De fet, no importa quin tipus de peix sigui, si no es manipula correctament, tindrà una forta olor de peix, i aquestes olors de peix afectaran directament el gust del menjar, per la qual cosa és molt important entendre com eliminar l'olor de peix. 1. Primer, hem de netejar l'arengada. Aquest pas també és crític. Remull la carpa negra en aigua per descongelar-la. És molt fàcil manipular la carpa negra abans que estigui completament descongelada. Pots tallar la boca del peix amb unes tisores i treure els òrgans interns i les brànquies directament sense trencar la vesícula del peix (el peix tindrà un gust amarg si es trenca la vesícula). La pel·lícula negra de la panxa del peix també s'ha de rentar, en cas contrari, tindrà un gust de peix. S'han de tallar les aletes dels dos costats i de la part posterior de l'arengada, així com la cua. Rentar dues vegades més fins que no quedi més sang. 2. Marinar el peix amb vint minuts d'antelació. Es pot guisar sencer o tallar-lo a trossos i tirar una cullerada de sal uniformement a la vora del peix, a l'interior del peix i a l'interior del peix, aboqueu-hi una mica de vi de cocció per eliminar l'olor de peix i talleu el gingebre a rodanxes per treure'n el peix. 3. Pelar i rentar les patates, tallar-les a trossos, tallar la ceba a trossos oblics, tallar el gingebre, aixafar els alls, posar-los en un bol, afegir 1 cullerada de vi de cocció, 1 cullerada de salsa de soja fosca, 1 cullerada de salsa de soja lleugera, 2 cullerades de vinagre envellit, 1 cullerada d'essència de pollastre, 1 cullerada d'essència afegiu-hi una mica de bitxo sec i pols de cinc espècies per eliminar l'olor de peix, ompliu-lo d'aigua i la salsa està llesta. 4. Després de marinar el peix, poseu el wok al foc, fregueu el wok amb gingebre i, a continuació, aboqueu-hi oli per evitar que s'enganxi el peix. Quan l'oli estigui calent, poseu-hi l'arengada i fregiu el peix a foc lent, ja que es trencarà la vora del wok. Quan el peix estigui fregit, podeu donar-li la volta fàcilment amb una espàtula i fregir l'altre costat. 5. Després de sofregir les dues bandes, aboqueu la salsa, poseu-hi les patates i afegiu-hi dos bols d'aigua, procurant que l'aigua cobreixi l'arengada. Pugeu el foc i porteu l'olla a ebullició Tasteu el menjar i afegiu-hi una mica de sal si és suau. Reduïu el foc a mitjà i cuini a foc lent durant 15 minuts fins que la salsa espesseixi. |
<<: Què utilitzar per a la imprimació de llavis Hi ha tantes maneres
>>: Quin tipus de carn és millor per a la gota?
Sovint podem veure essència a les nostres vides É...
El pol·len de rosa és un material medicinal de ma...
A mesura que milloren els nivells de vida de les ...
Quan sortiu, sovint heu d'agafar un cotxe, sob...
A la vida diària, moltes persones troben que sovi...
La condició física de la gent empitjora avui en d...
Què és el lloc web de la Universitat de Howard? La...
Quin és el lloc web d'Emma Roberts? Emma Rober...
Molts amics saben que després de quedar-se desper...
Quina és la pàgina web de JE? XE és el lloc web de...
Yam, Poria cocos, Atractylodes macrocephala, and ...
Hi ha molta gent que pateix problemes d'estóm...
Quina és la raó de pelar els peus Crec que molta ...
La roba blanca dóna a la gent una sensació de pur...
La qualitat del coixí afectarà directament la qua...