Els aliments fotosensibles contenen factors fotosensibles Per a moltes persones, consumir aliments fotosensibles pot causar un gran dany a la pell. Moltes dones mengen massa aliments fotosensibles, cosa que fa que la seva pell sigui especialment propensa a les taques fosques i la melanina. Hi ha molts aliments fotosensibles a les nostres vides, incloses algunes verdures. 1. Aliments fotosensibles Hi ha un tipus d'aliment que té una gran fotosensibilitat Si es consumeix en grans quantitats, reduirà la capacitat de la pell per resistir el sol i accelerarà l'enfosquiment de la pell. Tothom sap que alguns aliments et poden protegir del sol des de dins o ajudar a consolidar els efectes de la protecció solar, però no tots els aliments poden ajudar-te a protegir-te del sol. De fet, alguns aliments poden fins i tot fer més mal que bé. Aquests aliments tenen una cosa en comú, que és que són altament fotosensibilitzats, i s'anomenen aliments fotosensibles. 2. Aliments fotosensibles comuns Els aliments fotosensibles més comuns inclouen llimones, taronges, coriandre, api, pastanagues, etc. Aquests aliments contenen substàncies fotosensibles Després de l'exposició als raigs ultraviolats, la pell és propensa a les al·lèrgies, la inflamació, la pigmentació i altres fenòmens. Per descomptat, aquests aliments tenen els seus components nutricionals únics. Això no vol dir que hagis de renunciar a menjar-los en excés o evitar-los abans de sortir. 3. Menjar massa aliments fotosensibles pot causar taques Els estudis han descobert que els raigs ultraviolats de la llum solar poden estimular la pell per produir un gran nombre de radicals lliures oxidatius, que poden danyar el teixit cel·lular de la pell, accelerar la reacció oxidativa de la producció de melanina, fer que la pell sigui apagada, rugosa i perdre elasticitat, i també reduir la resistència de la pell. Tothom sap que alguns aliments et poden protegir del sol des de dins o ajudar a consolidar els efectes de la protecció solar, però no tots els aliments poden ajudar-te a protegir-te del sol. De fet, alguns aliments poden fins i tot fer més mal que bé. Aquests aliments tenen una cosa en comú, que és que són altament fotosensibilitzats, i s'anomenen aliments fotosensibles. |
<<: Com tractar l'al·lèrgia UV?
>>: Els préssecs són aliments fotosensibles?
Què és el lloc web de la Universitat de Massachuse...
Com diu la dita: "Quan arriba la malaltia, é...
Els lunars al cos o a la cara són realment lleigs...
Quan apareix la traqueitis per primera vegada, hi...
El feocromocitoma suprarenal és freqüent en perso...
Què és The Carlyle Group? El Carlyle Group (abreuj...
El valor nutricional dels préssecs és molt alt. C...
En els últims anys, a mesura que la gent busca un...
Ricola_Què és el lloc web de Ricola? Ricola és una...
Què és la revista SHIFT? SHIFT és una revista en l...
Hi ha moltes causes de la micció freqüent, de les...
Ara tothom sap que el vitiligen és una malaltia c...
Els pacients diabètics desenvoluparan altres comp...
La diarrea és un símptoma que sovint experimentem...
Què és Daiso? Daiso Industries Co., Ltd. (Daiso In...