Com remullar Cistanche deserticola en vi

Com remullar Cistanche deserticola en vi

Cistanche deserticola és un material medicinal xinès relativament comú, i és molt eficaç per regular els cossos tant d'homes com de dones. El Cistanche té molts usos A més de posar-lo en remull amb aigua, també el podeu fer servir per remullar-lo en vi. També són molt evidents l'eficàcia i la funció de Cistanche deserticola remullat amb vi.

1. Cistanche, Cynomorium i Wolfberry Wine

Ingredients: llesques fresques i seques de Cistanche deserticola, Cynomorium songaricum, wolfberry, regalèssia i Polygonatum odoratum.

Com menjar: poseu els materials anteriors en un recipient i afegiu-hi 3 kg de licor de gra pur, deixeu-ho en remull durant 7 a 15 dies i beveu-ne de 10 a 30 ml diaris.

2. Vi Cornus officinalis

Recepta: 60 grams de rodanxes fresques i seques de Cistanche deserticola, 25 grams de Yam, 35 grams de Schisandra chinensis, 40 grams d'Eucommia ulmoides sofregit, 30 grams cadascuna d'Achyranthes, Cuscuta australis, Poria cocos, Corofficina ulmoides, Corofficina, officinalis orientalis , i Polygala tenuifolia, i 2000 grams de vi pur.

Mètode de preparació: processeu i tritureu els medicaments anteriors, poseu-los en una bossa de seda o gasa, poseu-los en un pot de porcellana o terrissa net, aboqueu-hi vi fort per remullar-lo i tanqueu-lo. Després de 5 dies de picar a l'estiu i 7 dies a la tardor i l'hivern, podeu obrir la bossa del medicament, treure-la, filtrar-la i aclarir-la.

3. Epimedium i vi Cistanche

Recepta: 50 grams de rodanxes fresques i seques de Cistanche deserticola, 100 grams d'Epimedium i 1000 grams de vi blanc (o vi d'arròs).

Mètode de preparació: tritureu els medicaments anteriors, remulleu-los amb vi, tanqueu la tapa, col·loqueu-los en un lloc fresc, agiteu-los diverses vegades al dia i obriu la tapa després de 7 dies abans de beure.

4. Vi Cistanche deserticola

Recepta: 60 grams de rodanxes de Cistanche fresques i seques, 30 grams cadascuna de nou moscada i cornus, 10 grams de cinabri i 1200 grams de vi blanc.

Mètode de preparació: Primer tritureu el cinabri en pols i reserveu-los, després tritureu gruixut els medicaments restants, poseu-los en una bossa de gasa, poseu-los en un pot, afegiu-hi vi blanc, després ruixeu-hi el cinabri en pols, remeneu-ho bé, tapeu-los i tanqueu-los en un lloc fresc. Agitar diverses vegades al dia i es pot obrir i consumir després de 7 dies.

<<:  Què passa amb el remull de Cistanche i Cuscuta australis al vi?

>>:  La intoxicació per manganès es pot alleujar menjant més d'aquests aliments

Recomanar articles

4 causes comunes d'adormiment als dits quan dorm

Si els teus dits se senten adormits quan dorms, h...

Com superar la malaltia mental

La societat actual progressa constantment, però t...

Els beneficis de cremar fusta d'agar

Crec que tothom ha d'estar familiaritzat i de...

Menja all així i no tindràs càncer de per vida

Entre la gent circulen molts refranys: “L'all...

Encara puc utilitzar líquid rentavaixelles si està caducat?

Podem utilitzar el rentavaixelles després que cad...

Malalties del sistema digestiu

Amb el desenvolupament continu de la industrialit...

Símptomes d'urticària del fred, els tres més freqüents

La urticària freda és el tipus d'urticària mé...

Quina diferència hi ha entre el foc real i el foc fals?

És molt comú obtenir calor corporal a la vida dià...

Coneixements sobre el desenvolupament de la mama

El desenvolupament dels pits hauria de preocupar ...

Com identificar el tòner sense alcohol

Tot i que l'alcohol que conté el tòner pot te...