Com conservar la mel a l'estiu

Com conservar la mel a l'estiu

La mel és un dels aliments habituals en la nostra vida diària, però has descobert que, a més de menjar mel, la conservació de la mel també és molt important per evitar que la mel caduqui i es mulli, en general cada tipus d'aliment té una vida útil, sobretot a l'estiu calent, si la mel no està ben conservada, és fàcil convertir-la en substàncies cancerígenes a l'estiu.

La mel s'ha d'emmagatzemar en un lloc fresc i fosc. Com que la mel és un líquid dèbilment àcid i pot reaccionar químicament amb metalls, es produirà una reacció química quan entri en contacte amb metalls com el plom, el zinc i el ferro durant l'emmagatzematge. Per tant, per emmagatzemar la mel s'han d'utilitzar recipients no metàl·lics com ara ceràmica, ampolles de vidre, bótes de plàstic no tòxics, etc.

Durant l'emmagatzematge, la mel també s'ha d'evitar la contaminació per olors, la humitat, la fermentació i la contaminació. Per evitar la contaminació i contaminació per olors, no s'ha d'emmagatzemar juntament amb elements olorosos (com gasolina, alcohol, alls, etc.), elements corrosius (com fertilitzants, pesticides, calç, àlcali, salitre, etc.) o elements insalubres (com ara residus, productes ramaders, etc.).

La vida útil de la mel és actualment de 18 mesos segons estipula l'estat. Però les abelles amb una concentració madura alta també es poden mantenir durant molts anys. Però és millor menjar mel fresca, perquè la mel fresca generalment té un millor color, aroma i gust.

La mel es deteriorarà amb el pas del temps, cosa que es manifesta en dos aspectes: primer, el gust es torna agre, i segon, es torna més fina (la mel normal és molt viscosa, i la mel d'osmanthus d'alta qualitat fins i tot es pot embolicar en paper net en comptes d'en galledes o ampolles, la qual cosa demostra com de viscosa és). La mel es fa malbé principalment a causa de l'augment de la temperatura, de manera que una nevera pot resoldre aquest problema.

L'aparició de moltes bombolles grises a la mel indica que una part de la matèria orgànica de la mel s'ha descompost i s'ha convertit en gas i s'ha desbordat. En aquest moment, encara que la mel encara no s'ha deteriorat, el seu valor nutricional ha disminuït.

La vida útil de la mel és molt crítica. La mel acabada de comprar s'ha d'emmagatzemar en un lloc fresc. No és adequat per emmagatzemar la mel en llocs bruts.

<<:  Com emmagatzemar la maca seca?

>>:  Com evitar la infecció amb tampons

Recomanar articles

Quins són els símptomes del mareig causat per la columna cervical?

Les persones amb espondilosi cervical han de sabe...

Quins són els criteris de diagnòstic del fetge gras?

Amb la millora contínua de les condicions de vida...

Quins són els perills de l'amor prematur?

L'amor prematur és un fenomen molt comú en la...

Quins són els símptomes del reumatisme de genoll?

El reumatisme és una malaltia clínica freqüent qu...

Quins són els mals hàbits que perjudiquen la teva immunitat?

Darrerament m'he sentit dèbil i impotent, de ...

9 de les ciutats antigues més impopulars de la Xina que val la pena visitar

Quan es visita una ciutat antiga, el que més es v...

La paràlisi facial s'ha de tractar amb la medicina tradicional xinesa?

Avui en dia, moltes persones no es cuiden bé de l...

Els homes amb aquesta característica neixen amb una vida llarga

Moltes persones poden llegir les línies de les pa...

Val la pena una ullada! Una col·lecció de trucs de la vida (part 2)

A la vida, sovint ens trobem amb alguns petits pr...

Puc fumar si tinc pressió arterial alta?

A la vida real, la hipertensió és una malaltia re...

Quins són els efectes i funcions de l'àgata blanca

El nom d'àgata blanca ens recorda a les perle...