De fet, no importa quin tipus de peix sigui, si no es manipula correctament, tindrà una forta olor de peix, i aquestes olors de peix afectaran directament el gust del menjar, per la qual cosa és molt important entendre com eliminar l'olor de peix. 1. Primer, hem de netejar l'arengada. Aquest pas també és crític. Remull la carpa negra en aigua per descongelar-la. És molt fàcil manipular la carpa negra abans que estigui completament descongelada. Pots tallar la boca del peix amb unes tisores i treure els òrgans interns i les brànquies directament sense trencar la vesícula del peix (el peix tindrà un gust amarg si es trenca la vesícula). La pel·lícula negra de la panxa del peix també s'ha de rentar, en cas contrari, tindrà un gust de peix. S'han de tallar les aletes dels dos costats i de la part posterior de l'arengada, així com la cua. Rentar dues vegades més fins que no quedi més sang. 2. Marinar el peix amb vint minuts d'antelació. Es pot guisar sencer o tallar-lo a trossos i tirar una cullerada de sal uniformement a la vora del peix, a l'interior del peix i a l'interior del peix, aboqueu-hi una mica de vi de cocció per eliminar l'olor de peix i talleu el gingebre a rodanxes per treure'n el peix. 3. Pelar i rentar les patates, tallar-les a trossos, tallar la ceba a trossos oblics, tallar el gingebre, aixafar els alls, posar-los en un bol, afegir 1 cullerada de vi de cocció, 1 cullerada de salsa de soja fosca, 1 cullerada de salsa de soja lleugera, 2 cullerades de vinagre envellit, 1 cullerada d'essència de pollastre, 1 cullerada d'essència afegiu-hi una mica de bitxo sec i pols de cinc espècies per eliminar l'olor de peix, ompliu-lo d'aigua i la salsa està llesta. 4. Després de marinar el peix, poseu el wok al foc, fregueu el wok amb gingebre i, a continuació, aboqueu-hi oli per evitar que s'enganxi el peix. Quan l'oli estigui calent, poseu-hi l'arengada i fregiu el peix a foc lent, ja que es trencarà la vora del wok. Quan el peix estigui fregit, podeu donar-li la volta fàcilment amb una espàtula i fregir l'altre costat. 5. Després de sofregir les dues bandes, aboqueu la salsa, poseu-hi les patates i afegiu-hi dos bols d'aigua, procurant que l'aigua cobreixi l'arengada. Pugeu el foc i porteu l'olla a ebullició Tasteu el menjar i afegiu-hi una mica de sal si és suau. Reduïu el foc a mitjà i cuini a foc lent durant 15 minuts fins que la salsa espesseixi. |
<<: Què utilitzar per a la imprimació de llavis Hi ha tantes maneres
>>: Quin tipus de carn és millor per a la gota?
Sempre hi ha diverses malalties a les nostres vid...
Què és SonnyDickson? Sonny Dickson és un famós blo...
En els darrers anys, a mesura que la pressió vita...
L'alopecia areata, també coneguda com a alopè...
Què és el lloc web del supermercat en línia German...
Tots els medicaments són verinosos fins a cert pu...
Què és el lloc web de la Lliga de futbol israelian...
Quin és el lloc web de l'Ipswich Town Football...
Sempre hi ha coses inesperades a la vida, quan le...
La gota és una malaltia reumàtica. Els pacients a...
Què és el pit del colom? Molta gent pot dir que é...
Si l'hormona estimulant de la tiroide és baix...
Aquest poema amb el tema del son va ser escrit pe...
L'espondilosi cervical comprimint el sac de l...
Crec que tothom està molt familiaritzat amb el co...