Com tallar millor el mango

Com tallar millor el mango

De fet, moltes persones trobaran que, tot i que els mangos són deliciosos, és fàcil embrutar-se la roba i la boca un cop se'ls menja.

Mètode 1: mètode de tall estàndard

1 Rentar el mango sense pelar-lo.

2 Talleu el mango en terços.

Cada mango té un nucli pla al mig, i el mateix mango té una forma ovalada lleugerament aplanada. Localitza l'eix longitudinal del mango. Si voleu tallar el mango amb més carn, talleu dues línies rectes paral·leles a banda i banda del pou del mango.

3 Talleu suaument horitzontalment les rodanxes esquerra i dreta de carn de mango, però no talleu la pell.

4 Utilitzeu el dit mitjà i el dit anular per pressionar contra la pela i, a continuació, empeny la carn cap amunt de manera que la pela es pugui col·locar plana al plat, i la carn després de tallar-la en creu s'estén en forma de ventall.

5. Talleu el mango a trossos petits de la mateixa manera que l'anterior, o talleu-lo principalment horitzontalment (a prop de la pela) i poseu-lo en un bol. Un ganivet d'aranja corbat i serrat és útil per tallar la pela des de la vora de la part corbada inferior del mango.

6 Si voleu menjar-vos la carn que queda al nucli, peleu el mango del mig. Introduïu una forquilla al mig de la fossa, toqueu-la suaument amb el palmell de la mà unes quantes vegades i després podreu menjar la carn restant. Compte amb els sucs de mango que degoten!

Mètode 2: mossegar les dents

1 Agafeu el mango a la mà amb la tija cap amunt. (verticalment cap amunt)

2 Talleu la fruita del centre del nucli Ara els dos trossos de carn només estan connectats pel nucli. La carn d'un costat caurà automàticament de la carn de l'altre costat.

3 Obriu-lo i obtindreu un bol de carn de mango sense llavors.

4Ara ve la part difícil. L'altra meitat del mango encara té el pou, que hem d'excavar. Agafeu la fossa amb les dents i gireu la base per alliberar la carn de la fossa. (Aquest mètode requereix pràctica o serà difícil al principi.) Ara, els dos bols contenen parts iguals de la polpa de la fruita sense pinyol.

5 Després de refredar, menja amb una cullera.

<<:  Què és el tumor de tiroides?

>>:  Quins són els símptomes dels tumors de tiroides?

Recomanar articles

És bona la cirurgia per a l'espondilitis anquilosant?

L'espondilitis anquilosant és una malaltia re...

Què tal les nines LUTS? Ressenyes de nines LUTS i informació del lloc web

Què és el lloc web de LUTS Doll? La nina LUTS és u...

Per què em fa mal el genoll de sobte?

Quan els genolls sempre et fan mal de sobte, no h...

Aixecar-se d'hora i aixecar-se d'hora és bo per a la salut

Parlant d'anar al llit d'hora i aixecar-s...

Com tractar eficaçment l'anèmia aplàstica

Per descomptat, l'anèmia aplàstica no es pot ...

Què causa picor de gola i tos?

Moltes persones haurien d'haver experimentat ...

Què tal Hitachi? Comentaris de l'empresa Hitachi i informació del lloc web

Què és el lloc web d'Hitachi? Hitachi, Ltd. (H...

Quines són les millors maneres d'hidratar el teu cabell?

Algunes persones neixen amb els cabells secs i gr...

Què és la hidratació?

Les condicions de vida en la societat actual són ...

Com arreglar l'envermelliment facial

Apareixen ratlles de sang vermelles a la cara, qu...

Quins són els efectes secundaris de la crema de doble parpella

A tothom li encanta la cirurgia de la doble parpe...

Puc menjar genciana després de treure un talp?

La genciana pot ajudar a eliminar molt bé la calo...

Millora la teva immunitat i allunya't de la subsalut

No importa el que provoqui la subsalut, independe...

Com tractar la caiguda neurològica sobtada de l'oïda?

La sordesa és una discapacitat auditiva extremada...