La pasta de soja també s'anomena pasta de soja en algunes zones del nostre país És un condiment indispensable a la vida És salada i dolça i deliciosa. Quins són, doncs, els efectes i les funcions de la pasta de soja? La majoria de la gent no ho té molt clar. De fet, els efectes i les funcions de la pasta de soja són els següents. El primer punt és que és rica en molts nutrients essencials per al cos humà, i menjar-ne regularment és molt beneficiós per a la salut humana. 1. L'eficàcia i la funció de la pasta de soja 1. Els ingredients principals de la pasta de soja són proteïnes, greixos, vitamines, calci, fòsfor, ferro, etc., que són nutrients indispensables per al cos humà; 2. La pasta de soja és rica en proteïnes d'alta qualitat, no només augmenta el valor nutricional dels plats durant la cocció, sinó que també genera aminoàcids sota l'acció dels microorganismes, que poden fer que els plats siguin més deliciosos i tinguin l'efecte d'apetitós i d'ajudar els aliments; 3. La pasta de soja també és rica en àcid linoleic i àcid linolènic, que són beneficiosos per al cos per complementar els àcids grassos essencials i reduir el colesterol, reduint així el risc de malalties cardiovasculars; 4. El greix de la pasta de soja és ric en àcids grassos insaturats i lecitina de soja, que poden mantenir l'elasticitat dels vasos sanguinis, millorar la salut del cervell i prevenir la formació de fetge gras. 2. Beneficis de menjar pasta de soja La soja té un gust dolç i suau i pot "expulsar la inflor, eliminar la calor a l'estómac i alleujar l'estrangúria a la ferida. També poden alleujar l'estasi de la sang i dispersar la fredor interna als cinc òrgans interns", etc. Són un excel·lent producte de teràpia alimentària. 3. Efectes farmacològics: té els efectes de la tonificació del mig i la reposició qi, reforçant la melsa i eliminant la humitat, aturar la sagnat i disminuir la pressió arterial, l’astrucció del semen i l’aturada de la leucorrea s’utilitza principalment per tractar símptomes com ara qi insuficient a la mitjana, fatiga i mala apetició, hipertensió, hemoptitsis, epistaxis i leukorra a les dones. Pot retardar l'arteriosclerosi, reduir el colesterol, promoure el peristaltisme intestinal i augmentar la gana. Al mateix temps, també conté fosfolípids, un component important del cervell i del teixit nerviós, i és ric en colina, que té un efecte de millora del cervell i pot millorar la memòria. La pasta de soja és una excel·lent teràpia alimentària per reduir la incidència de la hiperplàsia de pròstata i el càncer colorectal. |
<<: Hi ha 6 símptomes primerencs de la malaltia renal poliquística
>>: Què menjar després de beure àcid estomacal?
Les persones que viuen a les grans ciutats tenen ...
Les amigues sovint es troben amb alguns problemes...
Moltes persones es desperten del seu son per ramp...
Quin és el lloc web de The Voice of Germany? La ve...
El vuitanta-cinc per cent de les persones que pat...
Quedar-se despert fins a tard no és bo per a la t...
Les persones sovint senten nàusees i nausea a la ...
L'enteritis aguda és una malaltia comuna a l&...
A la vida real, per diversos motius, cada cop hi ...
Quin tipus d'oli és l'oli de peix? Es ref...
Ara, amb la millora de la nostra vida diària, es ...
Què és Alcoholrehab.com? Alcoholrehab és un lloc d...
Quina és la pàgina web de la Unió Internacional d&...
En termes generals, la cirurgia del conducte arte...
Els glòbuls blancs, que anomenem leucòcits, jugue...