La mel és un dels aliments habituals en la nostra vida diària, però has descobert que, a més de menjar mel, la conservació de la mel també és molt important per evitar que la mel caduqui i es mulli, en general cada tipus d'aliment té una vida útil, sobretot a l'estiu calent, si la mel no està ben conservada, és fàcil convertir-la en substàncies cancerígenes a l'estiu. La mel s'ha d'emmagatzemar en un lloc fresc i fosc. Com que la mel és un líquid dèbilment àcid i pot reaccionar químicament amb metalls, es produirà una reacció química quan entri en contacte amb metalls com el plom, el zinc i el ferro durant l'emmagatzematge. Per tant, per emmagatzemar la mel s'han d'utilitzar recipients no metàl·lics com ara ceràmica, ampolles de vidre, bótes de plàstic no tòxics, etc. Durant l'emmagatzematge, la mel també s'ha d'evitar la contaminació per olors, la humitat, la fermentació i la contaminació. Per evitar la contaminació i contaminació per olors, no s'ha d'emmagatzemar juntament amb elements olorosos (com gasolina, alcohol, alls, etc.), elements corrosius (com fertilitzants, pesticides, calç, àlcali, salitre, etc.) o elements insalubres (com ara residus, productes ramaders, etc.). La vida útil de la mel és actualment de 18 mesos segons estipula l'estat. Però les abelles amb una concentració madura alta també es poden mantenir durant molts anys. Però és millor menjar mel fresca, perquè la mel fresca generalment té un millor color, aroma i gust. La mel es deteriorarà amb el pas del temps, cosa que es manifesta en dos aspectes: primer, el gust es torna agre, i segon, es torna més fina (la mel normal és molt viscosa, i la mel d'osmanthus d'alta qualitat fins i tot es pot embolicar en paper net en comptes d'en galledes o ampolles, la qual cosa demostra com de viscosa és). La mel es fa malbé principalment a causa de l'augment de la temperatura, de manera que una nevera pot resoldre aquest problema. L'aparició de moltes bombolles grises a la mel indica que una part de la matèria orgànica de la mel s'ha descompost i s'ha convertit en gas i s'ha desbordat. En aquest moment, encara que la mel encara no s'ha deteriorat, el seu valor nutricional ha disminuït. La vida útil de la mel és molt crítica. La mel acabada de comprar s'ha d'emmagatzemar en un lloc fresc. No és adequat per emmagatzemar la mel en llocs bruts. |
<<: Com emmagatzemar la maca seca?
>>: Com evitar la infecció amb tampons
A la vida real, moltes persones estan especialmen...
La llavor de Cassia és un material de cura de la ...
Què és el lloc web de Bajaj Herbals? Bajaj Herbals...
Quan estem sans, cadascú de nosaltres hauria d...
Moltes persones no es preocupen per la hipopotasè...
Quin és el lloc web de la Universitat Sudstadt de ...
Què és The Flash Online? Blic Online és la versió ...
Avui en dia, la gent està sota molta pressió a la...
Prendre el medicament adequat pot curar malalties...
A mesura que la gent té cada vegada més opcions d...
El trastorn de la personalitat evitant és en real...
Per a la majoria de jugadors, si pots tenir un ho...
Com tots sabem, l'extracte de llavors de raïm...
Què és el lloc web de la Universitat McMaster? La ...
Ara hi ha smog molt greu a Pequín, així que molts...