El raïm és una fruita habitual a la vida diària. Són especialment populars entre la gent pel seu alt valor nutritiu i el seu gust agredolç. Però la gent gran sovint diu que tot i que el raïm és bo, no se'n pot menjar massa, ja que menjar massa raïm pot causar mal de coll fàcilment. Menjar raïm realment et pot causar mal de coll? Molta gent està molt confusa sobre això. De fet, menjar raïm no et farà mal de coll, no només això, sinó que també poden reposar el qi i la sang i afavorir la micció, que és molt beneficiós per a la salut humana. 1. El raïm farà que s'irriti amb la calor. Així que pots menjar-lo amb confiança. Segons la medicina tradicional xinesa, el raïm és de naturalesa suau, de sabor agredolç i pot beneficiar el yin hepàtic, reposar el qi i la sang, enfortir els músculs i els ossos, afavorir la micció, relaxar els músculs i activar la circulació sanguínia, escalfar l'estómac i la melsa, eliminar la inquietud i calmar la set, etc. després de menjar. La medicina moderna també ha demostrat que els polifenols continguts en el raïm són eliminadors de radicals lliures naturals amb una activitat antioxidant molt forta. Poden ajustar eficaçment la funció de les cèl·lules del fetge i resistir o reduir el dany dels radicals lliures al cos humà. A més, el raïm té efectes antiinflamatoris i es pot combinar amb proteïnes de bacteris i virus, fent-los perdre la capacitat de causar malalties. La investigació estrangera també mostra que les fulles de raïm fresques, el raïm i el raïm sec tenen la capacitat de resistir els virus. Per tant, tot el cos del raïm és un tresor no només té moltes funcions i efectes, sinó que fins i tot les seves fulles i tiges tenen molts efectes medicinals. 2. Els efectes i funcions del raïm Els raïms són rics en sucre de raïm i múltiples vitamines, que tenen efectes molt evidents en la protecció del fetge, alleuja l'ascite i l'edema de les extremitats inferiors També poden augmentar eficaçment l'albúmina plasmàtica i reduir les transaminases. Els àcids orgànics, el sucre de raïm, els aminoàcids i les vitamines que conté el raïm tenen un efecte estimulant sobre els nervis cerebrals, i tenen un molt bon efecte en la millora dels símptomes de neurastènia i fatiga associats a l'hepatitis. L'àcid de fruita que conté el raïm també pot ajudar a la digestió, augmentar la gana i prevenir l'aparició de fetge gras post-hepatitis. El raïm és ric en ferro i, per tant, és una de les fonts importants de suplementació de ferro per als pacients amb deficiència de ferro. El raïm és una fruita que té un bon gust i és nutritiva i saludable. Menjar-ne no causarà mal de coll, i té efectes terapèutics específics sobre l'organisme, no només pot satisfer els vostres desitjos, sinó que també és de gran ajuda per a la salut humana. |
<<: Hi ha tres maneres d'alleujar el dolor al coll esquerre
>>: Els símptomes d'opacitat vítria als ulls són aquests
La salut dental sempre ha estat un objectiu al qu...
Tots sabem que quan el cos està extremadament des...
A moltes persones els encanta el vinagre de sidra...
L'aminofilina és un fàrmac que s'utilitza...
Tothom fa servir la seva llengua per assaborir el...
La paràlisi facial viral tindrà efectes adversos ...
Es calcula que més del 90% de les persones han ex...
Què és el lloc web d'icones gratuïtes de Flati...
1. No et facis un bany calent just abans d'an...
Moltes persones sovint pateixen la llengua esquer...
Les belleses urbanes sempre estan ocupades amb la...
El Gamma Knife és un mètode quirúrgic comú per tr...
A moltes persones els agrada utilitzar el vi de c...
Molta gent té aquesta sensació, inexplicablement ...
La malaltia de la parla de les cordes vocals és r...