Quin tipus de carn es pot menjar la gota? Els pacients amb gota han de prestar atenció a molts problemes de la seva dieta. Els pacients amb gota no poden menjar carn, però sí fruites i verdures. Els pacients amb gota poden menjar carn, però haurien de menjar menys. La dieta dels pacients amb gota hauria de ser lleugera i haurien de menjar més menjar vegetarià, però no tots els aliments vegetarians s'han de menjar més Poden menjar més albergínia morada, verd de Xangai i enciam. Eviteu menjar espinacs com a verdura verda. Menja més fruites Diverses fruites estan compostes d'hidrats de carboni, que tenen un efecte positiu a l'alcalinització del cos, sobretot menjant més cireres. Els pacients amb gota han d'evitar els aliments rics en purines. Els pacients han d'escollir una dieta baixa en purines durant la fase aguda. La ingesta de purines ha de ser de 150 mg al dia, i els aliments alts en purines estan prohibits. Tot i que la purina exògena no és la causa principal de la gota, menjar un àpat ric en purines és similar a injectar una dosi d'àcid úric a la sang, que de sobte augmenta la concentració d'àcid úric en sang i pot induir fàcilment un atac agut de gota. Per tant, reduir la ingesta d'aliments rics en purines és d'una importància única en la prevenció i el tractament de la gota. Limitar la ingesta de sal: la ingesta excessiva de sal pot provocar espasmes de les artèries petites, augmentar la pressió arterial i accelerar el procés d'esclerosi arteriolar renal. La sal de sodi afavoreix la precipitació d'àcid úric. Reduir adequadament la ingesta de sal de sodi pot ajudar a reduir la pressió arterial i reduir la retenció de sodi i aigua al cos. Els pacients amb gota han de limitar la ingesta de sal entre 2 i 5 grams per dia, i la gent normal ha de mantenir una dieta lleugera. Les cloïsses, els mariscs, la quallada de mongetes fermentades, els productes en vinagre, els ous en conserva, les verdures salades (en escabetx), les gambes seques, el bacó (ous) i les verdures com els espinacs d'aigua i el crisantem són rics en sodi i s'han de menjar menys o no. Limiteu els aliments grassos: els pacients amb gota haurien de reduir la ingesta de greixos, ja que el consum excessiu de greixos pot reduir l'excreció d'àcid úric. La ingesta total diària de greixos per als pacients amb gota hauria d'estar al voltant dels 50 grams. Tingueu en compte que els olis vegetals s'han d'utilitzar com a font principal de greix i s'han de consumir menys greixos animals. Utilitzeu menys oli a l'hora de cuinar. Tot i que la dieta té un cert impacte en la gota, els pacients no necessiten ser massa sensibles. El millor és entendre completament la dieta saludable dels pacients amb gota i fer arranjaments dietètics raonables per evitar que la malaltia es vegi afectada per una dieta inadequada. A més, la gota és hereditària i els pacients haurien de rebre tractament activament per evitar que torni a passar la tragèdia. |
<<: Com cuinar peix negre sense olor de peix i nutritiu
>>: Com fer que la sopa de peix sigui deliciosa i no peix?
Moltes persones volen perdre pes i mostrar la sev...
El te de rosa és un te de bellesa popular avui en...
Quina és la web del Braga Football Club? El Braga ...
Quina és la pàgina web del Cali Sports Football Cl...
Les ungles no només tenen la funció de salut del ...
Què és Edenred? Edenred és una empresa de consulto...
Quins són els efectes de les pastilles de Tongren...
Quin és el lloc web de l'Associació de Música ...
Les berrugues són un tipus de creixement de la pe...
A moltes mares sempre els agrada netejar-se els m...
Què és el lloc web del Ministeri d'Interior de...
1. Anèmia: El nombre de glòbuls vermells a la san...
Què és la web del Grup Fonterra? Fonterra Co-opera...
A la vida, algunes persones són més propenses a p...
Els ous d'ànec salats són un menjar tradicion...