ferro. Després d'utilitzar una paella de ferro durant molt de temps, es formarà naturalment una capa d'oli a la superfície, que és bàsicament equivalent a l'efecte d'una paella antiadherent. No utilitzeu massa oli a l'hora de cuinar per evitar una ingesta excessiva d'oli de cuina. Per netejar la paella, no cal fer servir detergent, només cal fer servir aigua calenta i un raspall dur per netejar-la i deixar-la assecar completament.

Les paelles de ferro tradicionals eviten els efectes potencials dels productes químics nocius a la superfície de les paelles antiadherents. El recobriment superficial de les paelles antiadherents acostuma a contenir tetrafluorur de carboni, una substància química que pot danyar el fetge, afectar el creixement i el desenvolupament, i fins i tot pot causar càncer. També hi ha estudis que demostren que aquesta substància química pot provocar que les dones entrin a la menopausa precoçment.

Quan es cuina amb una paella antiadherent, el tetrafluorur de carboni es convertirà en gas i s'evaporarà a altes temperatures, i el cos humà l'inhalarà juntament amb els fums de la cocció. A més, quan una espàtula ratlla la superfície de la paella antiadherent, el tetrafluorur de carboni caurà al menjar i es menjarà directament a l'estómac. Les paelles de ferro tradicionals no tenen aquest recobriment químic, de manera que, naturalment, no hi ha aquest perill.

Cuinar en una paella de ferro pot complementar el ferro. A temperatures altes, una petita quantitat de ferro a la paella de ferro s'infiltrarà als aliments, jugant així objectivament un paper en la suplementació de ferro.

En resum, no és difícil trobar que les paelles antiadherents siguin convenients. Et fan còmode rentar la paella, però sacrifiques la teva salut. Paella antiadherent, no apta per fregir a alta temperatura. Els experts de l'Organització Mundial de la Salut recomanen utilitzar paelles de ferro, que són estris de cuina tradicionals al meu país. En general, no contenen altres productes químics i no s'oxiden.

<<:  Què fer si la paella antiadherent s'enganxa

>>:  Com fregir ous sense enganxar-se a la paella

Recomanar articles

El cactus és verinós?

Tothom està familiaritzat amb els cactus. A l'...

Puc menjar cornaments de cérvol a l'estiu calorós?

Tots sabem que la cornamenta de cérvol té un bon ...

Mesures de tractament diàries per al mal de cap

Algunes persones sovint pateixen mals de cap, i e...

Com treure l'escala del termo?

El termo formarà escala després d'utilitzar-l...

Com prevenir l'asma variant?

A la vida, moltes persones confonen refredats i a...

El colesterol total és baix, aquestes coses s'han de saber

El colesterol total baix és relativament comú. Es...

Què és la ictiosi variegata i com prevenir-la

Coneixeu alguna malaltia? . Es diu ictiosis varia...

L'adormiment a les mans a causa de l'espondilosi cervical és greu?

L'espondilosi cervical és una malaltia òssia ...

Ballar després del sopar pot ajudar a perdre pes?

Com diu la dita, si fas cent passes després d'...

Quines són les precaucions per conduir en temps de neu?

No importa qui condueixi, han de ser prudents i p...