Es reconeixen l'eficàcia i els efectes de la llavor de coix, perquè en la medicina tradicional xinesa s'utilitza sovint per nodrir la melsa i alleujar la distensió abdominal. A més, beure farinetes de llavors de coix és bo per al nostre condicionament gastrointestinal i pot alleujar la distensió abdominal i la indigestió causada per la mala gana. 1. La medicina tradicional xinesa creu que els medicaments que tenen un efecte tonificant de la melsa poden millorar la seva eficàcia i alleujar les propietats de certs medicaments forts després de fregir-los amb segó. Si tens mal la melsa i l'estómac, i sempre no pots menjar, o et sents inflat després de menjar, i sempre et sents incòmode, afegiu un grapat de llavors de coix fregides amb segó a les farinetes i cuineu-les junts. Això pot alleujar eficaçment la pèrdua de gana i la inflor. Només menjar pot ser efectiu 2. Quan la gent acostuma a menjar llavors de coix, acostuma a cuinar-les directament en sopa o farinetes. També podeu guisar el meló d'hivern amb ordi. Com que el meló d'hivern té un gust dolç i suau i és de naturalesa freda, és conegut pels seus efectes diürètics i reductors de la inflamació. És un excel·lent producte per tractar l'edema i perdre pes. El major efecte d'aquesta sopa és eliminar la humitat, reduir la inflor i baixar de pes. És molt indicada per a persones amb edemes i obesitat. També té certs efectes sobre el dolor a les articulacions de les extremitats, la dificultat de flexió i extensió i la leucorrea excessiva i tèrbola. El meló d'hivern és de naturalesa freda, així que quan el guiseu amb ordi, assegureu-vos d'afegir ceba i gingebre per dissipar el fred. 3. Bullir els pulmons de porc amb llavor de coix no només pot nodrir els pulmons i calmar la set, sinó que també enforteix la melsa i promou la diüresi. 1 pulmó de porc, 30 grams de llavor de coix i la quantitat adequada de condiment. A l'hora de fer-lo, renteu les llavors de coix i tritureu-les en pols. Renteu els pulmons del porc i ompliu-los amb aigua neta, aneu amb compte d'esbandir-los primer amb aigua freda i no fregueu-los amb força, ja que la llavor de coix és dura i difícil de cuinar, s'ha de posar en remull durant 2-3 hores. L'aigua utilitzada per remullar l'arròs s'ha de cuinar juntament amb l'arròs i no es pot descartar. Això evitarà que durant el remull es perdin els nutrients que contenen les llavors de coix. 4. La manera més senzilla de menjar llavor de coix és beure la llavor de coix fregida com a te, o moldre la llavor de coix fregida i prendre pols de llavors de coix cada dia. També és bo cuinar farinetes amb mongetes vermelles. |
<<: Com tractar l'hepatitis C? Aquests mètodes són els més efectius
>>: Com es tracta la teula? Dietètica per a l'herpes zóster
L'ascite és contagiosa o hereditària? El públ...
Algú ha utilitzat detergent per escuma de pneumàt...
Els amics que han patit el peu d'atleta sabra...
Què és el lloc web de Kashima Antlers? Kashima Ant...
Tots sabem que a l'estiu hi ha més mosquits, ...
La leucoplasia es refereix a l'aparició de pe...
Les tovalloles es poden veure a tot arreu de la n...
L'ejaculació precoç fa que els homes perdin l...
La incidència d'hemorroides és especialment a...
Què és el lloc web de Nutrilite? Nutrilite és un c...
Hi ha moltes maneres de tractar l'ictus, entr...
El menjar verd sempre ha estat estimat per molta ...
A la vida diària, sovint veiem persones fumant en...
Què és la xarxa xinesa de Nova Zelanda? El xinès d...
Les emergències infantils es poden dividir en div...