La mel és un dels aliments habituals en la nostra vida diària, però has descobert que, a més de menjar mel, la conservació de la mel també és molt important per evitar que la mel caduqui i es mulli, en general cada tipus d'aliment té una vida útil, sobretot a l'estiu calent, si la mel no està ben conservada, és fàcil convertir-la en substàncies cancerígenes a l'estiu. La mel s'ha d'emmagatzemar en un lloc fresc i fosc. Com que la mel és un líquid dèbilment àcid i pot reaccionar químicament amb metalls, es produirà una reacció química quan entri en contacte amb metalls com el plom, el zinc i el ferro durant l'emmagatzematge. Per tant, per emmagatzemar la mel s'han d'utilitzar recipients no metàl·lics com ara ceràmica, ampolles de vidre, bótes de plàstic no tòxics, etc. Durant l'emmagatzematge, la mel també s'ha d'evitar la contaminació per olors, la humitat, la fermentació i la contaminació. Per evitar la contaminació i contaminació per olors, no s'ha d'emmagatzemar juntament amb elements olorosos (com gasolina, alcohol, alls, etc.), elements corrosius (com fertilitzants, pesticides, calç, àlcali, salitre, etc.) o elements insalubres (com ara residus, productes ramaders, etc.). La vida útil de la mel és actualment de 18 mesos segons estipula l'estat. Però les abelles amb una concentració madura alta també es poden mantenir durant molts anys. Però és millor menjar mel fresca, perquè la mel fresca generalment té un millor color, aroma i gust. La mel es deteriorarà amb el pas del temps, cosa que es manifesta en dos aspectes: primer, el gust es torna agre, i segon, es torna més fina (la mel normal és molt viscosa, i la mel d'osmanthus d'alta qualitat fins i tot es pot embolicar en paper net en comptes d'en galledes o ampolles, la qual cosa demostra com de viscosa és). La mel es fa malbé principalment a causa de l'augment de la temperatura, de manera que una nevera pot resoldre aquest problema. L'aparició de moltes bombolles grises a la mel indica que una part de la matèria orgànica de la mel s'ha descompost i s'ha convertit en gas i s'ha desbordat. En aquest moment, encara que la mel encara no s'ha deteriorat, el seu valor nutricional ha disminuït. La vida útil de la mel és molt crítica. La mel acabada de comprar s'ha d'emmagatzemar en un lloc fresc. No és adequat per emmagatzemar la mel en llocs bruts. |
<<: Com emmagatzemar la maca seca?
>>: Com evitar la infecció amb tampons
A mesura que les funcions físiques de les persone...
Les boles d'arròs glutinós són un aliment del...
Maquillar-se després d'aixecar-se cada dia és...
Molts amics senten dolor a la pell i els ossos de...
Quin és el lloc web de l'empresa federal alema...
Avui en dia, cada cop més gent és conscient del p...
De vegades, quan veiem persones negres, veiem que...
Durant el període de creixement de les persones, ...
Les dents són parts del cos molt importants del c...
Hi ha molts tipus de fractures En general, les fr...
Què és la síndrome de baix rendiment cardíac? Cre...
Tenir la cara neta és el somni de moltes amigues,...
Sovint, beure està implicat en els àpats i les re...
Amb la pressió creixent de la vida de les persone...
Quina és la pàgina web de la Universitat de Poitie...