Com conservar la mel a l'estiu

Com conservar la mel a l'estiu

La mel és un dels aliments habituals en la nostra vida diària, però has descobert que, a més de menjar mel, la conservació de la mel també és molt important per evitar que la mel caduqui i es mulli, en general cada tipus d'aliment té una vida útil, sobretot a l'estiu calent, si la mel no està ben conservada, és fàcil convertir-la en substàncies cancerígenes a l'estiu.

La mel s'ha d'emmagatzemar en un lloc fresc i fosc. Com que la mel és un líquid dèbilment àcid i pot reaccionar químicament amb metalls, es produirà una reacció química quan entri en contacte amb metalls com el plom, el zinc i el ferro durant l'emmagatzematge. Per tant, per emmagatzemar la mel s'han d'utilitzar recipients no metàl·lics com ara ceràmica, ampolles de vidre, bótes de plàstic no tòxics, etc.

Durant l'emmagatzematge, la mel també s'ha d'evitar la contaminació per olors, la humitat, la fermentació i la contaminació. Per evitar la contaminació i contaminació per olors, no s'ha d'emmagatzemar juntament amb elements olorosos (com gasolina, alcohol, alls, etc.), elements corrosius (com fertilitzants, pesticides, calç, àlcali, salitre, etc.) o elements insalubres (com ara residus, productes ramaders, etc.).

La vida útil de la mel és actualment de 18 mesos segons estipula l'estat. Però les abelles amb una concentració madura alta també es poden mantenir durant molts anys. Però és millor menjar mel fresca, perquè la mel fresca generalment té un millor color, aroma i gust.

La mel es deteriorarà amb el pas del temps, cosa que es manifesta en dos aspectes: primer, el gust es torna agre, i segon, es torna més fina (la mel normal és molt viscosa, i la mel d'osmanthus d'alta qualitat fins i tot es pot embolicar en paper net en comptes d'en galledes o ampolles, la qual cosa demostra com de viscosa és). La mel es fa malbé principalment a causa de l'augment de la temperatura, de manera que una nevera pot resoldre aquest problema.

L'aparició de moltes bombolles grises a la mel indica que una part de la matèria orgànica de la mel s'ha descompost i s'ha convertit en gas i s'ha desbordat. En aquest moment, encara que la mel encara no s'ha deteriorat, el seu valor nutricional ha disminuït.

La vida útil de la mel és molt crítica. La mel acabada de comprar s'ha d'emmagatzemar en un lloc fresc. No és adequat per emmagatzemar la mel en llocs bruts.

<<:  Com emmagatzemar la maca seca?

>>:  Com evitar la infecció amb tampons

Recomanar articles

Quins són els mètodes per eliminar les taques d'oli?

A la vida real, moltes persones estan especialmen...

Quines són les funcions del nucli de coixí de salut de llavors de Cassia

La llavor de Cassia és un material de cura de la ...

Què tal Bajaj Herbals? Revisions i informació del lloc web de Bajaj Herbals

Què és el lloc web de Bajaj Herbals? Bajaj Herbals...

Quins són els efectes secundaris de la minociclina?

Quan estem sans, cadascú de nosaltres hauria d...

Quins són els perills de la hipopotasèmia?

Moltes persones no es preocupen per la hipopotasè...

Què causa el mal d'esquena? El mal d'esquena necessita atenció

Avui en dia, la gent està sota molta pressió a la...

Beure aigua pot prevenir i tractar deu malalties

Prendre el medicament adequat pot curar malalties...

La cola de cristall és tòxica?

A mesura que la gent té cada vegada més opcions d...

Què és el trastorn evitant de la personalitat?

El trastorn de la personalitat evitant és en real...

Quins són els efectes i les funcions de l'extracte de llavors de raïm?

Com tots sabem, l'extracte de llavors de raïm...

Les màscares normals poden protegir realment contra les PM2.5?

Ara hi ha smog molt greu a Pequín, així que molts...