L'àcid úric té un cert valor normal Una vegada que apareix, l'àcid úric elevat donarà lloc a l'aparició de malalties. El següent és l'índex d'àcid úric del cos humà en circumstàncies normals: Valor de referència normal mètode de reducció de l'àcid fosfotúngstic: Masculí: 149 ~ 416 umol / L. Femení: 89~357umo1/L. Mètode acoblat uricasa-peroxidasa: Adults: 90-420umo1/L. Si el nivell d'àcid úric és realment alt, és probable que provoqui gota, de manera que prevenir la gota és la primera prioritat. Dieta per a àcid úric alt: 1. Beveu més aigua bullida o te lleuger, manteniu-lo entre 1500 i 3000 ml al dia i beu-lo en petites quantitats diverses vegades per ajudar a excretar l'àcid úric. El millor és controlar la producció d'orina diària al voltant dels 2000 ml. Els occidentals solen beure vinagre de sidra de poma regularment per reduir l'àcid úric. No beu te fort, cafè o begudes dolces. 2. Menja més menjar vegetarià, però no tot el menjar vegetarià Menja més albergínies morades, verdures de Xangai i enciam. Eviteu els espinacs com a verdura verda i mengeu-ne menys o gens. Menja més fruites Diverses fruites estan compostes d'hidrats de carboni, que tenen un efecte positiu a l'alcalinització del cos, sobretot menjant més cireres. 3. No beu alcohol L'alcohol pot causar fàcilment l'acumulació d'àcid làctic al cos, que inhibeix l'excreció d'àcid úric i pot induir fàcilment la gota, i la cervesa i el marisc estan totalment prohibits. La pròpia cervesa conté alcohol, que afectarà l'excreció de l'àcid úric i durant el procés d'oxidació de l'alcohol es produiran algunes substàncies que augmenten l'àcid úric. El marisc conté purines i proteïnes. La ingesta excessiva de proteïnes posarà el nostre cos en un ambient lleugerament àcid, la qual cosa afavorirà la formació de cristalls d'àcid úric. Tot i que els nostres factors dietètics només representen entre el 10% i el 20% de l'àcid úric, menjar una gran quantitat de marisc en un curt període de temps provocarà un fort augment de l'àcid úric i beure alcohol afectarà l'excreció. 4. Eviteu menjar grans quantitats d'aliments rics en purines, com ara: cacauet, vedella, porc, marisc, com ara desposseries, sardines, tonyina, fesols i aliments fermentats, peix, gambes, carn fresca, pèsols, espinacs, vi, etc.! Eviteu les carns estofades o estofades. |
<<: Què causa la baixa creatinina en dones embarassades?
>>: Què fer amb la síndrome de Sjögren? Tractament de la síndrome de Sjögren
L'onicomicosi és l'onicomicosi. Les cause...
Ja sigui a l'estiu calent o a l'hivern fr...
La urticària crònica és més freqüent en l'act...
La malaltia és una cosa molt comuna a la vida, to...
Tenir menys cabells és en realitat la caiguda del...
El fum de segona mà es compon principalment de do...
Una manera fàcil de perdre pes per a dones cada n...
L'olla a pressió d'acer inoxidable és imp...
Què és Hammerson Corporation? Hammerson és una con...
La hiperplàsia òssia del genoll és només un tipus...
Què és TIMBUK2? TIMBUK2 és la marca de bosses de m...
A causa de l'aparició del lupus eritematós si...
Les vèrtebres cervicals, les vèrtebres toràciques...
Quin és el lloc web de Sun Life Financial Group of...
Moltes persones tenen línies horitzontals al pont...