El nabiu és una fruita comuna, no només té un bon gust, sinó que també es pot utilitzar per fer vi. El gust del vi de nabius també és molt especial, i també pots fer el teu propi vi de nabius. Hi ha moltes maneres d'elaborar vi de nabius A més del mètode, la selecció d'ingredients i equips també és molt important a l'hora d'elaborar vi de nabius. 1. Seleccioneu nabius saludables i grassos, i assequeu-los després de rentar-lo; Podeu rentar l'ampolla amb vi blanc per desinfectar-la i evitar que els bacteris s'incorporin al vi durant el procés d'elaboració de la cervesa, la qual cosa afectarà la varietat del vi i produirà substàncies tòxiques i nocives durant la fermentació dels bacteris, afegiu-hi una capa de nabius i una capa de sucre. Segellar la part superior amb sucre pot evitar eficaçment que els nabius de la part superior es facin malbé. Al principi, els nabius produiran suc i una part del sucre es fon i flueix al fons de l'ampolla. Recordeu agitar-lo perquè el suc dolç pugui contactar amb els nabius tant com sigui possible. Després d'un mes, lentament va començar a fer olor d'alcohol. Finalment es va completar la transformació del suc de nabius al vi de nabius. 2. Prepareu nabius i 2 ampolles grans de vi, i prepareu el sucre de roca necessari. Netegeu l'ampolla de vi, assequeu-la i netegeu la paret interior de l'ampolla amb un licor d'alta resistència per desinfectar-la. Aboqueu una capa de nabius a l'ampolla, després afegiu-hi una capa de sucre de roca, una capa de nabius i una capa de sucre de roca i, finalment, segeu els nabius amb sucre blanc. Els nabius s'han posat en remull durant uns 3 dies, però el sucre de roca que hi ha sobre ells no s'ha desfet del tot. Després de 2 setmanes, els nabius han produït molt de suc, però en aquest punt només es pot considerar suc de nabius, que té un gust agre i dolç encara no ha estat fermentat i no es pot considerar vi. El vi de nabius fermentat té gust de vi, i té un fort aroma afruitat agredolç quan el tasteu amb cura. Filtreu les pells dels nabius i tanqueu-les en una ampolla. 3. Assegureu-vos de deixar una mica d'espai perquè els nabius s'expandeixin durant la fermentació, de manera que l'ampolla de vi gran no s'ha de tancar tan hermèticament per evitar l'explosió. Això es deu al fet que es va omplir massa i l'aire es va alliberar a la nit en una violenta erupció. |
<<: Què causa petites fosses a les ungles?
>>: Quins són els efectes de la baixa hormona estimulant de la tiroide en el fetus?
Per als joves moderns ocupats, la cuina ràpida el...
El crisantem de colors es pot utilitzar per fer t...
Hem vist moltes persones amb orzell als ulls. Aqu...
A la vida, sovint hi ha diversos virus estranys q...
Cada ingredient és únic, i hi ha molts aliments q...
Què és United Press International? United Press In...
La salut bucodental és un tema que la gent no pot...
Per als amics del sud, és important tenir sempre ...
Quina és la pàgina web de l'INSA d'Estrasb...
Com tots sabem, l'estructura de l'ull hum...
Què és l'Organització Índia de Recerca Espacia...
Si el mal d'estómac va acompanyat de femtes a...
Seria tan feliç prendre un bany calent a l'hi...
Es pot dir que la formació de la fusta d'ambr...
El cos humà acceptarà qualsevol cosa que mengi o ...