Molta gent pensa que borscht i borscht no són el mateix. De fet, borscht és un altre nom per a borscht. Es tracta d'un plat molt senzill, i els ingredients utilitzats en la seva elaboració són la vedella i les patates. Com que la vedella té un valor nutricional molt alt i el borscht té un sabor únic, aquesta delicadesa és estimada per molta gent. Per tal que tothom tasti la deliciositat del borscht, aprenem a fer borscht. Borscht també s'anomena borscht. El borsh en anglès és una sopa elaborada amb remolatxa com a ingredient principal, que conserva el color i el gust bàsics de la remolatxa. Generalment es creu que el borscht es va originar de la cuina ucraïnesa i és un estil de sopa molt popular a Europa de l'Est. A més de la Xina, Ucraïna i Bielorússia, el borscht també és popular a altres països d'Europa de l'Est com Romania, Eslovàquia, Moldàvia, etc. A la primera meitat del segle XX, un gran nombre de persones vivien a Xangai i també van portar la recepta del borscht a Xangai. No obstant això, cal assenyalar que aquest plat xinès anomenat "borscht" és en realitat una variació xinesa de borsh. La paraula anglesa per a Rússia és RÚSSIA, de manera que els literats de Xangai van traduir la sopa de Rússia com "Luosong". L'anomenat borscht és el que solen beure els russos, per això s'anomena borscht. Mètode principal de sopa de verdures vermelles : 1 Talleu la vedella a daus i renteu-la. Poseu aigua freda a l'olla, aboqueu-hi vi de cuina, retireu l'escuma després de bullir, deixeu-ho coure a foc fort durant 5 minuts i retireu-lo de l'olla. Afegiu-hi l'aigua bullint de nou a l'olla, afegiu-hi la vedella, la ceba i el gingebre, deixeu-ho bullir i deixeu-ho coure a foc lent durant uns 40 minuts. 2 Talleu les patates i les pastanagues a daus, i les cebes i la col a trossos per utilitzar-les posteriorment. 3 Escalfeu una paella amb oli, afegiu-hi les patates i les pastanagues i sofregiu durant 3 minuts, després afegiu-hi la ceba i sofregiu durant 2 minuts. Aboqueu les verdures sofregits al brou de vedella. Porteu-ho a ebullició a foc fort, després deixeu-ho coure a foc lent durant 15 minuts. Passats 4-15 minuts, torneu a afegir oli al wok, afegiu-hi la col i sofregiu-ho durant 2 minuts, i després aboqueu-hi el brou de vedella. Passats 5-10 minuts, peleu els tomàquets i els talleu a trossos petits. Escalfeu una mica d'oli en una paella i afegiu-hi els tomàquets i sofregiu-los fins que quedin una salsa. Aboqui el brou de vedella. 6 Torneu a abocar oli a la paella, a foc lent, aboqueu-hi la salsa de tomàquet (he abocat aquí dues bosses), sofregiu una mica i aboqueu-ho a la sopa de vedella. 7 Després de remenar uniformement, afegiu sal per condimentar, deixeu-ho coure 5 minuts i després retireu-lo del foc i ja podeu començar a menjar. Consells 1. Si us agrada la ceba crua, podeu sofregir-les amb col i afegir-les després a la sopa de vedella. 2. Bulliu els tomàquets en aigua bullint durant 5 minuts abans de pelar-los, i seran fàcils de pelar. 3. Quan fregiu la salsa de tomàquet, assegureu-vos d'utilitzar el foc lent per evitar que es cremi. |
<<: Com tractar l'endoftalmitis després de la cirurgia de cataractes?
>>: Quina és la funció del desinfectant de glutaraldehid?
La majoria de les persones a la nostra vida diàri...
Una vegada que els atacs de gota, és molt dolorós...
La varicel·la és un tipus d'herpes zoster, un...
Sempre escoltem algú parlar de les seves úlceres ...
A la vida diària, sempre ens enfrontem a alguns p...
Moltes persones poden trobar-se amb el problema d...
Si trobeu que hi ha abollaments a la part inferio...
Què és l'OPI? OPI és la marca líder mundial de...
Les al·lèrgies a la pell són un fenomen comú a la...
El timpà, com a òrgan de transmissió del so del n...
Què és el lloc web de 7Up? 7.Up és una famosa marc...
La urèmia és causada per la nefritis crònica, que...
El clima a l'hivern és relativament sec, la q...
Com pot una cara bella tolerar l'aparició de ...
Moltes persones a la vida són propenses als tinni...