Què passa amb els aliments fotosensibles?

Què passa amb els aliments fotosensibles?

Els aliments fotosensibles contenen factors fotosensibles Per a moltes persones, consumir aliments fotosensibles pot causar un gran dany a la pell. Moltes dones mengen massa aliments fotosensibles, cosa que fa que la seva pell sigui especialment propensa a les taques fosques i la melanina. Hi ha molts aliments fotosensibles a les nostres vides, incloses algunes verdures.

1. Aliments fotosensibles

Hi ha un tipus d'aliment que té una gran fotosensibilitat Si es consumeix en grans quantitats, reduirà la capacitat de la pell per resistir el sol i accelerarà l'enfosquiment de la pell. Tothom sap que alguns aliments et poden protegir del sol des de dins o ajudar a consolidar els efectes de la protecció solar, però no tots els aliments poden ajudar-te a protegir-te del sol. De fet, alguns aliments poden fins i tot fer més mal que bé. Aquests aliments tenen una cosa en comú, que és que són altament fotosensibilitzats, i s'anomenen aliments fotosensibles.

2. Aliments fotosensibles comuns

Els aliments fotosensibles més comuns inclouen llimones, taronges, coriandre, api, pastanagues, etc. Aquests aliments contenen substàncies fotosensibles Després de l'exposició als raigs ultraviolats, la pell és propensa a les al·lèrgies, la inflamació, la pigmentació i altres fenòmens. Per descomptat, aquests aliments tenen els seus components nutricionals únics. Això no vol dir que hagis de renunciar a menjar-los en excés o evitar-los abans de sortir.

3. Menjar massa aliments fotosensibles pot causar taques

Els estudis han descobert que els raigs ultraviolats de la llum solar poden estimular la pell per produir un gran nombre de radicals lliures oxidatius, que poden danyar el teixit cel·lular de la pell, accelerar la reacció oxidativa de la producció de melanina, fer que la pell sigui apagada, rugosa i perdre elasticitat, i també reduir la resistència de la pell. Tothom sap que alguns aliments et poden protegir del sol des de dins o ajudar a consolidar els efectes de la protecció solar, però no tots els aliments poden ajudar-te a protegir-te del sol. De fet, alguns aliments poden fins i tot fer més mal que bé. Aquests aliments tenen una cosa en comú, que és que són altament fotosensibilitzats, i s'anomenen aliments fotosensibles.

<<:  Com tractar l'al·lèrgia UV?

>>:  Els préssecs són aliments fotosensibles?

Recomanar articles

La taula de consulta de signes abans d'una malaltia greu és molt útil!

Com diu la dita: "Quan arriba la malaltia, é...

Com eliminar els lunars sense deixar cicatrius

Els lunars al cos o a la cara són realment lleigs...

Es pot curar la traqueitis?

Quan apareix la traqueitis per primera vegada, hi...

Quins són els símptomes del feocromocitoma suprarenal?

El feocromocitoma suprarenal és freqüent en perso...

Què tal The Carlyle Group? Ressenyes del grup Carlyle i informació del lloc web

Què és The Carlyle Group? El Carlyle Group (abreuj...

Quins són els efectes i funcions dels préssecs

El valor nutricional dels préssecs és molt alt. C...

Ricola_I Ricola? Ricola_Ricola Comentaris i informació del lloc web

Ricola_Què és el lloc web de Ricola? Ricola és una...

Com prevenir el vitiligen?

Ara tothom sap que el vitiligen és una malaltia c...

La diabetis pot causar angina de pit?

Els pacients diabètics desenvoluparan altres comp...

Què fer si teniu diarrea viral? Com curar-ho?

La diarrea és un símptoma que sovint experimentem...

Què tal Daiso? Daiso_Daiso Comentaris i informació del lloc web

Què és Daiso? Daiso Industries Co., Ltd. (Daiso In...