El fenomen de la cristal·lització de la mel és força comú, la qual cosa fa que moltes persones es confonguin, de fet, la cristal·lització de la mel és un fenomen normal, fins i tot la mel cristal·litzada no afectarà el valor comestible de la mel. 1. La cristal·lització de la mel és un fenomen natural de la mel. 2. La cristal·lització de la mel és essencialment un fenomen i procés en què la glucosa precipita i es separa de la mel. Des de la perspectiva de la teoria molecular, les molècules de glucosa de la mel es mouen originalment de manera desordenada. Tanmateix, quan la glucosa de la mel supera la seva solubilitat i es converteix en una solució sobresaturada, algunes molècules de glucosa comencen a moure's i disposar-se d'una manera ordenada a la mel, formant un minúscul nucli cristal·lí del qual es converteix en un nucli de glucosa ordenat ner per tots els costats del nucli, formant cristalls més grans que es van separant de la mel. 3. La cristal·lització de la mel és el procés de formació de grànuls de glucosa al voltant del nucli cristal·lí, i una capa de membrana de fructosa, sacarosa o dextrina s'embolica al voltant dels grànuls, que s'agreguen i s'expandeixen gradualment, de manera que una part o tota la mel de tot el recipient forma un estat sòlid solt, que és la cristal·lització de la mel. Per tant, la cristal·lització de la mel és un fenomen normal, que no afecta el seu contingut nutricional i valor d'aplicació, ni afecta el seu consum. 4. Mètodes de tractament 1. Remullar la mel cristal·litzada juntament amb l'ampolla en aigua calenta, però vés amb compte que la temperatura de l'aigua calenta ha d'estar per sota dels 50 graus centígrads, perquè una temperatura massa alta inactivarà els enzims de la mel i provocarà la pèrdua de vitamines. 2. Col·loqueu l'ampolla amb l'ampolla en una olla amb aigua freda i escalfeu-la lentament quan la temperatura de l'aigua arribi als 50-60 graus, el sediment es fonrà de manera natural i no es tornarà a assentar. 3. Deixeu-ho fins a l'estiu perquè es descongeli de manera natural. |
<<: Com beure te de fruita monjo per al mal de coll?
>>: La mel pura també cristal·litzarà?
Crec que la majoria de la gent està familiaritzad...
La caiguda del cabell és bastant comuna en la vid...
Si no prestes atenció, algunes taques de sang got...
La colesterasa és un indicador per detectar malal...
Què és el lloc web d'Apulia? Aprica és una mar...
Quan el cos té algunes malalties, a més del tract...
Les amigues sovint han de tenir molta cura amb el...
Què és el lloc web de Best Buy? Best Buy és el min...
No és adequat rentar-se els cabells massa d'h...
Hoegaarden White Beer_Quin és el lloc web de Hoega...
Què és Ricardo? Ricardo és el lloc web de compres ...
L'enema és el procés d'injectar líquid al...
La miocarditis vírica és una malaltia inflamatòri...
L'os de la maluca és un component esquelètic ...
Molta gent sap que el te durant la nit no es pot ...