Avui en dia, cada vegada són més les persones que pateixen malalties cardiovasculars L'esclerosi cardiovascular és molt perjudicial per a la salut, especialment les persones de mitjana edat i les persones grans han de prestar atenció a la prevenció de les malalties cardiovasculars i menjar aliments com les cebes, les pomes, els alls, etc. 1. Què menjar per a malalties cardiovasculars 1. Ceba: Conté un fort vasodilatador prostaglandina A, que pot dilatar els vasos sanguinis, reduir la viscositat de la sang i reduir la pressió dels vasos sanguinis La ceba també conté disulfur de dialil i aminoàcids que contenen sofre, que poden millorar l'activitat de la fibrinòlisi i tenir la funció de reduir els lípids sanguinis i resistir l'arteriosclerosi. 2. All: Conté capsaicina volàtil, que pot eliminar el greix acumulat als vasos sanguinis i té un important efecte hipolipemiant. És un bon medicament per al tractament de la hiperlipidèmia i l'arteriosclerosi. 3. Poma: La poma és rica en nutrients com ara polisacàrids, àcids de fruites, flavonoides, potassi, vitamines E i C, que poden descompondre el greix acumulat a l'organisme i tenir un efecte important en retardar i prevenir l'aparició de l'aterosclerosi. 4. Peix marí: el peix conté una varietat d'àcids grassos insaturats essencials per al cos humà, que poden inhibir l'agregació plaquetària i reduir el colesterol. Les persones que mengen peix una o dues vegades per setmana tenen molt menys probabilitats de desenvolupar malalties del cor que les que no mengen peix. 5. Llet: pot inhibir eficaçment l'activitat de la colesterol sintasa humana, inhibint així la síntesi de colesterol i reduint els nivells de colesterol. A més, l'alt contingut en calci de la llet també pot reduir l'absorció de colesterol per part del cos. 6. Kelp: És ric en taurina, que pot reduir el colesterol a la sang i la bilis, conté l'alginat de fibra dietètica, que també pot inhibir l'absorció de colesterol i afavorir el metabolisme. A més, el calci de les algues no només pot inhibir l'absorció de colesterol, sinó que també pot reduir la pressió arterial. 2. Elements nutricionals per a la prevenció de malalties cardiovasculars Menja més aliments rics en arginina. Els aliments rics en arginina que reomplen els ronyons i l'essència ajuden a regular la tensió vascular, inhibeixen la síntesi de factors vasodilatadors que provoquen l'agregació plaquetària - estrès oxidatiu i redueixen el dany vascular. Aquest tipus d'aliment inclou el cogombre de mar, el llox, l'anguila, el sèsam, el ñame, el ginkgo, la pell de tofu, les llavors de gira-sol, etc. Els cogombres de mar són rics en nutrients, incloent 18 tipus d'aminoàcids (8 dels quals són aminoàcids essencials rics en vitamines i minerals i una varietat de nutrients actius, com ara mucopolisacàrids àcids de cogombre de mar, saponines de cogombre de mar, lípids de cogombre de mar, col·lagen de cogombre de mar, col·lagen de gran benefici, etc.); et teràpia de pacients amb malalties cardiovasculars i cerebrovasculars. Menja més aliments rics en àcid fòlic. Si la dieta no té àcid fòlic i vitamines B6 i B12, augmentarà el nivell d'homocisteïna a la sang, cosa que pot danyar fàcilment les cèl·lules endotelials vasculars i promoure la formació de plaques ateroscleròtiques. Els experts suggereixen que les persones de mitjana edat i la gent gran, especialment els pacients cardiovasculars, haurien de prestar atenció a menjar més aliments rics en àcid fòlic, com ara amarant vermell, espinacs, espàrrecs, fesols, llevats, pomes, cítrics, etc. Menja aliments més anticoagulants naturals i lípids passius. Menjar aquests aliments pot ajudar a reduir l'infart de miocardi i l'ictus isquèmic. El fong negre, que inhibeix l'agregació plaquetària i prevé la trombosi, i les substàncies que contenen pirazines com l'all, la ceba, la ceba verda, el crisantem, el bolet shiitake, els espàrrecs, la maduixa i la pinya també tenen un cert efecte anticoagulant. Els tomàquets, el raïm vermell i les taronges contenen petites quantitats d'anticoagulants similars a l'aspirina i l'àcid salicílic. Els aliments amb lípids passius inclouen l'espirulina, l'api, la pastanaga, l'arç, les algues, les algues, les nous, l'oli d'oliva, l'oli de sèsam, etc. |
<<: Què he de menjar si tinc problemes cardiovasculars?
>>: Què causa l'arteriosclerosi?
L'úlcera de la punta de la llengua és una mal...
L'acne és una malaltia comuna del fol·licle p...
Moltes persones no saben com tractar la malaltia ...
Normalment tenim lunars a diverses parts del nost...
Quan es tracta d'eliminar l'escala, molte...
Amb l'augment del nombre de pacients amb mala...
El remull dels peus s'ha convertit en un mèto...
La vacuna MMR és un tipus de vacuna que s'adm...
La miocarditis viral aguda és relativament freqüe...
El te de baies té molts beneficis per a la salut,...
La moxibustió és una forma molt saludable de pres...
Com triar una cadira d'oficina Crec que això ...
Què és Solidays? Soliddays és el segon festival de...
Trucs de vida per eliminar les taques de te de le...
Els mals hàbits de vida poden provocar símptomes ...