Com tallar millor el mango

Com tallar millor el mango

De fet, moltes persones trobaran que, tot i que els mangos són deliciosos, és fàcil embrutar-se la roba i la boca un cop se'ls menja.

Mètode 1: mètode de tall estàndard

1 Rentar el mango sense pelar-lo.

2 Talleu el mango en terços.

Cada mango té un nucli pla al mig, i el mateix mango té una forma ovalada lleugerament aplanada. Localitza l'eix longitudinal del mango. Si voleu tallar el mango amb més carn, talleu dues línies rectes paral·leles a banda i banda del pou del mango.

3 Talleu suaument horitzontalment les rodanxes esquerra i dreta de carn de mango, però no talleu la pell.

4 Utilitzeu el dit mitjà i el dit anular per pressionar contra la pela i, a continuació, empeny la carn cap amunt de manera que la pela es pugui col·locar plana al plat, i la carn després de tallar-la en creu s'estén en forma de ventall.

5. Talleu el mango a trossos petits de la mateixa manera que l'anterior, o talleu-lo principalment horitzontalment (a prop de la pela) i poseu-lo en un bol. Un ganivet d'aranja corbat i serrat és útil per tallar la pela des de la vora de la part corbada inferior del mango.

6 Si voleu menjar-vos la carn que queda al nucli, peleu el mango del mig. Introduïu una forquilla al mig de la fossa, toqueu-la suaument amb el palmell de la mà unes quantes vegades i després podreu menjar la carn restant. Compte amb els sucs de mango que degoten!

Mètode 2: mossegar les dents

1 Agafeu el mango a la mà amb la tija cap amunt. (verticalment cap amunt)

2 Talleu la fruita del centre del nucli Ara els dos trossos de carn només estan connectats pel nucli. La carn d'un costat caurà automàticament de la carn de l'altre costat.

3 Obriu-lo i obtindreu un bol de carn de mango sense llavors.

4Ara ve la part difícil. L'altra meitat del mango encara té el pou, que hem d'excavar. Agafeu la fossa amb les dents i gireu la base per alliberar la carn de la fossa. (Aquest mètode requereix pràctica o serà difícil al principi.) Ara, els dos bols contenen parts iguals de la polpa de la fruita sense pinyol.

5 Després de refredar, menja amb una cullera.

<<:  Què és el tumor de tiroides?

>>:  Quins són els símptomes dels tumors de tiroides?

Recomanar articles

Què passa amb LinkPrice? Revisions d'enllaços i informació del lloc web

Què és LinkPrice? LinkPrice: el proveïdor de serve...

Causes de la depressió

La depressió ha existit des de l'antiguitat, ...

Puc menjar ceba després de treure un lunar?

Moltes persones es pregunten si poden menjar ceba...

Quins són els tabús de la pedra mèdica en remull amb aigua

La pedra mèdica és un mineral que conté molts ele...

Signes de càncer revelats amb pets

El càncer colorectal és el nom col·lectiu del càn...

Com controlar el sucre en sang després dels àpats

El sucre en sang és el sucre del sèrum sanguini, ...

Com netejar una olla cremada?

L'olla és un element que utilitzem amb freqüè...

Els canvis d'ungles indiquen deu malalties

El doctor Fox, portaveu de l'Acadèmia America...

Puc menjar bolets shimeji si tinc restrenyiment?

Sabem que l'economia en desenvolupament ens h...