Per dir-ho simplement, la mel silvestre és una mel natural sense cap additiu. Es diu que la mel té grans funcions i pot curar la pell anem a entendre com identificar la mel silvestre. Com identificar la mel autòctona: 1. Sabor: Mel natural pura, amb un gust ric i dolç i un postgust llarg. Té una sensació dolça especial, una olor floral, o un gust lleugerament agre i amarg. La mel falsa és lleugerament dolça i no té un sabor floral o essencial. 2. Observa la cristal·lització: Generalment, la mel pura tendeix a cristal·litzar a 11-15 graus. Algunes mels nutritives tenen cristalls molt rugosos, mentre que altres tenen cristalls molt fins. El grau i el color de cristal·lització varien en funció de les fonts de flors. 3. Observeu el seu color: la mel natural té diferents colors a causa de les diferents fonts de flors, i les diferents mels tenen diferents colors, la concentració no és molt alta, i es convertirà en perles rodones quan es recollirà amb escuradents, i la mel falsa té un color bonic i, bàsicament, les fonts de flors són iguals quan es recolliran. 4. Si us plau, llegiu els ingredients de l'etiqueta del producte: alguns productes estan marcats amb la preparació (mesclatura) escolliu els marcats amb mel pura o mel 100%. 1. Mel negra La mel d'abella negra és rica en vitamines, minerals, sucres, àcids, enzims, col·lagen, proteïnes, aminoàcids, substàncies aromàtiques i altres nutrients essencials per al cos humà. 2. Collita de mel a l'antiga Aquesta mel és mel multiflor, que és la millor entre totes les mels. La forma antiga de tallar la mel és tallar el rusc, embolicar-lo amb un tros de tela i després separar el rusc i la mel apretant. Això és molt diferent del mètode de gravetat de l'agitador de mel, de manera que aquesta mel és rica en molts altres nutrients. La mel conté moltes fonts de flors com ara cítrics, flor de taronger, platicodon, flor de colza i flor d'espina. També hi ha algunes fonts de mel petites de les quals es desconeix el nom. La característica de les abelles autòctones en l'elaboració de mel és que no només poden fer mel a partir de grans fonts de nèctar, sinó també d'algunes fonts petites de nèctar que són molt precioses i que les abelles italianes no recolliran. (Aquesta és la característica de les abelles salvatges) Dolç i suau. Té bons efectes sobre el restrenyiment, la bellesa, la cura de la pell, la pèrdua de pes i la cura de la salut. L'anterior és una introducció als mètodes d'identificació de la mel silvestre. Després de llegir això, tothom sap com identificar la mel és incommensurable, però si és falsa, no només no alimentarà el cos, sinó que també farà mal al cos. |
<<: Quins són els efectes i les funcions dels coixins de carbó de bambú
>>: Quin és l'ús correcte dels embenats?
L'oli de refrigeració ha estat popular a l...
Els meridians del cos humà estan repartits per to...
Hi ha moltes raons per al mal d'esquena, i la...
Què és Aveda? Aveda és una marca australiana de co...
No és estrany utilitzar la crioteràpia per tracta...
L'herpes és una malaltia comuna de la pell, q...
Hi ha moltes raons per a la congestió nasal, com ...
Quan estem a l'adolescència, desenvoluparem m...
Quan arriba la tardor, la gent tendeix a perdre e...
La parpella inferior de l'ull esquerre sempre...
El massatge lumbar pot ajudar-nos a alleujar el m...
El sèsam negre és un tipus d'aliment que meng...
El mareig és un símptoma que sovint experimenta l...
Cada cop que organitzo el meu armari, trobo sorpr...
Què és quaranta-cinc deu? Forty Five Ten és una fa...