L'oli d'all és una substància especial que s'extreu de l'all. Sol ser un líquid ambre transparent i conté sulfurs actius. Pot ajudar a millorar la immunitat, regular el sucre en la sang. 1. Funció i ús 1. Antibacterià d'ampli espectre, poder antibacterià fort 2. Condiment per atraure aliments i millorar la qualitat dels pinsos 3. Millorar la funció immune, mantenir la salut i promoure el creixement 4. Millorar la qualitat dels animals 5. Reduir les toxines, repel·lir insectes, prevenir la floridura i mantenir-se fresc 6. No tòxic, sense efectes secundaris, sense residus de fàrmacs, sense resistència als medicaments. 7. Efecte anti-coccidial. 8. Una de les matèries primeres dels explosius TNT 2. Efectes específics 1. Un tònic natural per al sistema circulatori de l'organisme: redueix el colesterol i els lípids sanguinis, millora l'elasticitat dels vasos sanguinis, redueix l'agregació plaquetària i afavoreix la circulació sanguínia i pot prevenir malalties cardiovasculars com la trombosi i la hipertensió. 2. Prevenir els refredats i és adequat per tractar els símptomes del refredat com ara febre, alleujament del dolor, tos, mal de coll i congestió nasal. 3. Activa la mucosa gastrointestinal, enforteix l'estómac i els intestins, afavoreix la gana i accelera la digestió. 4. Pot regular el sucre en sang i prevenir l'aparició de diabetis. 3. Aplicació L'oli d'all és una substància antibacteriana d'ampli espectre amb múltiples funcions farmacològiques com l'activació de cèl·lules, la promoció de la producció d'energia, l'augment de les capacitats antibacterianes i antivirals, l'acceleració del metabolisme i l'alleujament de la fatiga. Per tant, té aplicacions àmplies en molts camps. En termes mèdics, l'alicina es pot utilitzar per tractar malalties infeccioses, malalties del sistema digestiu, malalties bucals, malalties cardiovasculars i cerebrovasculars, etc., i té efectes anti-envelliment, intoxicació per metalls, anticancerígens i altres. Pel que fa a la cria, l'alicina té un efecte inductor de la gana important en els animals, té efectes bactericides i antioxidants en el cos i pot millorar la funció immune dels animals. L'addició d'alicina a diversos pinsos per a animals pot augmentar la ingesta d'aliments i la taxa de conversió d'aliments, millorar la taxa de supervivència dels animals, reduir la morbiditat i millorar la qualitat de la carn dels productes animals. Pel que fa al cultiu, l'al·licina es pot utilitzar per controlar les plagues i els nematodes dels cultius. Algunes empreses són optimistes sobre les perspectives de desenvolupament de l'al·licina per tal de facilitar l'ús i augmentar l'eficàcia, han desenvolupat al·licina, injecció d'allicina, càpsules d'allicina, comprimits efervescents d'allicina, microcàpsules d'oli d'all, aerosol d'oli d'all, líquid d'all, xarop d'all, làmines d'all, solució d'enema d'all, etc. |
>>: Per què la pasta d'all es torna verda?
El dany causat per la infecció gonocòccica és rel...
Per a les amigues que estimen la bellesa, les taq...
L'aparició de pancreatitis aguda és generalme...
El dent de lleó és un tresor de cap a peus. Les s...
El dextran de ferro és principalment una preparac...
Què és el diari israelià Haaretz? Haaretz és un de...
El somriure és l'expressió més atractiva del ...
És possible que moltes persones no sàpiguen gaire...
Quan la pell del cos està lesionada, apareixeran ...
Tot i que les malalties gastrointestinals poden c...
Què és el lloc web de Bitcoin? Bitcoin (anglès: Bi...
Crec que cadascú de nosaltres hem begut alcohol, ...
Saps quan utilitzar la crema d'aïllament, esp...
Què és la Universitat d'Estrasburg? La Univers...
El tipus de púrpura més freqüent és la púrpura al...