Com conservar la mel a l'estiu

Com conservar la mel a l'estiu

La mel és un dels aliments habituals en la nostra vida diària, però has descobert que, a més de menjar mel, la conservació de la mel també és molt important per evitar que la mel caduqui i es mulli, en general cada tipus d'aliment té una vida útil, sobretot a l'estiu calent, si la mel no està ben conservada, és fàcil convertir-la en substàncies cancerígenes a l'estiu.

La mel s'ha d'emmagatzemar en un lloc fresc i fosc. Com que la mel és un líquid dèbilment àcid i pot reaccionar químicament amb metalls, es produirà una reacció química quan entri en contacte amb metalls com el plom, el zinc i el ferro durant l'emmagatzematge. Per tant, per emmagatzemar la mel s'han d'utilitzar recipients no metàl·lics com ara ceràmica, ampolles de vidre, bótes de plàstic no tòxics, etc.

Durant l'emmagatzematge, la mel també s'ha d'evitar la contaminació per olors, la humitat, la fermentació i la contaminació. Per evitar la contaminació i contaminació per olors, no s'ha d'emmagatzemar juntament amb elements olorosos (com gasolina, alcohol, alls, etc.), elements corrosius (com fertilitzants, pesticides, calç, àlcali, salitre, etc.) o elements insalubres (com ara residus, productes ramaders, etc.).

La vida útil de la mel és actualment de 18 mesos segons estipula l'estat. Però les abelles amb una concentració madura alta també es poden mantenir durant molts anys. Però és millor menjar mel fresca, perquè la mel fresca generalment té un millor color, aroma i gust.

La mel es deteriorarà amb el pas del temps, cosa que es manifesta en dos aspectes: primer, el gust es torna agre, i segon, es torna més fina (la mel normal és molt viscosa, i la mel d'osmanthus d'alta qualitat fins i tot es pot embolicar en paper net en comptes d'en galledes o ampolles, la qual cosa demostra com de viscosa és). La mel es fa malbé principalment a causa de l'augment de la temperatura, de manera que una nevera pot resoldre aquest problema.

L'aparició de moltes bombolles grises a la mel indica que una part de la matèria orgànica de la mel s'ha descompost i s'ha convertit en gas i s'ha desbordat. En aquest moment, encara que la mel encara no s'ha deteriorat, el seu valor nutricional ha disminuït.

La vida útil de la mel és molt crítica. La mel acabada de comprar s'ha d'emmagatzemar en un lloc fresc. No és adequat per emmagatzemar la mel en llocs bruts.

<<:  Com emmagatzemar la maca seca?

>>:  Com evitar la infecció amb tampons

Recomanar articles

Símptomes d'hiperplàsia òssia als dits

A mesura que les funcions físiques de les persone...

El blanqueig de llavis és bo? Hi ha molts avantatges

Maquillar-se després d'aixecar-se cada dia és...

Què causa el dolor de natges?

Molts amics senten dolor a la pell i els ossos de...

Puc menjar astragalus durant la menstruació?

Avui en dia, cada cop més gent és conscient del p...

Com utilitzar les maduixes per blanquejar les dents

De vegades, quan veiem persones negres, veiem que...

Quines són algunes maneres ràpides de desfer-se de les cicatrius d'acne?

Durant el període de creixement de les persones, ...

Com raspallar-se les dents durant el tractament d'ortodòncia

Les dents són parts del cos molt importants del c...

Quines són les seqüeles de les fractures conminutes?

Hi ha molts tipus de fractures En general, les fr...

Què és la síndrome de baix consum cardíac?

Què és la síndrome de baix rendiment cardíac? Cre...

Causes de les taques als llavis

Tenir la cara neta és el somni de moltes amigues,...

Quins aliments has de menjar per estar sobri després d'haver begut?

Sovint, beure està implicat en els àpats i les re...

Què fer si teniu hemorroides

Amb la pressió creixent de la vida de les persone...