Què he de fer si tinc un gust amarg a la boca i sang a la saliva quan em llevo al matí?

Què he de fer si tinc un gust amarg a la boca i sang a la saliva quan em llevo al matí?

Quan et despertes al matí, si trobes que tens un gust amarg a la boca i mal alè, i hi ha sang a la saliva, vol dir que el teu cos pot patir una inflamació severa i cal alleujar-lo a temps. La mel, el iogurt i l'arç poden ajudar a alleujar-lo i tractar-lo.

1. Arç: L'arç és àcid per naturalesa, lleugerament dolç i de gust pla, i té els efectes de dispersar l'estasi de la sang, eliminar l'acumulació, netejar l'estómac i eliminar l'alè i el mal alè.

2. Mel: La mel té l'efecte d'humitejar els intestins, netejar les impureses i és força eficaç per al mal alè provocat pel restrenyiment.

3. Te: fer gàrgares amb te fort o mastegar fulles de te pot eliminar el mal alè. Si tens mal alè després de menjar all, xai i altres aliments, pots fer servir un petit grapat de fulles de te, posar-les diverses vegades a la boca, mastegar-les lentament i empassar-les lentament després que la saliva dissolgui les fulles de te.

4. Iogurt: les darreres investigacions demostren que beure iogurt cada dia pot reduir el contingut de sulfur d'hidrogen a la boca, perquè aquesta substància és la culpable del mal alè. Menjar iogurt amb regularitat també pot prevenir la producció de bacteris nocius a la boca que poden causar malalties de les genives o placa. Tanmateix, només el iogurt natural té aquest efecte, mentre que el iogurt ensucrat no.

Per tractar el mal alè, hauríeu de:

1. Evita el sucre i els hidrats de carboni refinats

Aquest tipus d'aliment no només provoca càries, sinó que també augmenta el nombre de llevats i microorganismes nocius al tracte gastrointestinal.

2. Evita el menjar picant

L'olor d'aliments picants com la ceba i l'all tendeix a romandre a la boca després d'un àpat. Si menges massa, l'olor pot romandre a la teva boca fins a 24 hores, per molt que et raspallis. Els aliments que cal evitar inclouen ceba, all i alguns formatges de forta olor.

3. Evita els productes carnis fumats

Aliments com la botifarra, la carn fumada i la botifarra d'all no només tenen olors fortes, sinó que també són difícils de digerir, cosa que pot provocar la producció de gasos a l'estómac i provocar mal alè. Si aneu a un esdeveniment social, eviteu aquests aliments durant les primeres 24 hores.

<<:  El mètode per fer el te de la ressaca és senzill i pràctic

>>:  L'eficàcia i les funcions del lligabosc, molts beneficis

Recomanar articles

La seda tussah és perjudicial? Quina diferència hi ha entre la seda de morera?

Tussah és una de les matèries primeres més utilit...

És millor prendre un bany o suar vapor?

Amb el ràpid desenvolupament de l'economia de...

De sobte van aparèixer molts punts negres al meu cos

Algunes persones tenen poca resistència i són pro...

Causes de la depressió

La depressió ha existit des de l'antiguitat, ...

Quins són els perills de la vesiculitis seminal bacteriana?

Per als amics masculins, la vesiculitis bacterian...

Què és el schwannoma hepàtic?

Els nervis controlen diversos teixits del nostre ...

Què passa amb WpRecipes? Revisió de WpRecipes i informació del lloc

Què és WpRecipes? WpRecipes és un lloc de bloc per...

Com cuidar les pròtesis

Es diu que el mal de queixal no és una malaltia, ...

Quines són les causes de l'hemorràgia gastrointestinal superior?

Hi ha moltes causes d'hemorràgia gastrointest...

Quins són els símptomes de l'estasi de sang freda

Avui en dia, cada vegada hi ha més persones en un...

Com eliminar les taques d'oli de la roba?

De tant en tant, la roba es taca d'oli, ja si...