Sovint sentim dir que beure alcohol fa mal a l'estómac, menjar gelat fa mal a l'estómac, etc. Per tant, quins símptomes apareixeran després de fer mal l'estómac De fet, quan sentim símptomes com inflor estomacal, nàusees, diarrea, àcid estomacal, etc., la majoria d'ells són causats per menjar alguns aliments que fan mal a l'estómac? Per això, els que tenen mal estómac, han de parar atenció a la seva alimentació, evitar els aliments picants i irritants, i no és aconsellable menjar aliments massa freds. Quins són els símptomes del malestar estomacal? Els símptomes d'una funció gastrointestinal deficient inclouen dolor d'estómac, inflor, nàusees, vòmits, pèrdua de gana, pèrdua de pes, anèmia, moviments intestinals irregulars, mal alè, etc. Per a les persones amb mala funció gastrointestinal, s'han de tenir en compte els següents punts en termes de dieta: 1. Menja a hores regulars i en quantitats regulars cada dia, i no mengis en excés, si les condicions ho permeten, el millor és menjar àpats petits amb freqüència, de 5 a 7 àpats al dia. La dieta és només un dels tractaments auxiliars per als problemes d'estómac. Es recomana beure el te Changweibao de Defu per ajudar a la digestió, l'absorció i la regulació del sistema gastrointestinal. 2. Eviteu els aliments que provoquen una estimulació mecànica i química excessiva. L'estimulació mecànica augmenta el dany a la mucosa i destrueix la barrera de la mucosa gàstrica, com ara cereals gruixuts, api, porros, verdures de neu, brots de bambú i fruits secs. 3. Eviteu els aliments que produeixen fàcilment àcids, com els moniatos, les patates, les postres massa dolces i els aliments àcids i dolços que produeixen fàcilment gasos, com ara cebes crues, alls crus, cebes, etc , etc.; condiments forts, com ara pebre, curri en pols, mostassa, oli de xili, etc. 4. Trieu menjars equilibrats d'alt valor nutritiu, suaus i fàcils de digerir, com ara llet, ous, llet de soja, peix, carn magra, etc., que s'han de processar i cuinar per fer-los suaus, fàcils de digerir i no irritants al tracte gastrointestinal alhora, complementant-los amb suficient energia calorífica, proteïnes i vitamines; 5. Trieu aliments rics en vitamines B, vitamina A i vitamina C l'aliment bàsic ha de ser la pasta. 6. Mètode de cocció. Es poden utilitzar mètodes de cocció com ara cuinar al vapor, bullir, escalfar, rostir, estofar i estofar. No és recomanable processar els aliments fregint, fregint, sofregit, guisat amb vinagre i barrejant plats freds. 7. En altres aspectes, has d'estar de bon humor a l'hora de menjar, mastegar lentament per facilitar la digestió; |
<<: Quina fruita és la millor per baixar el sucre en la sang?
>>: Fumar et fa mal l'estómac?
Moltes persones no saben gaire sobre els glucocor...
Les taques d'oli a la roba sempre han estat u...
Què és el lloc web de l'Institut de la Xina? E...
La siringomielia es troba principalment en person...
El fluor és un oligoelement en el nostre cos. Es ...
La bilirubina de la sang és el que el cos humà es...
Avui en dia, moltes persones pateixen malalties n...
Les hemorroides són molt freqüents a la vida i ta...
Tot i que l'hemorràgia dental és un fenomen c...
Si un pacient amb càlculs biliars també té coleci...
Què és el lloc web del Daily Express? El Daily Exp...
Els àcids grassos insaturats que contenen les nou...
En realitat, la TC és una prova que hem fet quan ...
Crec que alguns amics han tingut aquesta experièn...
Què és Pembina Plumbing? Pembina Pipeline és un co...