Els aliments fotosensibles contenen factors fotosensibles Per a moltes persones, consumir aliments fotosensibles pot causar un gran dany a la pell. Moltes dones mengen massa aliments fotosensibles, cosa que fa que la seva pell sigui especialment propensa a les taques fosques i la melanina. Hi ha molts aliments fotosensibles a les nostres vides, incloses algunes verdures. 1. Aliments fotosensibles Hi ha un tipus d'aliment que té una gran fotosensibilitat Si es consumeix en grans quantitats, reduirà la capacitat de la pell per resistir el sol i accelerarà l'enfosquiment de la pell. Tothom sap que alguns aliments et poden protegir del sol des de dins o ajudar a consolidar els efectes de la protecció solar, però no tots els aliments poden ajudar-te a protegir-te del sol. De fet, alguns aliments poden fins i tot fer més mal que bé. Aquests aliments tenen una cosa en comú, que és que són altament fotosensibilitzats, i s'anomenen aliments fotosensibles. 2. Aliments fotosensibles comuns Els aliments fotosensibles més comuns inclouen llimones, taronges, coriandre, api, pastanagues, etc. Aquests aliments contenen substàncies fotosensibles Després de l'exposició als raigs ultraviolats, la pell és propensa a les al·lèrgies, la inflamació, la pigmentació i altres fenòmens. Per descomptat, aquests aliments tenen els seus components nutricionals únics. Això no vol dir que hagis de renunciar a menjar-los en excés o evitar-los abans de sortir. 3. Menjar massa aliments fotosensibles pot causar taques Els estudis han descobert que els raigs ultraviolats de la llum solar poden estimular la pell per produir un gran nombre de radicals lliures oxidatius, que poden danyar el teixit cel·lular de la pell, accelerar la reacció oxidativa de la producció de melanina, fer que la pell sigui apagada, rugosa i perdre elasticitat, i també reduir la resistència de la pell. Tothom sap que alguns aliments et poden protegir del sol des de dins o ajudar a consolidar els efectes de la protecció solar, però no tots els aliments poden ajudar-te a protegir-te del sol. De fet, alguns aliments poden fins i tot fer més mal que bé. Aquests aliments tenen una cosa en comú, que és que són altament fotosensibilitzats, i s'anomenen aliments fotosensibles. |
<<: Com tractar l'al·lèrgia UV?
>>: Els préssecs són aliments fotosensibles?
Amb el desenvolupament continu de la indústria mo...
Per als joves d'avui, el nombre de pacients q...
Què és Google Kenya? Google Kenya és el servei de ...
La infecció per Enterococcus faecalis és una mala...
A les nostres vides, hi ha moltes coses a les qua...
Quin és el lloc web de la Universitat Tecnològica ...
Quin és el lloc web de Jim Carrey? Jim Carrey, el ...
Saps que no menjar carbohidrats pot ajudar a perd...
Els adolescents que es troben en l'etapa de c...
Quina és la pàgina web de l'ambaixada xinesa a...
Molts amics no coneixen el virus de l'EBV, pe...
Les lents de contacte diàries d'un sol ús s...
Si voleu eliminar els punts negres, de fet, molte...
L'aparició d'hipertensió primària pot est...
La glàndula tiroide és un òrgan important del sis...