Com identificar la mel autòctona

Com identificar la mel autòctona

Per dir-ho simplement, la mel silvestre és una mel natural sense cap additiu. Es diu que la mel té grans funcions i pot curar la pell anem a entendre com identificar la mel silvestre.

Com identificar la mel autòctona:

1. Sabor: Mel natural pura, amb un gust ric i dolç i un postgust llarg. Té una sensació dolça especial, una olor floral, o un gust lleugerament agre i amarg. La mel falsa és lleugerament dolça i no té un sabor floral o essencial.

2. Observa la cristal·lització: Generalment, la mel pura tendeix a cristal·litzar a 11-15 graus. Algunes mels nutritives tenen cristalls molt rugosos, mentre que altres tenen cristalls molt fins. El grau i el color de cristal·lització varien en funció de les fonts de flors.

3. Observeu el seu color: la mel natural té diferents colors a causa de les diferents fonts de flors, i les diferents mels tenen diferents colors, la concentració no és molt alta, i es convertirà en perles rodones quan es recollirà amb escuradents, i la mel falsa té un color bonic i, bàsicament, les fonts de flors són iguals quan es recolliran.

4. Si us plau, llegiu els ingredients de l'etiqueta del producte: alguns productes estan marcats amb la preparació (mesclatura) escolliu els marcats amb mel pura o mel 100%.

1. Mel negra

La mel d'abella negra és rica en vitamines, minerals, sucres, àcids, enzims, col·lagen, proteïnes, aminoàcids, substàncies aromàtiques i altres nutrients essencials per al cos humà.

2. Collita de mel a l'antiga

Aquesta mel és mel multiflor, que és la millor entre totes les mels. La forma antiga de tallar la mel és tallar el rusc, embolicar-lo amb un tros de tela i després separar el rusc i la mel apretant. Això és molt diferent del mètode de gravetat de l'agitador de mel, de manera que aquesta mel és rica en molts altres nutrients. La mel conté moltes fonts de flors com ara cítrics, flor de taronger, platicodon, flor de colza i flor d'espina. També hi ha algunes fonts de mel petites de les quals es desconeix el nom. La característica de les abelles autòctones en l'elaboració de mel és que no només poden fer mel a partir de grans fonts de nèctar, sinó també d'algunes fonts petites de nèctar que són molt precioses i que les abelles italianes no recolliran. (Aquesta és la característica de les abelles salvatges) Dolç i suau. Té bons efectes sobre el restrenyiment, la bellesa, la cura de la pell, la pèrdua de pes i la cura de la salut.

L'anterior és una introducció als mètodes d'identificació de la mel silvestre. Després de llegir això, tothom sap com identificar la mel és incommensurable, però si és falsa, no només no alimentarà el cos, sinó que també farà mal al cos.

<<:  Quins són els efectes i les funcions dels coixins de carbó de bambú

>>:  Quin és l'ús correcte dels embenats?

Recomanar articles

Què és la diftèria i quins danys provoca?

La diftèria és una malaltia infecciosa respiratòr...

La magrana conté vitamina C?

La magrana té un sabor agredolç i té un valor nut...

Valor nutricional, eficàcia i funció de les peres, i tabús alimentaris

La pera és una fruita habitual a les nostres vide...

Què causa l'obesitat infantil?

Molts nens tenen obesitat severa des de la infànc...

Quan han de prendre els nadons oli de fetge de bacallà?

L'oli de fetge de bacallà és un medicament tò...

Signes de perill ocults d'indigestió

Si estàs sensiblement més prim tot i que no has f...

Tractament de la periodontitis: dos passos

La periodontitis és una malaltia crònica, que es ...

Es poden tractar les cataractes amb làser?

Les cataractes són una malaltia ocular relativame...