L'enverinament per manganès és una condició comuna a les mines, generalment es divideix en intoxicació aguda per manganès i intoxicació crònica per manganès. La gamba és un animal del subfílum Crustacis, ordre dels Decapoda, subordre Natantia. Prop de 2.000 espècies. Estretament relacionat amb crancs, escamarlans, escamarlans, llagostins, cigales i llamàntols. Es caracteritza per tenir un cos translúcid, un cos aplanat lateralment, un abdomen flexible i un ventall de cua a l'extrem. Les segones antenes són llargues i semblants a un fuet. Les extremitats ventrals són extremitats nadadores. Es troba als oceans, llacs d'aigua dolça i rierols. Moltes espècies són aliments importants. La mida oscil·la entre uns pocs mil·límetres i més de 20 centímetres (uns 8 polzades), amb una mitjana de 4 a 8 centímetres (1,5 a 3 polzades). Els que són grans es diuen gambes. Pot nedar cap enrere ràpidament doblegant l'abdomen i la cua. Mengen organismes diminuts i alguns mengen carronya. Les gambes femelles poden pondre entre 1.500 i 14.000 ous, que estan units a les extremitats nedadores. Passa per cinc etapes de desenvolupament abans d'arribar a l'edat adulta. el meu país té grans zones marines i nombrosos rius, llacs i embassaments, que són rics en gambes marines i d'aigua dolça. La gambeta és un marisc deliciós, nutritiu i que es pot utilitzar per fer una varietat de delícies. Es coneix com la "regalèssia" entre les verdures. Les gambes marines inclouen les gambes, les gambes, les gambes, les llamàntols, etc.; les gambes d'aigua dolça inclouen les gambes verdes, les gambes de riu, les gambes d'herba, els escamarlans, etc.; No importa quin tipus de gambes, és rica en proteïnes i té un alt valor nutritiu. La seva carn és suau i fàcil de digerir, però sense olor de peix i espuelas òssies. Segons l'anàlisi científica, la part comestible de les gambes conté entre un 16% i un 20% de proteïnes. Els ous són rics en nutrients i són molt populars entre les mestresses de casa. Els ous, també anomenats ous de gallina, són ous posats per les gallines. Tenen una closca dura a l'exterior i una cambra d'aire, clara d'ou i rovell. Ric en colesterol i ric en nutrients, un ou pesa uns 50 grams i conté 7 grams de proteïnes. La proporció d'aminoàcids de la proteïna de l'ou és molt adequada per a les necessitats fisiològiques del cos humà, és fàcilment absorbida pel cos, té una taxa d'utilització superior al 98%, té un alt valor nutricional i és un dels aliments que consumeixen habitualment els humans. Un ou està format per tres parts: la closca d'ou, la clara i el rovell. 1. Closca d'ou: La closca d'ou completa és de forma ovalada, que representa entre l'11% i l'11,5% del volum de l'ou sencer. 2. Proteïna: La clara d'ou és una substància gelatinosa semifluida a la subclosca, que representa entre el 57% i el 58,5% del volum de l'ou sencer. La clara d'ou també conté una certa quantitat de riboflavina, niacina, fòsfor i altres substàncies. 3. Rovell d'ou: El component principal del rovell d'ou és la fosvitina del rovell, i el contingut de greix és del 28,2%. La major part del greix és la lecitina, un tipus de fosfolípids. Els ous són rics en nutrients, i menjar ous amb regularitat és la manera més fàcil per als humans d'obtenir proteïnes Pel que fa a la nutrició humana, els rovells d'ou són rics en vitamina A i vitamina D, i contenen alts nivells de minerals com ferro, fòsfor, sofre i calci. Hi ha moltes maneres de cuinar els ous, es poden bullir, sofregir o al vapor. Són fàcils de cuinar. En la medicina tradicional xinesa, el porro té un nom molt famós anomenat "herba afrodisíaca", i algunes persones anomenen el porro "herba per netejar l'intestí". El cibulet és originari del meu país i la seva història d'ús com a medicina es remunta al període de primavera i tardor i al període dels Estats Combatents. La zona de cultiu del porro al meu país és extremadament àmplia, des de la costa a l'est fins a l'altiplà nord-oest a l'oest, des de Taiwan al sud-est fins a Heilongjiang al nord. Per tant, el porro és una de les hortalisses amb la zona de cultiu més estesa a la Xina. El cibulet és una herba perenne que pertany a la família de les Liliaceae, i les seves llavors i fulles s'utilitzen com a medicina. Té els efectes d'enfortir l'estómac, aturar la suor i reafirmar l'astringent, refrescar la ment, nodrir el ronyó i ajudar el yang, i consolidar l'essència. La medicina tradicional xinesa i els suplements dietètics són algunes de les maneres d'autoregulació en què els xinesos són més adequats per a la intoxicació per manganès, que són un mètode que encarna la cultura de la medicina xinesa oriental. Menjar més dels aliments que hem esmentat anteriorment a la vida diària és molt beneficiós per al tractament de la intoxicació per manganès. |
<<: Com remullar Cistanche deserticola en vi
>>: El tractament de l'ictus, tant la medicina xinesa com la occidental tenen bons efectes
Quan la fibrosi es produeix als pulmons, cal trac...
Què és GoPro? GoPro és un fabricant nord-americà d...
Potser sovint tens aquesta situació: fa uns quant...
L'estructura de les dents és molt complexa En...
Les cremades s'han de tractar ràpidament, en ...
Les gallines velles tenen un bon efecte de reompl...
Els humans som animals que poden caminar dret, ai...
La primavera i l'estiu també són estacions pr...
Els pares estan molt preocupats per l'alçada ...
El nitrat de potassi s'utilitza àmpliament en...
Les taques de sang són una cosa que sovint veiem ...
És millor saber beure aigua que beure més aigua M...
Què és la borsa saudita? La Borsa de Valors Saudit...
Amb la millora dels nivells de vida, moltes perso...
Què és World Football Magazine? World Soccer és un...