La pasta de soja també s'anomena pasta de soja en algunes zones del nostre país És un condiment indispensable a la vida És salada i dolça i deliciosa. Quins són, doncs, els efectes i les funcions de la pasta de soja? La majoria de la gent no ho té molt clar. De fet, els efectes i les funcions de la pasta de soja són els següents. El primer punt és que és rica en molts nutrients essencials per al cos humà, i menjar-ne regularment és molt beneficiós per a la salut humana. 1. L'eficàcia i la funció de la pasta de soja 1. Els ingredients principals de la pasta de soja són proteïnes, greixos, vitamines, calci, fòsfor, ferro, etc., que són nutrients indispensables per al cos humà; 2. La pasta de soja és rica en proteïnes d'alta qualitat, no només augmenta el valor nutricional dels plats durant la cocció, sinó que també genera aminoàcids sota l'acció dels microorganismes, que poden fer que els plats siguin més deliciosos i tinguin l'efecte d'apetitós i d'ajudar els aliments; 3. La pasta de soja també és rica en àcid linoleic i àcid linolènic, que són beneficiosos per al cos per complementar els àcids grassos essencials i reduir el colesterol, reduint així el risc de malalties cardiovasculars; 4. El greix de la pasta de soja és ric en àcids grassos insaturats i lecitina de soja, que poden mantenir l'elasticitat dels vasos sanguinis, millorar la salut del cervell i prevenir la formació de fetge gras. 2. Beneficis de menjar pasta de soja La soja té un gust dolç i suau i pot "expulsar la inflor, eliminar la calor a l'estómac i alleujar l'estrangúria a la ferida. També poden alleujar l'estasi de la sang i dispersar la fredor interna als cinc òrgans interns", etc. Són un excel·lent producte de teràpia alimentària. 3. Efectes farmacològics: té els efectes de la tonificació del mig i la reposició qi, reforçant la melsa i eliminant la humitat, aturar la sagnat i disminuir la pressió arterial, l’astrucció del semen i l’aturada de la leucorrea s’utilitza principalment per tractar símptomes com ara qi insuficient a la mitjana, fatiga i mala apetició, hipertensió, hemoptitsis, epistaxis i leukorra a les dones. Pot retardar l'arteriosclerosi, reduir el colesterol, promoure el peristaltisme intestinal i augmentar la gana. Al mateix temps, també conté fosfolípids, un component important del cervell i del teixit nerviós, i és ric en colina, que té un efecte de millora del cervell i pot millorar la memòria. La pasta de soja és una excel·lent teràpia alimentària per reduir la incidència de la hiperplàsia de pròstata i el càncer colorectal. |
<<: Hi ha 6 símptomes primerencs de la malaltia renal poliquística
>>: Què menjar després de beure àcid estomacal?
Hi ha alguns rumors que si pateixes espondilosi c...
Si les nostres amígdales tenen una inflamació agu...
Les hemorroides són una afecció dolorosa i hi hau...
La salut del cervell és una cosa a la qual cal pr...
Avui en dia, la medicina es desenvolupa ràpidamen...
La uretritis és una malaltia clínica freqüent, i ...
La malaltia de Keshan és una miocardiopatia amb u...
Què és NANING9? NANING9 és la marca de compres en ...
Signes de malaltia: nas vermell o morat La punta ...
El sucre en la sang alt és el que la gent sovint ...
Heu d'haver sentit a parlar del mètode de pèr...
Una enquesta als Estats Units mostra que 9 de cad...
Hi ha una dita que diu: "Nou de cada deu mal...
Les causes habituals del dolor sota les costelles...
De fet, els dàtils tenen molt bon gust, i moltes ...