Els aliments fotosensibles contenen factors fotosensibles Per a moltes persones, consumir aliments fotosensibles pot causar un gran dany a la pell. Moltes dones mengen massa aliments fotosensibles, cosa que fa que la seva pell sigui especialment propensa a les taques fosques i la melanina. Hi ha molts aliments fotosensibles a les nostres vides, incloses algunes verdures. 1. Aliments fotosensibles Hi ha un tipus d'aliment que té una gran fotosensibilitat Si es consumeix en grans quantitats, reduirà la capacitat de la pell per resistir el sol i accelerarà l'enfosquiment de la pell. Tothom sap que alguns aliments et poden protegir del sol des de dins o ajudar a consolidar els efectes de la protecció solar, però no tots els aliments poden ajudar-te a protegir-te del sol. De fet, alguns aliments poden fins i tot fer més mal que bé. Aquests aliments tenen una cosa en comú, que és que són altament fotosensibilitzats, i s'anomenen aliments fotosensibles. 2. Aliments fotosensibles comuns Els aliments fotosensibles més comuns inclouen llimones, taronges, coriandre, api, pastanagues, etc. Aquests aliments contenen substàncies fotosensibles Després de l'exposició als raigs ultraviolats, la pell és propensa a les al·lèrgies, la inflamació, la pigmentació i altres fenòmens. Per descomptat, aquests aliments tenen els seus components nutricionals únics. Això no vol dir que hagis de renunciar a menjar-los en excés o evitar-los abans de sortir. 3. Menjar massa aliments fotosensibles pot causar taques Els estudis han descobert que els raigs ultraviolats de la llum solar poden estimular la pell per produir un gran nombre de radicals lliures oxidatius, que poden danyar el teixit cel·lular de la pell, accelerar la reacció oxidativa de la producció de melanina, fer que la pell sigui apagada, rugosa i perdre elasticitat, i també reduir la resistència de la pell. Tothom sap que alguns aliments et poden protegir del sol des de dins o ajudar a consolidar els efectes de la protecció solar, però no tots els aliments poden ajudar-te a protegir-te del sol. De fet, alguns aliments poden fins i tot fer més mal que bé. Aquests aliments tenen una cosa en comú, que és que són altament fotosensibilitzats, i s'anomenen aliments fotosensibles. |
<<: Com tractar l'al·lèrgia UV?
>>: Els préssecs són aliments fotosensibles?
Prendre un bany és una cosa que hem de fer cada d...
Alguna vegada has parat atenció als símptomes de ...
Quan fa calor, la protecció solar és molt importa...
No hi ha cap diferència entre les berrugues i les...
Les llavors de lotus són un ingredient alimentari...
Quan mengen junts, és inevitable beure una mica d...
La urèmia és causada per la nefritis crònica, que...
Beure aigua salada lleugera al matí té molts bene...
El tofu és un aliment que molts de nosaltres meng...
El vòmit és un símptoma comú. Hi ha moltes causes...
1. Reduïu la càrrega de les cames i els peus Som ...
Què és el lloc web d'AbbVie? AbbVie és una emp...
Què és Audiovox? Audiovox (Voxx International) és ...
Podem utilitzar el rentavaixelles després que cad...
Les dones boniques tindran un període menstrual d...