El salmó és un peix molt adequat per menjar cru pel seu bon gust quan es menja cru, moltes persones s'han enamorat del sashimi. Sobretot al Japó, la manera de menjar el salmó és més particular Encara que el salmó és deliciós, hi ha gent que es pregunta si el salmó té paràsits, però també està relacionat amb l'entorn en què creix el salmó. 1. Classificació del salmó i si conté paràsits Segons les zones marines on viuen, el salmó es pot dividir en dues categories: el salmó del Pacífic i el de l'Atlàntic. El salmó del Pacífic viu principalment a Alaska als Estats Units i Hokkaido al Japó. La majoria són peixos salvatges que neden entre rius i mars. Els salmons de l'Atlàntic Nord de Noruega i Xile no passen pel procés de "torn al riu" i generalment es crien al mar profund, per la qual cosa són més adequats per al sashimi. Tanmateix, el salmó d'aigües profundes no està absolutament lliure de paràsits i menjar peix marí cru no pot eliminar el risc d'infecció per paràsits. En comparació amb els paràsits, és més probable que els peixos estiguin contaminats per microorganismes durant el transport i el processament, i necessiten més atenció. Hi ha al mercat una espècie de salmó fals amb el nom científic de "truita arc de Sant Martí". Aquest peix és un peix d'aigua dolça i no és apte per al consum com a sashimi. Si trobeu un salmó "recent pescat i tallat", aneu amb compte. Els restaurants no només utilitzen la truita arc de Sant Martí per suplantar el salmó, sinó que la carn de salmó o els productes que es venen als supermercats de vegades també es fan passar per la carn de la truita arc de Sant Martí. 2. Valor nutricional del salmó 1. El salmó és ric en àcids grassos insaturats, que poden reduir eficaçment els lípids i el colesterol a la sang, prevenir i tractar malalties cardiovasculars. Dos àpats a la setmana poden reduir en un terç la probabilitat de mort per malalties del cor. El salmó també conté una substància anomenada astaxantina, que és un antioxidant molt potent. Els àcids grassos que conté són substàncies essencials per al cervell, la retina i el sistema nerviós Poden millorar la funció cerebral, prevenir la malaltia d'Alzheimer i prevenir la pèrdua de visió. 2. El salmó pot prevenir eficaçment l'aparició i el desenvolupament de malalties cròniques com la diabetis. Té un alt valor nutricional i gaudeix de la reputació de "tresor de l'aigua". Apte per a persones de totes les edats, pacients amb malalties cardiovasculars i treballadors mentals apte per a persones que pateixen demaciació, edemes, indigestió, etc. 3. El salmó també conté una varietat de nutrients que necessita el cos humà, com ara minerals, oligoelements, greixos, etc. |
<<: La supervivència està relacionada amb la fibrosi pulmonar?
>>: Quant de temps triga a que la fibrosi hepàtica es converteixi en cirrosi?
Quina és la pàgina web de l'Acadèmia de Belles...
Si hi ha taques d'oli a la roba, la temperatu...
En primer lloc, he d'explicar-vos que l'H...
Quin és el lloc web de la South Dakota State Unive...
Què és el lloc web de la New York Life Insurance C...
La boca no només és l'entrada del cos humà pe...
Moltes persones no entenen quina és la temperatur...
Quin és el lloc web de Japan Kobunsha? Kobunsha és...
Hi ha moltes raons per a la tos i el mal de cap, ...
Tothom sap que t'emborratxaràs després de beu...
La societat actual s'està desenvolupant molt ...
El creixement de les celles està estretament rela...
La viscositat de la sang condueix a una mala circ...
La malaltia cardíaca és ara una malaltia relativa...
Quin és el lloc web del Woori Bank of Korea? Woori...