El fenomen de la cristal·lització de la mel és força comú, la qual cosa fa que moltes persones es confonguin, de fet, la cristal·lització de la mel és un fenomen normal, fins i tot la mel cristal·litzada no afectarà el valor comestible de la mel. 1. La cristal·lització de la mel és un fenomen natural de la mel. 2. La cristal·lització de la mel és essencialment un fenomen i procés en què la glucosa precipita i es separa de la mel. Des de la perspectiva de la teoria molecular, les molècules de glucosa de la mel es mouen originalment de manera desordenada. Tanmateix, quan la glucosa de la mel supera la seva solubilitat i es converteix en una solució sobresaturada, algunes molècules de glucosa comencen a moure's i disposar-se d'una manera ordenada a la mel, formant un minúscul nucli cristal·lí del qual es converteix en un nucli de glucosa ordenat ner per tots els costats del nucli, formant cristalls més grans que es van separant de la mel. 3. La cristal·lització de la mel és el procés de formació de grànuls de glucosa al voltant del nucli cristal·lí, i una capa de membrana de fructosa, sacarosa o dextrina s'embolica al voltant dels grànuls, que s'agreguen i s'expandeixen gradualment, de manera que una part o tota la mel de tot el recipient forma un estat sòlid solt, que és la cristal·lització de la mel. Per tant, la cristal·lització de la mel és un fenomen normal, que no afecta el seu contingut nutricional i valor d'aplicació, ni afecta el seu consum. 4. Mètodes de tractament 1. Remullar la mel cristal·litzada juntament amb l'ampolla en aigua calenta, però vés amb compte que la temperatura de l'aigua calenta ha d'estar per sota dels 50 graus centígrads, perquè una temperatura massa alta inactivarà els enzims de la mel i provocarà la pèrdua de vitamines. 2. Col·loqueu l'ampolla amb l'ampolla en una olla amb aigua freda i escalfeu-la lentament quan la temperatura de l'aigua arribi als 50-60 graus, el sediment es fonrà de manera natural i no es tornarà a assentar. 3. Deixeu-ho fins a l'estiu perquè es descongeli de manera natural. |
<<: Com beure te de fruita monjo per al mal de coll?
>>: La mel pura també cristal·litzarà?
A la vida diària, moltes persones troben un sabor...
L'hipertiroïdisme és una malaltia de la tiroi...
Els cors de moltes persones no són propensos a pa...
És possible que moltes persones no entenguin l...
Portar ulleres no és cap novetat Avui en dia, mol...
Què és la Universitat de Ciències de la Gestió de ...
Quin és el lloc web de la Universitat de Purdue? L...
Avui en dia, moltes persones han començat a mante...
La secreció nasal és un símptoma clínic comú, que...
A mesura que el clima es torna més fresc, la gent...
Tothom sap sobre els suplements de calci, i totho...
Què és Excite Japan? Aquest lloc web és el lloc we...
La causa més comuna de picor nasal és la rinitis ...
L'acne i les marques d'acne són coses que...
Quin és el lloc web de Nippon Yakin Kogyo Co., Ltd...